Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ferraribox']Ale już jesteś:multi: :multi: :multi: [/QUOTE]

nio, jestem, jestem :loveu::loveu::loveu:

[QUOTE]JESTEŚMY I WITAMY:lol: :lol: :lol:[/quote]

cieszem siem :multi::multi::multi: Witam ;)

Posted

Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Kitka20']hejoo tu znowu my a kiedy foty??? bo u nas już są:)[/quote]A u mnie nie ma:placz: :evil_lol: TZ ma ostatnie foty:angryy:
Odwiedzę was !
[quote name='caroolcia']witamy serdecznie!!! I jak maja się sprawy? mam nadzieję, że już lepiej :lol:
Ja się wam wypłakałam i zrobiło mi się lżej.Emocje poszły w kąt i jest lepiej;)
POzdrawiamy B&B&K :razz:[/quote]
Cześć,cześć:lol: :lol: :lol:
[quote name='madzia i medor']Cześć Ferrariboxiki:loveu::loveu::loveu: I jak tam Pan TZt:razz:[/quote]
Pan TZ mieszka w Warszawie a ja pod Olsztynem.Będzie u mnie w środę i będą wtedy rozmowy:mad: :mad: :mad:
[quote name='Donvitow']Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam.[/quote]
Szczęściara z Tej Carolci.Mój TZ od 15 miesięcy szkolony:evil_lol: I nic nie skutkuje.Był taki moment że myślałam,że coś drgnie.Moja Nomka walczyła o życie[babeszioza],przetaczanie krwi itd. i tp..TZ siedział ze mną u weta,czuwał ze mną w nocy przy psinie.Nikt nie dawał jej szans a ona wygrała, wywinęła się z pod łopaty:lol: .TZ próbował się z nią zaprzyjaźnić.I co?Nawet ją wołał:diabloti: a ona go od początku olewała .Jest to kontaktowa psina a na wołanie TZta nie reaguje:shake: .Za to Gacek i Koka szaleją za nim o on się od nich opędza:placz: CZeski cyrk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .POZDRAWIAM
[quote name='Imbir1']Asia, no i jak? rety, trzymam za Was kciuki

[IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1719/ferrariboxai6.gif[/IMG]NIJAK .Czekam na rozmowę .
??????;)[/quote]ALE IMAIRKI mają dobre serducha i zrobiły mi niespodziankę.Super niespodziankę!!!!!!!!!Dziękuję:lol:

Posted

[quote name='Kitka20']hejoo tu znowu my a kiedy foty??? bo u nas już są:)[/quote]A u mnie nie ma:placz: :evil_lol: TZ ma ostatnie foty:angryy:
Odwiedzę was !
[quote name='caroolcia']witamy serdecznie!!! I jak maja się sprawy? mam nadzieję, że już lepiej :lol:
Ja się wam wypłakałam i zrobiło mi się lżej.Emocje poszły w kąt i jest lepiej;)
POzdrawiamy B&B&K :razz:[/quote]
Cześć,cześć:lol: :lol: :lol:
[quote name='madzia i medor']Cześć Ferrariboxiki:loveu::loveu::loveu: I jak tam Pan TZt:razz:[/quote]
Pan TZ mieszka w Warszawie a ja pod Olsztynem.Będzie u mnie w środę i będą wtedy rozmowy:mad: :mad: :mad:
[quote name='Donvitow']Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam.[/quote]
Szczęściara z Tej Carolci.Mój TZ od 15 miesięcy szkolony:evil_lol: I nic nie skutkuje.Był taki moment że myślałam,że coś drgnie.Moja Nomka walczyła o życie[babeszioza],przetaczanie krwi itd. i tp..TZ siedział ze mną u weta,czuwał ze mną w nocy przy psinie.Nikt nie dawał jej szans a ona wygrała, wywinęła się z pod łopaty:lol: .TZ próbował się z nią zaprzyjaźnić.I co?Nawet ją wołał:diabloti: a ona go od początku olewała .Jest to kontaktowa psina a na wołanie TZta nie reaguje:shake: .Za to Gacek i Koka szaleją za nim o on się od nich opędza:placz: CZeski cyrk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .POZDRAWIAM

Posted

Cześc ogrodniczko, faktycznie dawno mnie nie było. Jutro pochwalę Ci sie moja lwia paszczą, moze nie jestem skromna, ale jest po prostu piękna. Żadna w tym moja zasługa, ze tak sie wybarwiła (zapylanie pszczółek), ale i tak chwale sie wszystkim wokół:)))Porobie fotencje, sama zabaczysz. Nie wiem tylko czy zdjecia oddaja chociaż częsc uroku. A tak poza tym bratki juz zdrechły:(

Posted

[quote name='majoka']Cześc ogrodniczko, faktycznie dawno mnie nie było. Jutro pochwalę Ci sie moja lwia paszczą, moze nie jestem skromna, ale jest po prostu piękna. Żadna w tym moja zasługa, ze tak sie wybarwiła (zapylanie pszczółek), ale i tak chwale sie wszystkim wokół:)))Porobie fotencje, sama zabaczysz. Nie wiem tylko czy zdjecia oddaja chociaż częsc uroku. A tak poza tym bratki juz zdrechły:([/quote]
A moje bratki są w super formie.Dopiero rozkwitają piwonie,kwitną irysy,maki ogrodowe.Jednak jestem tu opóźniona o 2 tygodnie a noże i więcej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: