e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: :grins: Quote
Aga K Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 [quote name='ferraribox']Ale już jesteś:multi: :multi: :multi: [/QUOTE] nio, jestem, jestem :loveu::loveu::loveu: [QUOTE]JESTEŚMY I WITAMY:lol: :lol: :lol:[/quote] cieszem siem :multi::multi::multi: Witam ;) Quote
Kitka20 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 hejoo tu znowu my a kiedy foty??? bo u nas już są:) Quote
caroolcia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 witamy serdecznie!!! I jak maja się sprawy? mam nadzieję, że już lepiej :lol: POzdrawiamy B&B&K :razz: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cześć Ferrariboxiki:loveu::loveu::loveu: I jak tam Pan TZt:razz: Quote
Donvitow Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam. Quote
Imbirka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Asia, no i jak? rety, trzymam za Was kciuki [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1719/ferrariboxai6.gif[/IMG] ??????;) Quote
ferraribox Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Kitka20']hejoo tu znowu my a kiedy foty??? bo u nas już są:)[/quote]A u mnie nie ma:placz: :evil_lol: TZ ma ostatnie foty:angryy: Odwiedzę was ! [quote name='caroolcia']witamy serdecznie!!! I jak maja się sprawy? mam nadzieję, że już lepiej :lol: Ja się wam wypłakałam i zrobiło mi się lżej.Emocje poszły w kąt i jest lepiej;) POzdrawiamy B&B&K :razz:[/quote] Cześć,cześć:lol: :lol: :lol: [quote name='madzia i medor']Cześć Ferrariboxiki:loveu::loveu::loveu: I jak tam Pan TZt:razz:[/quote] Pan TZ mieszka w Warszawie a ja pod Olsztynem.Będzie u mnie w środę i będą wtedy rozmowy:mad: :mad: :mad: [quote name='Donvitow']Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam.[/quote] Szczęściara z Tej Carolci.Mój TZ od 15 miesięcy szkolony:evil_lol: I nic nie skutkuje.Był taki moment że myślałam,że coś drgnie.Moja Nomka walczyła o życie[babeszioza],przetaczanie krwi itd. i tp..TZ siedział ze mną u weta,czuwał ze mną w nocy przy psinie.Nikt nie dawał jej szans a ona wygrała, wywinęła się z pod łopaty:lol: .TZ próbował się z nią zaprzyjaźnić.I co?Nawet ją wołał:diabloti: a ona go od początku olewała .Jest to kontaktowa psina a na wołanie TZta nie reaguje:shake: .Za to Gacek i Koka szaleją za nim o on się od nich opędza:placz: CZeski cyrk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .POZDRAWIAM [quote name='Imbir1']Asia, no i jak? rety, trzymam za Was kciuki [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/1719/ferrariboxai6.gif[/IMG]NIJAK .Czekam na rozmowę . ??????;)[/quote]ALE IMAIRKI mają dobre serducha i zrobiły mi niespodziankę.Super niespodziankę!!!!!!!!!Dziękuję:lol: Quote
ferraribox Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Kitka20']hejoo tu znowu my a kiedy foty??? bo u nas już są:)[/quote]A u mnie nie ma:placz: :evil_lol: TZ ma ostatnie foty:angryy: Odwiedzę was ! [quote name='caroolcia']witamy serdecznie!!! I jak maja się sprawy? mam nadzieję, że już lepiej :lol: Ja się wam wypłakałam i zrobiło mi się lżej.Emocje poszły w kąt i jest lepiej;) POzdrawiamy B&B&K :razz:[/quote] Cześć,cześć:lol: :lol: :lol: [quote name='madzia i medor']Cześć Ferrariboxiki:loveu::loveu::loveu: I jak tam Pan TZt:razz:[/quote] Pan TZ mieszka w Warszawie a ja pod Olsztynem.Będzie u mnie w środę i będą wtedy rozmowy:mad: :mad: :mad: [quote name='Donvitow']Cześć . Mam nadzieję że po kryzysie. Spytaj carolci jak jej TZ boczył się na Bonę i zawiązywał spisek z burbonem przeciwko dziewczynom/Raz nawet była zje...bka telefoniczna jak Karolcia miała kryzys. A teraz nie chciał oddać Bony do Kwidzyny i szpanuje że jego Pies-Bona jest grzeczna wyszkolona, chodzi bez smyczy i kagańca na spacerki a Burbek zwiewa.Nawet sąsiedzi zczęli Bonę wynajmować na spacerki po lesie/ Naprawdę ? Na razie nieodpłatnie:evil_lol: /Pozdrawiam.