Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

[quote name='piescofajnyjest']i znowu zagladam na sekunde.....z nosa mi kapie na klawiature;)
(od Mikolaja dostalam pierscionek;)[/QUOTE]

ciocia kochana:) kuruj się kuruj..... ja też chora już od 4 tygodni chyrlam jak gruźlik....

Posted

[quote name='AltaCaraya']Siemasz Boczek? Jak tam??
Bo my sie wlasnie kastrujemy;)[/QUOTE]

a Boczek Boczkowski to nie ma jaj.... i teraz nie wiemy czy był kiedyś kastrowany czy jest wnętrem obustronnym.... ale kasy na usg to niestety brak, więc nic nie wiemy....

Posted

[quote name='AltaCaraya']babo ja juz chyba w zyciu nie zawioze psa na kastracje. No way!!! Zobacz na watku bashy nie chce mi sie przepisywac[/QUOTE]

już lecę.........

Posted

[quote name='AltaCaraya']smycz doszla tylkko nie mialam czasu odebrac[/QUOTE]

no to mają przed świętami już poślizgi niezłe.... mam nadzieję że Bashka już ok....

Posted

Jest jak jest. No podejrzewalabys ze pies na narkozie odgryzie sobie? Malo tego kolejna narkoza byla podana jak dla psa 120kg nie chcial se polozyc szalal. Dzis juz ok ale mowie ci do konca zycia w oczach bede miala morze krwi

Posted

[quote name='AltaCaraya']Jest jak jest. No podejrzewalabys ze pies na narkozie odgryzie sobie? Malo tego kolejna narkoza byla podana jak dla psa 120kg nie chcial se polozyc szalal. Dzis juz ok ale mowie ci do konca zycia w oczach bede miala morze krwi[/QUOTE]

masakra..... ja dziś kastrowałam wielkiego ONka i opowiedziałam o Bashy..... wet mówił że jeszcze czegoś takiego nie widział....

Posted

[quote name='AltaCaraya']A wiesz w jakim szoku byl moj wet? On powiedzial mi jedno ze jak wyjdzie od nas bo przeciez pomagal nam w transporcie to mowi ze idzie sie napic. W takim byl szoku[/QUOTE]

no ja się nie dziwie...... jak sobie tylko poczytam Twój post o odgryzionym worku to mi nogi same do lodówki po piwko zmierzają....;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']piwo ale bym wypila:loveu: no ale nie moge:shake: ty wiesz jak skopac lezacego:evil_lol:
A jak boczek? schudl cos gad? czy dalej celulit pasie jak ja?:)[/QUOTE]

a daj spokój...bambaryłą jedna... on juz chyab taki zostanie.... jest obły jak balonik...ale...uwaga!!!!! gładziusieńki...żadnych oznak cellulitu..;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']wszyscy sie widze nudza:evil_lol:[/QUOTE]

hehehe...łoj ciotunia.... u mnie już nie ma czegoś takiego jak nudy.. ja nawet zapomniałam jak to jest;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Problem widze nastepujacy- niestety ale suszone ucho nie zalatwi sprawy;)[/QUOTE]

heheheh:) chciałam coś napisać , ale napisze tylko..... oj Ty niesforna..;)