magda1975 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Imbir1']może w piątek umówimy się o 19-stej przy przejeździe kolejowym na Niciarnianej - Imbir przed podróżą akurat się wybiega:lol:[/QUOTE] Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale wczoraj nie mogłam się zalogować. Na pewno będziemy, już obiecałam dziewczynce rozrywkę i poznanie nowego kolegi. Quote
Imbirka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='magda1975']Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale wczoraj nie mogłam się zalogować. Na pewno będziemy, już obiecałam dziewczynce rozrywkę i poznanie nowego kolegi.[/quote] no to ekstra:multi: jutro się meldujemy na spotkanku:lol: Quote
magda1975 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Imbir1']no to ekstra:multi: jutro się meldujemy na spotkanku:lol:[/QUOTE] Przepraszam, ale nie będę mogła dzisiaj. Właśnie się dowiedziałam, że muszę zostać w pracy do 21:00:angryy: :angryy: :angryy: Całe szczęście, że moja mama mieszka blisko, także posiedzi z moją królewną i na spacerek wyjdzie. Jestem wściekła, bo właśnie od szefa usłyszałam, że przecież to tylko pies!!!!!! Może i tak, ale sam na spacer się nie wyprowadzi!!!!! W przeciwieństwie do mojego szefa! Quote
Imbirka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no to trudno, spacerek odbębnimy sami:shake: Quote
Recommended Posts