[/quote] Szczęściara z Tej Carolci.Mój TZ od 15 miesięcy szkolony:evil_lol: I nic nie skutkuje.Był taki moment że myślałam,że coś drgnie.Moja Nomka walczyła o życie[babeszioza],przetaczanie krwi itd. i tp..TZ siedział ze mną u weta,czuwał ze mną w nocy przy psinie.Nikt nie dawał jej szans a ona wygrała, wywinęła się z pod łopaty:lol: .TZ próbował się z nią zaprzyjaźnić.I co?Nawet ją wołał:diabloti: a ona go od początku olewała .Jest to kontaktowa psina a na wołanie TZta nie reaguje:shake: .Za to Gacek i Koka szaleją za nim o on się od nich opędza:placz: CZeski cyrk:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .POZDRAWIAM Quote
ferraribox Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Aga K']Hejka !!! Gdzie wy som ? :roll:[/quote] SOM,SOM i pozdrawiają:loveu: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='ferraribox'] Pan TZ mieszka w Warszawie a ja pod Olsztynem.Będzie u mnie w środę i będą wtedy rozmowy:mad: :mad: :mad: [/QUOTE] :kciuki::kciuki: Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [B]My też dokładamy nasze kciukasy :) Pozdrowionka[/B] Quote
caroolcia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Trzymamy kciuki!!! a ja widze, że jakieś szanse są ;) Quote
mar....ka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Cześc ogrodniczko, faktycznie dawno mnie nie było. Jutro pochwalę Ci sie moja lwia paszczą, moze nie jestem skromna, ale jest po prostu piękna. Żadna w tym moja zasługa, ze tak sie wybarwiła (zapylanie pszczółek), ale i tak chwale sie wszystkim wokół:)))Porobie fotencje, sama zabaczysz. Nie wiem tylko czy zdjecia oddaja chociaż częsc uroku. A tak poza tym bratki juz zdrechły:( Quote
ferraribox Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='majoka']Cześc ogrodniczko, faktycznie dawno mnie nie było. Jutro pochwalę Ci sie moja lwia paszczą, moze nie jestem skromna, ale jest po prostu piękna. Żadna w tym moja zasługa, ze tak sie wybarwiła (zapylanie pszczółek), ale i tak chwale sie wszystkim wokół:)))Porobie fotencje, sama zabaczysz. Nie wiem tylko czy zdjecia oddaja chociaż częsc uroku. A tak poza tym bratki juz zdrechły:([/quote] A moje bratki są w super formie.Dopiero rozkwitają piwonie,kwitną irysy,maki ogrodowe.Jednak jestem tu opóźniona o 2 tygodnie a noże i więcej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kingilka Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Boskie masz te psiaczki! Może wpadniesz pooglądać równie ślicznego Maksia i Korcię? ;) (ahh ta skromność:evil_lol: ) Quote
Donvitow Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Rany ! dziewczyny. Odrobinę dziewczęcej skromności:diabloti: Quote
Agnieszka PPP Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Witamy się;) U mnie trwa walka o kolejnego boksia.........i walka doprowadziła narazie do cichych dni:evil_lol: bo ja chcę o mój TZ nie za bardzo:placz: :lol: ale i tak dopnę swego:evil_lol: Quote
Recommended Posts