Jump to content
Dogomania

Lucynka,mam dom,mam rodzinkę ,kolege,gory i wszystko najlepsze..warto było czekac,dziekuje

Recommended Posts

Posted

[quote name='WARANSKA']Nie moge tego przetrawic i ciagle o nich mysle,czym dluzej u was zostana,bedzie wielka tesknota:-(
potrzebuja z osobna swojego czlowieka.Tyle ogloszen co mialy,a tu klapa,choc sa naprawde piekne :loveu:[/QUOTE]

One juz pewnie mysla ze to ich ostatni i jedyny dom
i tego najbardziej sie boimy
ale nie poddajemy
dalej szukamy im ich raju

Posted

[quote name='giselle4']One juz pewnie mysla ze to ich ostatni i jedyny dom
i tego najbardziej sie boimy
ale nie poddajemy
dalej szukamy im ich raju[/QUOTE]

Gdy sie ktos w koncu na nich zdecyduje,bedzie Wam wszystkim bardzo,bardzo ciezko :-(
Lecz zycze im tego raju,bo zasluguja na dobrego,tylko dla siebie czlowieka :loveu:

Posted

[quote name='WARANSKA']Gdy sie ktos w koncu na nich zdecyduje,bedzie Wam wszystkim bardzo,bardzo ciezko :-(
Lecz zycze im tego raju,bo zasluguja na dobrego,tylko dla siebie czlowieka :loveu:[/QUOTE]

wiem co bedzie jak im znajdziemy domki
Lucynka jest taka ufna i tak patrzy w oczy
bedzie ciezko
Kesh poleci za dobrym czlowiekiem
aby były piłeczki i przestrzen do biegania.
Luska nie wyjdzie za bramke sama ,moze stac bramka otworem a Ona nozki nie postawi na centymetr

Posted

A to z Kesha mała przekupa:mad:

Grażynko, ja sobie nawet nie wyobrażam jak Wy zniosłybyście rozstanie z Lucy, a co dopiero ona z Wami...:( Ale to młoda psina i potrzebuje swojego własnego domku już na zawsze :(

Posted (edited)

[quote name='paula_t']A to z Kesha mała przekupa:mad:

Grażynko, ja sobie nawet nie wyobrażam jak Wy zniosłybyście rozstanie z Lucy, a co dopiero ona z Wami...:( Ale to młoda psina i potrzebuje swojego własnego domku już na zawsze :([/QUOTE]

Z Keshem nie bedzie problemu
On kocha wszystkich ludzi i poleci za kazdym wywijajac ogonkiem
ale Luska
to bedzie problem
i dlatego wywozimy ja nadługie spacery
pokazujemy ze ludzie sa dobrzy
ze Kesh ma nas w nosie i biegnie do przodu a Ona podbiegnie i juz przykuca aby tylko byc przy nodze michelle.
Nauczy sie ale trzeba duzo cierpliwosci
Ona broni posesji jak niepodległosci

Edited by giselle4
Posted

Dobrze Grażynko, że z nią pracujecie nad tym.

Ja też mam taki problem z Brenką, suczką pod moją opieką. Jest w hoteliku i swojej opiekunce zaufała w 100%, chodzi za Nią krok w krok, wpatrzona jest jak w obrazek-Angelika robi krok w prawo, Brenka też, Angelika robi krok w lewo, Brenka też...Ciężko jest natomiast w przypadku obcych ludzi, Brenka jest nieufna, wystraszona, chowa się, ucieka...Nie wiem jak to będzie:roll:

Posted

z tym uciekaniem było podobnie
ale teraz juz przyjmuje znajomych
z dystansem ale po czasie podchodzi do ręki
wącha i to juz prawie sukces.....damy rady
i Twoja Brenka i Luska tylko czas jest potrzebny:)

Posted

[quote name='giselle4']z tym uciekaniem było podobnie
ale teraz juz przyjmuje znajomych
z dystansem ale po czasie podchodzi do ręki
wącha i to juz prawie sukces.....damy rady
i Twoja Brenka i Luska tylko czas jest potrzebny:)[/QUOTE]

Trzeba w to wierzyć, bo inaczej po co to robić, po co się starać, po co pomagać...

Posted

[quote name='paula_t']U Lucynki zawsze jest stała ekipa, ale za to jaka ;):D[/QUOTE]

Doborowa :loveu:
Teraz trochę mniej czasu poświęcamy na wątki innych psiaków, bo mamy taką chudzinę u siebie

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250237-Stokrotka-zag%C5%82odzone-malenstwo-w-wielkim-swiecie-dobroci-doros%C5%82ych[/url]

były u niej male problemy zdrowotne, ale teraz wszystko jest na dobrej drodze, martwi mnie natomiast fakt, że pomimo wyróżnionych ogłoszeń Kesha nikt nie dzwoni :shake: o diablicy nie wspomnę :roll:

Posted

Tak sie ciesze jak widze domownikow
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi7899/740780d0001bb1da52e8058e/sdc17996[/IMG]

a tak patrzę w oczy
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10087/4a7146970027bb5952e8058d/sdc17999[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Zdrówka Grażynko!

Ale ma uśmiechnięty pycholek Lucynka:loveu:[/QUOTE]

dziekuje powoli wracam.
Dzisiaj troche pochodzilam z psiakami
ale one szaleje ,wywracaja sie ,zaczepiaja i ganiaja jak szalone i im ma byc zimno?:)

Posted

[quote name='giselle4']dziekuje powoli wracam.
Dzisiaj troche pochodzilam z psiakami
ale one szaleje ,wywracaja sie ,zaczepiaja i ganiaja jak szalone i im ma byc zimno?:)[/QUOTE]

Dobrze, że już wszystko idzie ku lepszemu:)
A pewnie, że jak tak ze sobą ganiają cały dzień, to jest im cieplej :)

Posted

W tym miesiacu ciocia WARANSKA dała moim ,,starym,, psiakom po 100zl
[B]Amorek
Lucynka
Kesh
Palomek
oraz nowej Stokrotce 50zl
[/B]Dziękuje ciocia co ja bym zrobiła bez Ciebie
to wole nie myslec
Dziekuej tez za dary na bazarki ktore tworze.

• 2 weeks later...
Posted

odwiedzam lucynke po dlugim czasie sypne jej groszem jak wroce do kraju w kwietniu no chyba ze nie bedzie juz takiej potrzeby mam nadzieje znajdzzie dom na wiosne tylko ja nie wiem giselle czy ona juz Ciebie nie traktuje jako swojej pani......

Posted

[quote name='dominikabankert']odwiedzam lucynke po dlugim czasie sypne jej groszem jak wroce do kraju w kwietniu no chyba ze nie bedzie juz takiej potrzeby mam nadzieje znajdzzie dom na wiosne tylko ja nie wiem giselle czy ona juz Ciebie nie traktuje jako swojej pani......[/QUOTE]

powiedz lepiej ze znajdzie dom na wiosne....i bedzie suuuper
Dziękuje

Posted

Piekna,madra dziewczynko :loveu: dalej nieustanie czekasz na swoja chatynke :-(

a tak patrzę w oczy
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi10087/4a7146970027bb5952e8058d/sdc17999[/IMG][/QUOTE]