Wiola&Miłosz Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Czesc Moja gruba dupko:) Wszystkiego dobrego w te swieta:) Tylko nie jedz za duzo...:loveu: Quote
danavas Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 AltaCaraya napisał(a):Czesc Moja gruba dupko:) Wszystkiego dobrego w te swieta:) Tylko nie jedz za duzo...:loveu: heheheheh....ciotka, jak on dziś przemówi to powie Karmelci: a tej Alcie to weź wygarnij że ja nie jestem gruba dupka.... i niech się czepnie tramwaja..;) Quote
Aimez_moi Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Fakt.....Boczus juz wcale nie jest gruby.......:) Quote
Aimez_moi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Wlasnie....co tam u Boczusia slychac? Quote
danavas Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 wkurza mnie ten brak zdjęć.... Kamrlecia nie ma neta... i doopa czapa... 5-6 mam egzaminy w szkole to będę w Opolu... podjadę do Boczkensa i walnę mu seszyn... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 beda oble ksztalty:cool3: ooo yeah:) Lubie lubie lubie;) Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Duzo zdrowka i wspanialego domku dla Tlusciaka zycze......:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A ja Wam zycze z calego serca- wszystkiego ale to wszystkiego dobrego na nowy rok. Czego sobie zyczycie. Zyczymy cala nasza liczna gromadka:) w skrocie- zdrowia, kasy, szczescia milosci i domu dla podopiecznych naszych:) Do Moich zyczen dolacza sie oczywiscie Milosz, Majkel, Tobiasz i zlo wcielone Gabryska:) Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 czesc Kochane:) czesc Parowa:) tesknilyscie? juz jestem! Aga, czy ja cos zalegam???? tzn jakies dlugi mam? Quote
danavas Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):czesc Kochane:) czesc Parowa:) tesknilyscie? juz jestem! Aga, czy ja cos zalegam???? tzn jakies dlugi mam? tak zalegasz wypicie kawy ze mną!!!!! Quote
danavas Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 aha... i Boczusia za grudzień...;) Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 ogarne sie w tym tygodniu i zaplace:) ech....balam sie troche wlazic na dogo po takiej przerwie....! ale jest ok:) Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):ogarne sie w tym tygodniu i zaplace:) ech....balam sie troche wlazic na dogo po takiej przerwie....! ale jest ok:) Czesc cioteczko jak tam urlop w PL:loveu: Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 fajnie:) caly czas bylam chora, dwa razy bylam w szpitalu....skonczylo sie dobrze! Quote
Wiola&Miłosz Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 piescofajnyjest napisał(a):fajnie:) caly czas bylam chora, dwa razy bylam w szpitalu....skonczylo sie dobrze! :o:o:o masakra jakas.. Ale wszystko juz ok? Quote
danavas Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 no to nieźle... polska zima Cie załatwiła.... Mój chłop właśnie ląduj w Indonezji...a ja patrze na mapę pogody i aż mnie skręca... tam jest teraz 23:00 i 27 stopni.... a u nas środek dnia i wali śniegiem, co za jawna niesprawiedliwość....!!!!!!!! Quote
piescofajnyjest Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 jaka pogoda??? heheheheh:) u mnie, niestety jest 5 razy zimniej! kobiece sprawy mnie zalatwily...... a mezowi-zazdraszczam...;) Quote
Aimez_moi Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 O mamuniu.....:) Piescofajnyjest jest.....:):) Quote
danavas Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 drążyłam drążyłam...dziurę w brzuchu wierciłam i mam efekt...:) moja koleżanka zgodziła się wziąć na tymczas któregoś z moich psiaków za 200zł... miała konkretne wymogi bo mieszkanko małe, królik i sunia na stanie... padło więc na Boczka:):) on najbardziej się dopasuje bo jest najmniejszy z mojej ekipy.. wczoraj go zawiozłam... zaaklimatyzował się od razu...:):) a facet Maji już na niego mówi ...mój Boczek:) Maja miała sto lat temu konto na dogo, ale nie wiem czy jest nadal aktywne...w każdym razie wejdzie tu i będzie pisać co tam u chłopaka nowego... zaoszczędzimy miesięcznie 50 zł a to zawsze coś... tymbardziej że Boczkens niestety zdrowy to nie jest i trzeba mu zrobić gruntowny przegląd... jego zęby proszą się o czyszczenie.... chcemy zrobić mu tez USG, bo wcześniej padło że jest wnętrem a dziś dało się wyczuć coś jakby jajuchy... w środę więc jest dzień badania... Quote
danavas Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 będziemy potrzebować dużo środków na chłopca... jeśli mi kondycja pozwoli to zrobię dziś dla niego fajny bazar i liczę na Was ciocie w podnoszeniu i rozsyłaniu... bo wystarczy zerknąć w rozliczenie aby zobaczyć że stoi finansowo baardzo kiepsko... Quote
Wiola&Miłosz Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Na Mnie mozesz liczyc;) Choc kicham prycham i ku**** dostaje... jesli nie bedziesz spala zadzwonie gdzies za godzine pogadamy:) wracam do rzeszowa po odmozdzeniu w zamosciu:) Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Zagladam do Bekonika ledwo zywa..... kurcze....dawno chora nie bylam a tu masz........ Quote
Recommended Posts