Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto się przyznaje do wpłaty 10 (Agata).?
Doszły dziś jednorazowa dyszka od Rizo :loveu: dyszka od tajemniczej Agaty :loveu: - też na razie księguję do działu "jednorazowe" i 50 od Malibo57 :loveu: Dziękujemy!

[U][B]JEDNORAZOWE[/B][/U]

50 - Emigrantka (29.I)
20 - Migdalena (29.I)
10 - Agata (1.II)
10 - Rizo (1.II)

[B]HOTELIK[/B]
[U]LUTY 2010[/U]
38 - Emigrantka (29.I)
10 - Pati_Zabrze (29.I)
10 - Izi (29.I)
12 - Livka (29.I)
50 - Malibo57 (1.II)

czyli [B]120 [/B]zł

Posted

Mysia od 2 dnie nie może wejść na wątek.

Redi jest bardzo bojaźliwym psem, jeśli tylko potwierdzi się szansa żeby pojechał bez Soni (ten mój transport do Bolesławca - za tydzień, dwa) to będziemy chciały go jedna wypisać ze wspólnej wycieczki. Redi nie zna samochodu, ludzi, od 10 lat zna tylko schronisko. Przy przesiadce - na pewno będzie próbował uciec. Jeśli przestraszy się dużej Soni to i w samej podróży może być kłopotliwy niestety.

A czy wiadomo o której pan Tomasz miałby ruszyć z Zabrza?

Tereso, masz zapchaną skrzynkę. Czy możemy wymienić się telefonami?

Posted

Powodzenia Reduś....;)
Mam nadzieje,ze te hotele nas nie przytłocza bo juz tego sporo jest...ale poki sa ludzie, ktorzy chca placic jest ok...tylko ja jestem za wysylania psa z pelnymi deklaracjami- jak ma sie sprawa z Kurusiem- wszyscy zapomnieli,a deklaracji nie ma...no nie ważne. Powodzenia!

Posted

[quote name='Bjuta']Mysia od 2 dnie nie może wejść na wątek.

Redi jest bardzo bojaźliwym psem, jeśli tylko potwierdzi się szansa żeby pojechał bez Soni (ten mój transport do Bolesławca - za tydzień, dwa) to będziemy chciały go jedna wypisać ze wspólnej wycieczki. Redi nie zna samochodu, ludzi, od 10 lat zna tylko schronisko. Przy przesiadce - na pewno będzie próbował uciec. Jeśli przestraszy się dużej Soni to i w samej podróży może być kłopotliwy niestety.

A czy wiadomo o której pan Tomasz miałby ruszyć z Zabrza?

QUOTE]

Tomek bedzie w Zabrzu pomiedzy 16 a 17, ma tel Teresy wiec maja sie zdzwonic.

Posted

Damy radę:)

Redisiu przepraszam, że offuje.

[B][SIZE=4][COLOR=#ff0000]PILNE !!![/COLOR][/SIZE][/B]

[B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Właśnie rozmawiałam z Marlenką. Do lecznicy przywieziono małego, ślepego, starego pieska. Bardzo grzeczny i spokojny.[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]W schronisku sobie nie poradzi !!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#ff0000][B]Ma kilka dni na znalezienie DT/ DS.[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B][COLOR=#ff0000]Marlena wła[/COLOR][/B][B][COLOR=#ff0000]śnie jedzie do lecznicy. Niestety wziąć go nie może bo wczoraj przygarnęła kolejną bidę.[/COLOR][/B][/SIZE]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/179154-Pilne-Stary-A-lepy-przytulak-w-potrzebie-ma-2-dni-na-znalezienie-dt-albo-morbital?p=14021149#post14021149"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1791...9#post14021149[/COLOR][/URL]

Posted

[quote name='Ingrid44']

Tomek bedzie w Zabrzu pomiedzy 16 a 17, ma tel Teresy wiec maja sie zdzwonic.[/QUOTE]

Dzięki! Biuro jest otwarte do 17, więc będzie bez kłopotu.

Posted

[quote name='Asia_Klero']tylko ja jestem za wysylania psa z pelnymi deklaracjami- jak ma sie sprawa z Kurusiem- wszyscy zapomnieli,a deklaracji nie ma...no nie ważne. Powodzenia![/QUOTE]

tam to sytuacja jest porpostu nie jasna... Nie ma rozliczeń, a bez nich trochę ciezko, wątek jest nie jasny, ale jakoś to opanujemy Asiu, potrzebne tylko pełne i dokładne rozliczenia....

