Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']Bardzo chciałam podziękować aidzie. bardzo. jak nie wiem co:)
Pobyt marmurka w hoteliku właśnie ona opłaciła.

Dziękuje bardzo.[/QUOTE]

[quote name='aida']A to właśnie nazywa się publiczne donosicielstwo:diabloti:. Miało być Święty Mikołaj:lol:[/QUOTE]

Aniu to teraz pędź na watek Mironka jak już robisz za donosiciela :D

Posted

Zapomniałam trochę o dogo... Zdrowotnie - super, bardzo odżył, klei się do ludzi, więcej je, rana praktycznie zagojona.
Przeklejam z fb:
[FONT=lucida grande]Kochani! Marmurek znalazł wspaniały, sprawdzony domek - już od niedzieli trwały rozmowy, odbyła się wizyta przedadopcyjna i odwiedziny Państwa u psiaka. Zakochali się w sobie od pierwszego wejrzenia, zdają sobie sprawę z tego, że Marmurek wymaga jeszcze długiej rehabilitacji i specjalistycznej karmy - podpisali dzisiaj umowę, a po psiaka przyjadą w czwartek, by go odebrać już po ściągnięciu szwów :)[/FONT]

Posted

[quote name='aida']A to właśnie nazywa się publiczne donosicielstwo:diabloti:. Miało być Święty Mikołaj:lol:[/QUOTE]

Na wątku Mirona napisalam, że Świety Mikolaj pokrył 3 tygodnie.... choć chętnie bym podziękowala inaczej:)

Przepraszam jeśli mialam nie pisać, ale.... bardzo chcialam podziekować

Posted

Hmm...
Państwo odbierają psiaka jednak w środę, nie czwartek. To młoda para, mieszkają z mamą chłopaka. Mama oczywiście zgadza się na psa ;) Mają starą sznaucerkę, marzyli o psie w rodzaju kaukaza. Mają bardzo duże mieszkanie, zawsze ktoś jest w domu, by psa wyprowadzić na porządny spacer połączony z wybieganiem się na łące. Wiedzą dość sporo o rasie, mają świetne podejście do psów - traktują ich jak członków rodziny, ale wymagają. Bardzo popierają kastrację, rozumieją co to pseudohodowla. Zaoferowali się zapłacić za zaległą wizytę u weterynarza (5ozł).
Ekspres... Bo było i tak dużo telefonów o małego!
Myślę, że będą wspaniałym domkiem dla Buczusia... :)

Posted

[FONT=lucida grande]Kochani - Bucz (Marmurek) pojechał do nowego domku. Państwo zdecydowali się go odebrać wcześniej, bo już szwy wczoraj ściągnęliśmy ostatnie, a mały świetnie sobie radzi. [/FONT]
[FONT=lucida grande]Będziemy za nim bardzo tęsknić i dziękujemy wszystkim, którzy wspierali szczeniorka![/FONT]

Posted

natalia.aleksandrov napisał(a):
Obiecali, że zrobią :) więc czekamy!

Przypilnuj ich bo to bardzo ważne , mamy szansę odzyskać 220 zł za karmę , chcemy to przekazać na Mironka który cały czas jest na minusie