Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']glupia baba:obrazic::obrazic: juz nigdy sie z toba nie napije:obrazic::obrazic:[/QUOTE]
Buhahahahahahaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przyjdzie koza do woza:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='caroolcia']Kusicielka...tak człowieka na diecie meczyć...:evil_lol:
Swoją drogą ciepłe dni tuż tuż - czas rozpocząć "akcję lato" ;) bo tłuszczyk na mrozy już się chyba nie przyda :lol:[/quote]
Eeee tam - kochanego ciałka - i takie tam bzdety :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='majoka']My tez sie witamy w przerwie tańca z gwiazdami, znowu sie wciagnęłam w te cholerstwo:evil_lol:[/QUOTE]
A mi zabrano TV z pokoju:placz: :placz: A w drugim nie będę siedzieć, bo tam internetu nie ma:evil_lol: Mariolko napisz potem koniecznie, kto odpadnie:cool3:

Posted

Serdecznie witam Pańcie i Panków,Kanę,Tigrę,Tajfuna,Gastona,Fionę,Korcię ,Kircię,Burbona,Bonę,Mercedes,Dicensa,Imbirka,Avantika,Medora,Dinusia,Lenkę,Amira,Dealera,Kronosa.A jeszcze bardziej witam wszystkie morduchy,które nie zostały wymienione:lol: :lol:

Posted

:placz: Troszeczkę będę musiała DOGO-przyjaciele was zaniedbać:placz: :placz: :placz: Szykuje mi się bardzo daleka wyprawa,jedna z podrózy mojego życia.Już dzisiaj szalałam,wyciągałam letnie ciuchy i jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę.Wyjeżdzam w środę,wracam 7 maja.
Codziennie przychodzi do moich faflunów niania,która integruje się z nimi.Marnie to wszystko wygląda,bo weszły jej na głowę.Niania na 58 lat i bardzo kocha psiaki a fafluny doskonale rozpoznają takie osoby.Trochę się martwię bo nigdy moje psy nie zostawały przez tyle dni beze mnie.Nasze rozstania były przeważnie 3 dniowe.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
:oops: POZDRAWIAM:oops:

Posted

[quote name='madzia i medor']A mnie nie powitano:obrazic: Wychodzę i stąd:diabloti:[/quote]
Wymieniłam wszystkie psy,które znam!!!!!!Czy to mozliwe,że nie przechodzi tekst na następną stronę??????? Przepraszam ja tu dopiero raczkuję:-o

Posted

[quote name='ferraribox']Wymieniłam wszystkie psy,które znam!!!!!!Czy to mozliwe,że nie przechodzi tekst na następną stronę??????? Przepraszam ja tu dopiero raczkuję:-o[/QUOTE]
Spoko, spoko, żartowałam sobie tylko;) :evil_lol: :evil_lol:
A gdzie się wybieracie, jeśli można wiedzieć:cool3:

Posted

[quote name='madzia i medor']Spoko, spoko, żartowałam sobie tylko;) :evil_lol: :evil_lol:
A gdzie się wybieracie, jeśli można wiedzieć:cool3:[/quote]
To piękna wyprawa do Grecji.3 dni będziemy w Atenach,a potem wsiadamy na jacht i codziennie dobijamy do innego portu[Korynt,Epidauros,Hetkana,Poros,Hydra,Speces,Kijos...]

Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.

Posted

[quote name='ferraribox']To piękna wyprawa do Grecji.3 dni będziemy w Atenach,a potem wsiadamy na jacht i codziennie dobijamy do innego portu[Korynt,Epidauros,Hetkana,Poros,Hydra,Speces,Kijos...]

Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.[/QUOTE]
Zazdraszczam:mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='ferraribox']To piękna wyprawa do Grecji.3 dni będziemy w Atenach,a potem wsiadamy na jacht i codziennie dobijamy do innego portu[Korynt,Epidauros,Hetkana,Poros,Hydra,Speces,Kijos...]

Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.[/QUOTE]
Asiu :)
W zeszłym roku planowalismy na tą wiosnę coś identycznego. Nasz znajomy co roku wypływa na takie rejsy (Grecja, Chorwacja, Turcja). Mieliśmy już praktycznie wszystko obgadane właśnie na greckie wyspy, ale niestety wcześniejszy wyjazd TZcika do UK pokrzyżował wszystko.
Zazdroszczę potwornie, bo wiem co taki rejs oznacza. Piękne otwarte morze, szereg wysp i wysepek po drodze.
Na wahcie jak się stoi nocą to sól morska osiada na twarzy bardzo, weź duzo kremów. No i chleba zapas, konserwy.... A choroba morska - faktycznie może być małą przeszkodą. Nawet mój znajomy, zaprawiony żeglarz mówi że nigdy nic nie wiaomo, może nadejśc, ale nie musi. Zależy od organizmu.
Zazroszczę, jeszcze raz powtórzę.

Co do piesów - będzie dobrze, najważniejsze że Pani kocha psiaki. Wszystko potoczy się dobrze. A najmilszy będzie Twój powrót.

Posted

Nigdy nie byłam w Grecji.Najbardziej obawiam się fal i kołysania.Doświadczenia z falami mam tylko z Bałtyku bo z drugą połową pływamy na dorsze.[/quote]

Spoko tam nie kołysze. Bałtyk z zefirkiem dla południowców to sztorm. Jak zapowiedzą wietrzyk to wszyscy spływają do przystani. Nie zazdroszcze bo wylatyję 15.05.07. Pozdrawiam. Niania rozpuści Ci te przepiękne Boksie.;)