A co do Rediego to chyba do piątku nie będę spała... Ciotki ja go traktuję jak swojego własnego i jest dla mnie bardzo ważny, to tak jakbym swojego psa w Świat wysyłała, a tymbardziej, że on taki wytraszony, nieufny i właściciwie 11 lat w schronisku! a ja go znam od ponad 8... Wiele spacerów razem zaliczyliśmy, początki były trudne, ale szło jakoś szło z tym bojokiem. Będe siedzieć jak na szpilkach dopóki nie dostanę pierwszej wiadomości jak tam Rediś w DT... Już teraz mam prawie zawał serca :P i mi się nie dziwcie jak trochę panikuję, ja panikara raczej nie jestem, ale on jest wyjątkowy... Jakies szeleczki mu musze skombinowac na wyjazd.
Cud jakiś się stał, że w końcu mogę tu coś napisac :) i na innych wątkach też...

Posted

Mysiu, ja cie rozumiem. Przywiazujemy sie do tych psiakow niesamowicie. Dobrze ze jedzie do Dt, tam dopiero zacznie zyc pelna piersia.ja tez bym panikowala ,nawet gorzej :)
Szeleczki to swietny pomysl-trudniej uciec z szelek. Bedzie dobrze. :)

Posted

Bjuta widze zalozyla za mnie 8 zl na luty bo przeslalam 30 zl a ona napisala 38 zl?

Nikus przeleje 20 zl ode mnie, prosze sobie swoje 8 zl Bjuto odebrac a pozostale 12 dopisac jako jednorazowa dla Redi....

Od marca moja bedzie jak zapisane - 38zl miesiecnzie (stala)

Redi, trzymaj sie chlopak.....

Posted

Myszko nie sytuacja jest nie jasna moze i tez ale u Kurusia nie ma ponad 100zł deklaracji! A niektore psy np Kuruś co miesiac maja jakies badania, pieniadze na leki i ciagle kasa idzie. Ja podchodze do tego odpwiedzialnie. Żeby wysłać psa do hotelu trzeba miec pełne deklaracje. Nie ważne. Już nic nie mowie ale nie pozwole sobie nic zarzucic.
Reduś przepraszam, ze tak na twoim wątku;) Powodzenia kochany!

Posted

Asiu, ja bardzo popieram Twoje zdanie, że do hoteliku z kompletem deklaracji. Ale że tu brakuje 20, to przymykam oko. Jak zacznę chodzić do pracy do zacznę żebrać. Ktoś się złamie...

Posted

Mysiu_, wcale się tobie nie dziwie że tak emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzisz, my chyba wszystkie na ten syndrom nadopiekuńczości cierpimy, bo chciałoby sie je wszystkie otoczyc opieką i dobrością.

JA NA WATKI GDZIE COŚ POSZŁO NIE TAK NIEMAM ODWAGI WEJŚĆ. BĘDZIE DOBRZE. TAK DUŻO NAS STARA SIĘ Z CAŁEGO SERCA. MUSI BYĆ DOBRZE. A CZY NIE MÓGŁBY KTOS POTOWARZYSZYC PSIKOWI CHOĆBY DO WROCŁAWIA ? SAMA BYM TO ZROBIŁA GDYBY PROMYCZEK JESZCZE NIE BYŁ U MNIE.

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Mysiu_, wcale się tobie nie dziwie że tak emocjonalnie do tego wszystkiego podchodzisz, my chyba wszystkie na ten syndrom nadopiekuńczości cierpimy, bo chciałoby sie je wszystkie otoczyc opieką i dobrością.

JA NA WATKI GDZIE COŚ POSZŁO NIE TAK NIEMAM ODWAGI WEJŚĆ. BĘDZIE DOBRZE. TAK DUŻO NAS STARA SIĘ Z CAŁEGO SERCA. MUSI BYĆ DOBRZE. A CZY NIE MÓGŁBY KTOS POTOWARZYSZYC PSIKOWI CHOĆBY DO WROCŁAWIA ? SAMA BYM TO ZROBIŁA GDYBY PROMYCZEK JESZCZE NIE BYŁ U MNIE.[/QUOTE]
Mysia chyba miala taki zamiar ale nie wiem czy jeszcze jest aktualne.
Pozniej chyba musialaby wracac pociagiem albo odwiedzic kogos we Wroclawiu do poniedzialku rano bo Tomek wraca do Katowic w poniedzialek o 7 rano.