Tascha Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) Sedzia : Jaroslav Matyas Psy: kl. młodz AHTI PRINCE OF Burudika -exc.2 [B]Old Legend's JUNIPER - exc.1, JCAC[/B] kl.otw. Nirse RUBANZA - ? kl. champ. OFI CHILD OF THE STARS Asiaczek - [COLOR=#ff0000][B]exc.1, CAC, CACIB [/B][/COLOR] Suki: kl.młodz. ARIITI PRINCESS OF Burudika -[B][COLOR=#ff0000]1exc., JCAC, JBOB[/COLOR][/B] CHICHA African Elite FCI - vg 4 [B]E'KINGA KINAYA Lady Congo[/B] - exc. 3 IDRA Ameba FCI -exc.2 kl. pośr. EGO MADE IN SECRET Loango - ? kl. champ. OLA CHILD OF THE STARS Asiaczek FCI - exc.2, res.Cacib [B]SAQUI Ameba - [COLOR=#ff0000]exc.1, CAC, CACIB, BOB, BOG III [/COLOR][/B], zakończyła [U][B][COLOR=#800000]CHAMPION POLSKI[/COLOR][/B][/U] sedzia BOG V - Viva Maria Soleckyj Szpunar niestety nie znam ocen wszystkich pozostałych uczestników, dlatego znaki zapytania - jesli ktos ma je zanotowane to wstawie ;) Edited October 2, 2012 by Tascha Quote
Korenia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ofik miał cacib'a, Ola(Szepsi) miała res.cacib :) Tutaj sporo basków obfociłam, raczej te znajome mi ;) [URL]https://picasaweb.google.com/107122145018143716135/CACIBWrocAw30092012R?authkey=Gv1sRgCNz0q6HZ747NzwE&noredirect=1[/URL] Quote
jenis Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ogromne Gratulacje dla SAQUI oraz IDRY moje dziewczyny wypały świetnie:) Quote
nadpilickiebestyjki Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='jenis']Ogromne Gratulacje dla SAQUI oraz IDRY moje dziewczyny wypały świetnie:)[/QUOTE] dzięki od Tirki (IDRY) - nie udało nam się spotkać bo Tirkę wystawiła znajoma dobra dusza - ja nie mogłam mając w tym samym czasie sznaucery GRATULUJE siostrze z poprzedniego miotu BOBa !!! Quote
Tascha Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 Korenia- dzieki, juz dopisałam :) Jenis, Spy - dzieki :) Quote
Asiaczek Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Gratulacje!!! Ofik i Kiwaczek poszaleli:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Gratulacje, zwłaszcza dla nowej championki :) A jakie masz wrażenia z sędziowania? Na co zwraca uwagę ta sędzina? Jeszcze nigdy nas nie sędziowała, a właśnie się do niej wybieramy ;) Quote
Tascha Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dzieki :) ale to PAN a nie pani ;) Pan Matyas lubi show, lubi psy wpdadajace łatwo w oko i dobrze przygotowane do ringu, zwraca uwage na sposób prezentacji takze. Quote
jamnicze Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Cha, cha, bo jak to pisałam byłam chyba nieprzytomna i spojrzałam na nazwisko sędziego na grupie :evil_lol: Quote
Recommended Posts