Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super! Wcale nie ma się co dziwić maluchowi, że chciał pobrykać ;) Dobrze jest pokazać na zdjęciach, że z kotami i psami ok. Na zdjęciu z drugim szczeniakiem wygląda jak wujek tego małego.

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Jest chodzącą łagodnością... Jest cudowny![/QUOTE]

Mam prośbę. Mamy sponsora z Holandii, który chce zapłacić za karmę dla małego. Prosi tylko o zdjęcia młodego jedzącego tę karmę i zdjęcia karmy. Da się zrobić?

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Jak najbardziej :) Jeśli karma do nas przyjdzie, to go obfotografujemy tak, że będziecie mieli dosyć tych jego zdjęć z karmą :P
Adres, jeśli nie znacie, podam na PW ;)[/QUOTE]

Nie w tej kolejności:) Mały zabrał karmę ze sobą tak? To tę obcykaj. Za tę oddadzą nam pieniążki za jakis czas jak bedą w Polsce.

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Aaa, to widzisz :D ja zawsze wszystko na opak, cała ja... :P
To zrobię fotki w wolnej chwili i wstawię je tutaj :)[/QUOTE]

I dokladną instrukcję poproszę jak zrobić adminstratorem na fb:) Mimo tamtej podpowiedzi nie wiem.....

Posted

Trzeba kliknąć "edytuj wydarzenie" i na dole dodac organizatorów. Mimo, że jestem cyrylicą, można zacząć wpisywać "Natalia" i powinnam wyskoczyć. potem zatwierdź i to wszystko :)
piescofajnyjest - tak, mały Chilli sam przychodził do Bucza. Przed chwilą Chilli pojechał do nowego domu i Bucz został już tylko z kotami :)

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Trzeba kliknąć "edytuj wydarzenie" i na dole dodac organizatorów. Mimo, że jestem cyrylicą, można zacząć wpisywać "Natalia" i powinnam wyskoczyć. potem zatwierdź i to wszystko :)
piescofajnyjest - tak, mały Chilli sam przychodził do Bucza. Przed chwilą Chilli pojechał do nowego domu i Bucz został już tylko z kotami :)[/QUOTE]

Już wiem gdzie, ale wpisuje i mi nie wyskakujesz.
Podaj mi jeszcze proszę na pw swój numer telefonu. Obiecałam jednej Pani już w piatek przesłać. Ona się maluchem mocno interesuje. Gdyby był Leosiem to chyba by go chciała...

Posted

Podam tutaj, i tak chyba już wszyscy go mają :D 602557035
On na pewno nie jest leosiem, to jest mix kaukaza. Bardzo kaukazowaty jest, tylko ogon za długi i sierść za krótka. Pysio tez pod innym kątem niż powinien być, ale w miarę ok.
to odpuśćmy sobie tego organizatora, bo ja nic nie wymyślę, nie znam się na tym ;/ no chyba, że musimy się mieć w znajomych... Hmmm... Nie wiem ;/
Bucz właśnie śpi na dworze. W klatce wariuje i boję się o nogę, więc jak najwięcej go wypuszczam i każę leżeć - dużo śpi. Woli być na dworze niż w domu, doprasza się o wyjście.

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Podam tutaj, i tak chyba już wszyscy go mają :D 602557035
On na pewno nie jest leosiem, to jest mix kaukaza. Bardzo kaukazowaty jest, tylko ogon za długi i sierść za krótka. Pysio tez pod innym kątem niż powinien być, ale w miarę ok.
to odpuśćmy sobie tego organizatora, bo ja nic nie wymyślę, nie znam się na tym ;/ no chyba, że musimy się mieć w znajomych... Hmmm... Nie wiem ;/
Bucz właśnie śpi na dworze. W klatce wariuje i boję się o nogę, więc jak najwięcej go wypuszczam i każę leżeć - dużo śpi. Woli być na dworze niż w domu, doprasza się o wyjście.[/QUOTE]
Wyślę Ci zaproszenie. Może to zadziała

Posted

Może... Ja się nie znam :)
Mały uporczywie ściąga bandaże. Szukam właśnie takiego kubraczka dla suk po sterylkach - założę mu go tak, że sznurki będą na dole, a nie u góry, bo boję się, że rozbabrze szwy... Ale już niedługo (za tydzień) je ściągamy i będzie trochę lepiej :) W czwartek idziemy zrobić RTG i do chiruga-ortopedy na kontrolę - mile widziane wpłaty na opłacenie wizyty... :)

Posted

[quote name='natalia.aleksandrov']Może... Ja się nie znam :)
Mały uporczywie ściąga bandaże. Szukam właśnie takiego kubraczka dla suk po sterylkach - założę mu go tak, że sznurki będą na dole, a nie u góry, bo boję się, że rozbabrze szwy... Ale już niedługo (za tydzień) je ściągamy i będzie trochę lepiej :) W czwartek idziemy zrobić RTG i do chiruga-ortopedy na kontrolę - mile widziane wpłaty na opłacenie wizyty... :)[/QUOTE]
ja tez.... niestety

Posted

[quote name='ocelot']Bardzo chciałam podziękować aidzie. bardzo. jak nie wiem co:)
Pobyt marmurka w hoteliku właśnie ona opłaciła.

Dziękuje bardzo.[/QUOTE]

A to właśnie nazywa się publiczne donosicielstwo:diabloti:. Miało być Święty Mikołaj:lol: