Besti Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='Bobryna']Ale fajnie się przeciągają na filmiku :lol: Bestii pewnie brakuje trochę Lucka? [URL]http://img28.imageshack.us/img28/4097/dsc09316o.jpg[/URL] :loveu: szaleństwo śniegowe niektórym się nie nudzi ;P[/QUOTE] Trochę brakuje, bo czasami się nudzi, a tak codziennie rano i wieczorem miała się z kim pogryźć i pokłócić o zabawki:lol: Śnieg jest więc pies ma przynajmniej co jeść:eviltong: [quote name='marta.k9080']ojej u Was taka zawieja,jak u nas...[/QUOTE] Straszna. Cały czas sypie śniegiem i wieje mocny wiatr, wróciłam cała mokra, Besti też:) ale zimno nie jest Quote
Guest wolfheart Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='Besti'] Śnieg jest więc pies ma przynajmniej co jeść:eviltong: Straszna. Cały czas sypie śniegiem i wieje mocny wiatr, wróciłam cała mokra, Besti też:) ale zimno nie jest[/QUOTE] Luna też ostatnio pasła się na śniegu:diabloti: a u nas zimno,zmarzłam nieludzko Quote
Sonka95 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 U nas podobnie wygląda ... tylko Sonia się cieszy ze śniegu ;) :loveu: [url]http://img28.imageshack.us/img28/4097/dsc09316o.jpg[/url] Quote
Bobryna Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 A dowiadywałaś się już co u Lucka/kiedy spotakanko z Bestią, czy byłaby to nadgorliwość? ;P Blusia też lubi jeść śnieg :p zwłaszcza jak biegnie, zwiesza łeb i zagarnia sobie do paszczy :roll: Quote
darunia-puma Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 u nas dziś o 7 rano jak szłam z całą trójką to była taka ślizgawica że psy się rozjeżdżały na ulicy ja zresztą również ;-) u nas nie pada tylko wieczorem łapie mróz i jest strasznie śliska a to nawet gorsze aniżeli śnieg, bo ten diabelny mróz przecina łapy to też miałam wczoraj u shilli ach niedługo wiosna i tego się trzymajmy... Quote
Ptysiak Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Buuuu nawet u Was juz pada :( ja tez chce.... Fajnie się na filmiku przeciągali sznurkiem :) [url]http://img600.imageshack.us/img600/2118/dsc09310h.jpg[/url] ale szaleństwa :loveu: Quote
Kaaasia Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [URL]http://img28.imageshack.us/img28/4097/dsc09316o.jpg[/URL] Od razu widać że pannicy śnieżek się podoba :loveu: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 ojej jakie fajne fotki! I [COLOR=#800000]nareszcie[/COLOR] [B]zimowe[/B] bo juz ta wiosna sie wszystkim znudziła hahaha :lol: :D Quote
Sonka95 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Na filmiku to się nieźle przeciągają i widać , że wygrała Bestia :cool3: Quote
Besti Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='marta.k9080']Luna też ostatnio pasła się na śniegu:diabloti: a u nas zimno,zmarzłam nieludzko[/QUOTE] Ćpie śnieg mówi się! Jak już Ty zmarzłaś to chyba zbliża się koniec świata:eviltong: [quote name='Sonka95']U nas podobnie wygląda ... tylko Sonia się cieszy ze śniegu ;) :loveu: [URL]http://img28.imageshack.us/img28/4097/dsc09316o.jpg[/URL][/QUOTE] Dokładnie:) [quote name='Bobryna']A dowiadywałaś się już co u Lucka/kiedy spotakanko z Bestią, czy byłaby to nadgorliwość? ;P Blusia też lubi jeść śnieg :p zwłaszcza jak biegnie, zwiesza łeb i zagarnia sobie do paszczy :roll:[/QUOTE] Mam stały kontakt z panią Asią. U Lucka rewelacja!!!! Chodzi wszedzie po mieszkaniu za swoją panią, podkrada ciastka jej córeczce, wszyscy go głaskają i miziają. A co najlepsze!!!! Lucor zaczął chodzić bez smyczy, wraca na zawołanie i zaczyna witać się z innymi psami, prawie się popłakałam ze szczęścia jak to usłyszałam:) To była szybka i dobra transakcja :) [quote name='darunia-puma']u nas dziś o 7 rano jak szłam z całą trójką to była taka ślizgawica że psy się rozjeżdżały na ulicy ja zresztą również ;-) u nas nie pada tylko wieczorem łapie mróz i jest strasznie śliska a to nawet gorsze aniżeli śnieg, bo ten diabelny mróz przecina łapy to też miałam wczoraj u shilli ach niedługo wiosna i tego się trzymajmy...