Jump to content
Dogomania

Bezdomny Boczek z nadwagą.... pogryziony przez amstafa.... zbieramy stałe na dt....

Recommended Posts

Posted

AltaCaraya napisał(a):
Czesc Moja gruba dupko:) Wszystkiego dobrego w te swieta:) Tylko nie jedz za duzo...:loveu:

heheheheh....ciotka, jak on dziś przemówi to powie Karmelci:

a tej Alcie to weź wygarnij że ja nie jestem gruba dupka.... i niech się czepnie tramwaja..;)

Posted

wkurza mnie ten brak zdjęć.... Kamrlecia nie ma neta... i doopa czapa... 5-6 mam egzaminy w szkole to będę w Opolu... podjadę do Boczkensa i walnę mu seszyn...

Posted

A ja Wam zycze z calego serca- wszystkiego ale to wszystkiego dobrego na nowy rok. Czego sobie zyczycie. Zyczymy cala nasza liczna gromadka:)

w skrocie- zdrowia, kasy, szczescia milosci i domu dla podopiecznych naszych:)
Do Moich zyczen dolacza sie oczywiscie Milosz, Majkel, Tobiasz i zlo wcielone Gabryska:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
czesc Kochane:) czesc Parowa:)
tesknilyscie?
juz jestem! Aga, czy ja cos zalegam???? tzn jakies dlugi mam?

tak zalegasz wypicie kawy ze mną!!!!!

Posted

no to nieźle... polska zima Cie załatwiła....

Mój chłop właśnie ląduj w Indonezji...a ja patrze na mapę pogody i aż mnie skręca...
tam jest teraz 23:00 i 27 stopni.... a u nas środek dnia i wali śniegiem, co za jawna niesprawiedliwość....!!!!!!!!

Posted

drążyłam drążyłam...dziurę w brzuchu wierciłam i mam efekt...:) moja koleżanka zgodziła się wziąć na tymczas któregoś z moich psiaków za 200zł... miała konkretne wymogi bo mieszkanko małe, królik i sunia na stanie... padło więc na Boczka:):) on najbardziej się dopasuje bo jest najmniejszy z mojej ekipy..

wczoraj go zawiozłam... zaaklimatyzował się od razu...:):) a facet Maji już na niego mówi ...mój Boczek:)
Maja miała sto lat temu konto na dogo, ale nie wiem czy jest nadal aktywne...w każdym razie wejdzie tu i będzie pisać co tam u chłopaka nowego...

zaoszczędzimy miesięcznie 50 zł a to zawsze coś... tymbardziej że Boczkens niestety zdrowy to nie jest i trzeba mu zrobić gruntowny przegląd... jego zęby proszą się o czyszczenie....

chcemy zrobić mu tez USG, bo wcześniej padło że jest wnętrem a dziś dało się wyczuć coś jakby jajuchy...
w środę więc jest dzień badania...

Posted

będziemy potrzebować dużo środków na chłopca... jeśli mi kondycja pozwoli to zrobię dziś dla niego fajny bazar i liczę na Was ciocie w podnoszeniu i rozsyłaniu...
bo wystarczy zerknąć w rozliczenie aby zobaczyć że stoi finansowo baardzo kiepsko...