paula_t Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Ale Keshowi i Lucynce zorganizowałyście wycieczkę! Pewnie były zachwycone :) A ten, kto chciał Kesha na łańcuch, to niech się sam na nim zapnie:angryy: Quote
giselle4 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='WARANSKA']Nie moge tego przetrawic i ciagle o nich mysle,czym dluzej u was zostana,bedzie wielka tesknota:-( potrzebuja z osobna swojego czlowieka.Tyle ogloszen co mialy,a tu klapa,choc sa naprawde piekne :loveu:[/QUOTE] One juz pewnie mysla ze to ich ostatni i jedyny dom i tego najbardziej sie boimy ale nie poddajemy dalej szukamy im ich raju Quote
WARANSKA Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='giselle4']One juz pewnie mysla ze to ich ostatni i jedyny dom i tego najbardziej sie boimy ale nie poddajemy dalej szukamy im ich raju[/QUOTE] Gdy sie ktos w koncu na nich zdecyduje,bedzie Wam wszystkim bardzo,bardzo ciezko :-( Lecz zycze im tego raju,bo zasluguja na dobrego,tylko dla siebie czlowieka :loveu: Quote
giselle4 Posted January 8, 2014 Author Posted January 8, 2014 [quote name='WARANSKA']Gdy sie ktos w koncu na nich zdecyduje,bedzie Wam wszystkim bardzo,bardzo ciezko :-( Lecz zycze im tego raju,bo zasluguja na dobrego,tylko dla siebie czlowieka :loveu:[/QUOTE] wiem co bedzie jak im znajdziemy domki Lucynka jest taka ufna i tak patrzy w oczy bedzie ciezko Kesh poleci za dobrym czlowiekiem aby były piłeczki i przestrzen do biegania. Luska nie wyjdzie za bramke sama ,moze stac bramka otworem a Ona nozki nie postawi na centymetr Quote
paula_t Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 A to z Kesha mała przekupa:mad: Grażynko, ja sobie nawet nie wyobrażam jak Wy zniosłybyście rozstanie z Lucy, a co dopiero ona z Wami...:( Ale to młoda psina i potrzebuje swojego własnego domku już na zawsze :( Quote
giselle4 Posted January 10, 2014 Author Posted January 10, 2014 (edited) [quote name='paula_t']A to z Kesha mała przekupa:mad: Grażynko, ja sobie nawet nie wyobrażam jak Wy zniosłybyście rozstanie z Lucy, a co dopiero ona z Wami...:( Ale to młoda psina i potrzebuje swojego własnego domku już na zawsze :([/QUOTE] Z Keshem nie bedzie problemu On kocha wszystkich ludzi i poleci za kazdym wywijajac ogonkiem ale Luska to bedzie problem i dlatego wywozimy ja nadługie spacery pokazujemy ze ludzie sa dobrzy ze Kesh ma nas w nosie i biegnie do przodu a Ona podbiegnie i juz przykuca aby tylko byc przy nodze michelle. Nauczy sie ale trzeba duzo cierpliwosci Ona broni posesji jak niepodległosci Edited January 11, 2014 by giselle4 Quote
paula_t Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Dobrze Grażynko, że z nią pracujecie nad tym. Ja też mam taki problem z Brenką, suczką pod moją opieką. Jest w hoteliku i swojej opiekunce zaufała w 100%, chodzi za Nią krok w krok, wpatrzona jest jak w obrazek-Angelika robi krok w prawo, Brenka też, Angelika robi krok w lewo, Brenka też...Ciężko jest natomiast w przypadku obcych ludzi, Brenka jest nieufna, wystraszona, chowa się, ucieka...Nie wiem jak to będzie:roll: Quote
giselle4 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 z tym uciekaniem było podobnie ale teraz juz przyjmuje znajomych z dystansem ale po czasie podchodzi do ręki wącha i to juz prawie sukces.....damy rady i Twoja Brenka i Luska tylko czas jest potrzebny:) Quote
giselle4 Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 z mojego bazarku-50zl [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249657-ROZLICZONY-PROSZE-PRZENIESCV-10-nowych-spiworow-Mumia-25grudnia?p=21683818#post21683818[/URL] Quote
paula_t Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 [quote name='giselle4']z tym uciekaniem było podobnie ale teraz juz przyjmuje znajomych z dystansem ale po czasie podchodzi do ręki wącha i to juz prawie sukces.....damy rady i Twoja Brenka i Luska tylko czas jest potrzebny:)[/QUOTE] Trzeba w to wierzyć, bo inaczej po co to robić, po co się starać, po co pomagać... Quote
giselle4 Posted January 17, 2014 Author Posted January 17, 2014 Ona juz jest duzo smielsza zrobimy pare nowych fotek:) Quote
WARANSKA Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Ale mi Lucynko zostalas w tyle,nikt cie nie odwiedza :shake: Quote
paula_t Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='WARANSKA']Ale mi Lucynko zostalas w tyle,nikt cie nie odwiedza :shake:[/QUOTE] U Lucynki zawsze jest stała ekipa, ale za to jaka ;):D Quote
michelle04 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='paula_t']U Lucynki zawsze jest stała ekipa, ale za to jaka ;):D[/QUOTE] Doborowa :loveu: Teraz trochę mniej czasu poświęcamy na wątki innych psiaków, bo mamy taką chudzinę u siebie [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250237-Stokrotka-zag%C5%82odzone-malenstwo-w-wielkim-swiecie-dobroci-doros%C5%82ych[/url] były u niej male problemy zdrowotne, ale teraz wszystko jest na dobrej drodze, martwi mnie natomiast fakt, że pomimo wyróżnionych ogłoszeń Kesha nikt nie dzwoni :shake: o diablicy nie wspomnę :roll: Quote
giselle4 Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 moje psiaki popadały na szary koniec przez moja chorobe...fikac na pierwsza Quote
giselle4 Posted January 28, 2014 Author Posted January 28, 2014 Tak sie ciesze jak widze domownikow [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7899/740780d0001bb1da52e8058e/sdc17996[/IMG] a tak patrzę w oczy [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10087/4a7146970027bb5952e8058d/sdc17999[/IMG] Quote
paula_t Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 [quote name='giselle4']moje psiaki popadały na szary koniec przez moja chorobe...fikac na pierwsza[/QUOTE] Zdrówka Grażynko! Ale ma uśmiechnięty pycholek Lucynka:loveu: Quote
giselle4 Posted January 29, 2014 Author Posted January 29, 2014 [quote name='paula_t']Zdrówka Grażynko! Ale ma uśmiechnięty pycholek Lucynka:loveu:[/QUOTE] dziekuje powoli wracam. Dzisiaj troche pochodzilam z psiakami ale one szaleje ,wywracaja sie ,zaczepiaja i ganiaja jak szalone i im ma byc zimno?:) Quote
paula_t Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='giselle4']dziekuje powoli wracam. Dzisiaj troche pochodzilam z psiakami ale one szaleje ,wywracaja sie ,zaczepiaja i ganiaja jak szalone i im ma byc zimno?:)[/QUOTE] Dobrze, że już wszystko idzie ku lepszemu:) A pewnie, że jak tak ze sobą ganiają cały dzień, to jest im cieplej :) Quote
giselle4 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 W tym miesiacu ciocia WARANSKA dała moim ,,starym,, psiakom po 100zl [B]Amorek Lucynka Kesh Palomek oraz nowej Stokrotce 50zl [/B]Dziękuje ciocia co ja bym zrobiła bez Ciebie to wole nie myslec Dziekuej tez za dary na bazarki ktore tworze. Quote
giselle4 Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 z mojego bazarku-50zl [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249779-RozliczamDla-psa-i-kota-a-czlowiek-zaplaci-)-9-styczen?p=21701396#post21701396[/URL] Quote
giselle4 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Lucynka szuka domku kto pomoze aby sie odnalezli kochani i kochający? Luska na pierwsza:) Quote
dominikabankert Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 odwiedzam lucynke po dlugim czasie sypne jej groszem jak wroce do kraju w kwietniu no chyba ze nie bedzie juz takiej potrzeby mam nadzieje znajdzzie dom na wiosne tylko ja nie wiem giselle czy ona juz Ciebie nie traktuje jako swojej pani...... Quote
giselle4 Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 [quote name='dominikabankert']odwiedzam lucynke po dlugim czasie sypne jej groszem jak wroce do kraju w kwietniu no chyba ze nie bedzie juz takiej potrzeby mam nadzieje znajdzzie dom na wiosne tylko ja nie wiem giselle czy ona juz Ciebie nie traktuje jako swojej pani......[/QUOTE] powiedz lepiej ze znajdzie dom na wiosne....i bedzie suuuper Dziękuje Quote
WARANSKA Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Piekna,madra dziewczynko :loveu: dalej nieustanie czekasz na swoja chatynke :-( a tak patrzę w oczy [IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10087/4a7146970027bb5952e8058d/sdc17999[/IMG][/QUOTE] Quote
Recommended Posts