[/QUOTE] Nie wiem jak tą świętą trójce ogarniasz na lodzie:) [quote name='Ptysiak']Buuuu nawet u Was juz pada :( ja tez chce.... Fajnie się na filmiku przeciągali sznurkiem :) [URL]http://img600.imageshack.us/img600/2118/dsc09310h.jpg[/URL] ale szaleństwa :loveu:[/QUOTE] A u Ciebie Iza sucho? Buuu ja chcę wiosnę!!! [quote name='Kaaasia'][URL]http://img28.imageshack.us/img28/4097/dsc09316o.jpg[/URL] Od razu widać że pannicy śnieżek się podoba :loveu:[/QUOTE] Ona chyba myśli że jest Husky:razz: [quote name='betty_labrador']ojej jakie fajne fotki! I [COLOR=#800000]nareszcie[/COLOR] [B]zimowe[/B] bo juz ta wiosna sie wszystkim znudziła hahaha :lol: :D[/QUOTE] Ja Ci dam znudziła:P [quote name='unikatowydiament']alez zadowolona:loveu:[/QUOTE] Jedyna:P [quote name='Sonka95']Na filmiku to się nieźle przeciągają i widać , że wygrała Bestia :cool3:[/QUOTE] Lucor też nie dawał za wygraną, ona szarpała się, szalała a Luc zacisnął szczeny i stał jak zamurowany więc raczej 1:1 :) Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Besti']Ćpie śnieg mówi się! Jak już Ty zmarzłaś to chyba zbliża się koniec świata:eviltong:[/QUOTE] dzisiaj było mi jednak ciepło:diabloti: Quote
darunia-puma Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 nie mam wyjścia i niestety muszę sobie jakoś dawać radę z całą świętą trójcą ale jakbym miała teraz dwa psy byłoby mi jakoś brak ;-) tego trzeciego ;-) Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Hej Bestyjki :) Sucho było do wczoraj wieczorem... teraz co chwilę pada śnieg ale topnieje i chlapa :/ Chyba zaczynam tez chcieć wiosnę :evil_lol: Quote
Besti Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Coś za mało się tu pojawiamy bo Ciotki się pytają o nas:razz: Oj gdyby doba była dłuższa... [quote name='marta.k9080']dzisiaj było mi jednak ciepło:diabloti:[/QUOTE] Czytałam zmarźluchu:) [quote name='darunia-puma']nie mam wyjścia i niestety muszę sobie jakoś dawać radę z całą świętą trójcą ale jakbym miała teraz dwa psy byłoby mi jakoś brak ;-) tego trzeciego ;-)[/QUOTE] Racja racja, czwartym też byś Darunia nie pogardziła:evil_lol: [quote name='Ptysiak']Hej Bestyjki :) Sucho było do wczoraj wieczorem... teraz co chwilę pada śnieg ale topnieje i chlapa :/ Chyba zaczynam tez chcieć wiosnę :evil_lol:[/QUOTE] Jak to chyba? :P Chyba NA PEWNO! U mnie ostatnie roztopy ale zimno okrutnie [quote name='unikatowydiament']witamy się,całuski ślemy:)[/QUOTE] Witam i dziękuje:) [quote name='marta.k9080']cześć Bestie:p:diabloti:[/QUOTE] Cześć Lunki:loveu: [quote name='Sonka95']Hej :) co tam u was słychać ?[/QUOTE] Hej, aaaaaa dupy nie urywa- to mój ulubiony tekst ostatnio:evil_lol: [quote name='Bobryna']Co tam u Was?[/QUOTE] Jestem u rodziców a Bestia u Dziadków:evil_lol: Więc się dziewczyna na wiochę wyrwała, już dzisiaj poszalała i śpi brzuchem w górę. Zmęczony pies to szczęśliwy właściciel:razz: Quote
Oscar Patric Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 nie źle Dziewczyna musiała się wyszaleć,że teraz grzecznie śpi:cool3: Quote
Guest wolfheart Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='Besti'] Zmęczony pies to szczęśliwy właściciel:razz:[/QUOTE] Amen.:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 [quote name='Besti']Zmęczony pies to szczęśliwy właściciel:razz:[/QUOTE] Jak pies zmęczony to jakby go nie było w domu ;) Quote
Besti Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 Cześć wszystkim:loveu: Wiecie co się stało? Bestia ma jelitówkę od wczoraj:placz: jednym słowem MASAKRA!!!!!! Zrobiłam mi taka niespodziankę od wczoraj rana- szafki, dywan- wszytko brudne i śmierdzące. Nie wiedziałam że pies może w ogóle mieć takie coś. Dzwoniłam do weta ale uspokoili mnie, już teraz troszkę lepiej ale ma bardzo wklęśniete boczki i robi miny jak pies bezpański. Nie polecam nikomu:diabloti: Także jej życzcie zdrówka a mi sił w sprzątaniu i wychodzeniu co chwilę na spacer:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Zdróweczka Bestio kochana:p Skąd to się też psu wzięło no....:shake:ja też myślałam,że tylko ludzie mają jelitówki Quote
Recommended Posts