Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bjuta - nie czekamy na te 40zl. Wyciagaj Redi.... Dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka Lady.. "nacieszyla" sie Mielcem tylko tydzien biedula Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 dzisiaj za TM odeszla nasza On-eczka, kochana Lady - tylko biedula tydzien "nacieszyla sie" DT :( Wyciagamy Redi z tego schronu JUZ.... Trzymaj sie chlopak, myslimy o Tobie caly czas.... Quote
polubek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ojejku ile tego. jak przeczytam to się odezwę Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Mysiu - jak widzisz transport Rediego. Czy wiadomo jak on znosi samochód? Czy może jechać bez kogoś, kogo zna? Czy może jechać z innymi psami? Czy może jechać luzem, czy musi mieć transporterek? Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 .. i Debek, nastepny ON-eczek :( Redi, trzymaj sie chlopak...... Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Oj jak przykro... Stres przeprowadzki na pewno się przyczynia. Ale Redi jest w formie, on na pewno da radę - masz rację, że trzeba się śpieszyć. Bardzo, bardzo przykro... Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Probuje wejsc na Debka bo wiadmosc mailem dostalam ale dogo chodzi jak... [URL="http://www.dogomania.pl/../../177454-Przepraszam-DAE-bku-A-e-nie-zdAE-A-yA-am-Ci-pomA-c-nim-odszedA-eA-za-TAE-czowy-Most"]http://www.dogomania.pl/threads/177454-Przepraszam-DAE-bku-A-e-nie-zdAE-A-yA-am-Ci-pomA-c-nim-odszedA-eA-za-TAE-czowy-Most[/URL] Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Słuchajcie, szukamy transportu na najbliższy piątek 5-go lutego, z Wrocławia do Bogatyni, Legnicy lub Jeleniej Góry (do tych miast może podjechać Kikou.) Ma ktoś jakieś pomysły? :roll: Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Czy Wam dogo też przestało przesyłać maile z info, że są nowe posty? Quote
Ra_dunia Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bjuta - niestety nie mogę teraz wspomóc finansowo. Przykro mi bardzo. A dogo ariuje totalnie - muli, mam problemy z wysyłaniem postów... i w ogóle wrrr.... Redi - 3maj się chłopaku! Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sonia jedzie tez do Kikou, transportu tez szukaja - nie da sie zgrac? [url]http://www.dogomania.pl/threads/144093-Sonia-owczarkowata-PIAE-KNA-sunia-ZBIERAMY-NA-HOTEL/page45[/url] Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 To jest ten sam transport i mają ten sam kłopot. Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Nie dacie rady polaczyc i razem znalezc jakos? ja pojecia nie mam.... Quote
Bjuta Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Sonia ma przejechać z Cieszyna do Zabrza, tam dołącza się Redi i razem jadą do Wrocławia. Na razie nie ma pomysłu na następny kawałek. Dla Rediego (dla Soni też jeśli będzie potrzeba) za dwa tygodnie mam alternatywny transport (jeszcze nie na 100%) wprost do Bolesławca. Quote
Emigrantka Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Bjuta - kombinuj kombinuj prosze bo ja stad walca zrobie :( Trzymaj sie Redi... Quote
Ingrid44 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='Bjuta']Sonia ma przejechać z Cieszyna do Zabrza, tam dołącza się Redi i razem jadą do Wrocławia. Na razie nie ma pomysłu na następny kawałek. Dla Rediego (dla Soni też jeśli będzie potrzeba) za dwa tygodnie mam alternatywny transport (jeszcze nie na 100%) wprost do Bolesławca.[/QUOTE] Dostalam wiadomosc na Pw od Teresy Borcz o transport z Zabrza do Wroclawia. Moj brat ma zabrac Rediego i Sonie z Zabrza. Niestety nie moze pojechac dalej ale ja moge poszukac osob z Wroclawia (pisalam o tym do Teresy Borcz) jesli nadal nie macie nikogo. Zrozumialam ze za transport z Wroclawia do Gryfowa ma byc zwrot za benzyne, jesli nadal tak jest to nie powinnam miec problemu zeby kogozs znalesc. Quote
TERESA BORCZ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 No nareszcie mnie dogo wpuściło. Wbrew pozorom, wymuszonym przez dogo, pracujemy!!! Jest dokładnie jak pisze ingrid44.. Dzieki jej bratu mamy 1 etap podróży zapewniony dla obu psiaków. Drugi etap 2 alternatywy do wyboru, i obie z ingrid44 szukamy trzeciej optymalnej. Potwierzdzenie tego etapu 2 będziemy mieć bardzo szybko. Tak że psiaki jadą napewno w piatek, ten najbliższy . Szukamy 2 etapu bezpłatnego, tak jak 1 ale jeśli sie nie znajdzie to mamy obietnice cudownej jak zwykle ketuni, że sfinansuje ten 2gi etap w razie potrzeby. Tak że wszystko jest na dobrej drodze. Trzymamy kciuki za powodzenie i bezpieczeństwo podróżników. Pamiętamy o możliwości transportu do bolesławca, bo nie jest pewne czy nie będzie następny pasażer tego potrzebowal. Notuję. Detale 1 etapu w pw do mysi_. Skrzyneczka pełna !!!!! Quote
Emigrantka Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Teresa - jak TY dajesz rade to wszystko organizowac..... No wpadlo mi do glowy ze moga jechac razem Sonia i Redi ale w zyciu bym tego nie dograla.... Uklony dla Ciebie - jak zwykle :) Buzka i idz juz spac... :) Quote
Bjuta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 A kiedy Redi miałby ruszyć z Zabrza? (Znaczy o której?) Czy Sonia jest łagodna? Bo Redi jest bardzo bojaźliwy. Pytałam Mysię czy wchodzi w grę podróż w transporterze, ale powiedziała, że na 100% nie. Redi by nie przeżył. Boi się bardzo takich rzeczy. Ketuniu - dziękujemy! :loveu: Też mamy zaskórniaki jednorazowe, więc na pewno nie zostaniesz sama! Mam zresztą nadzieję, że naszych wpłat jednorazowych wystarczy na pokrycie kosztów przejazdu. :roll: Przy okazji przypominam, że Rediemu brakuje 40 zł deklaracji stałych. Muszę też tu zastrzec, że nie będę ich w stanie dokładać :shake: Quote
TERESA BORCZ Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 jesli jest spokojny i bojażliwy to może pan Tomek go wezmie na przód, sami to ocenicie jako fachowcy, może sonia też spokojna .mnie trudno to ocenić. porozumiecie się jakoś zgodnie z obserwacjami psików. z naszego doświadczenia takie starsze psiki z reguły śpią. Musimy cos wymyslić. Quote
Bjuta Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Mysia myśli intensywnie. Ja Rediego osobiście nie znam, niestety. O której jest planowany wyjazd? Mysia się zastanawia czy może mu towarzyszyć w podróży - to by rozwiązało bardzo wiele problemów, ale nie wiem czy się uda. Quote
Ingrid44 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Cioteczki nie martwcie sie mocno. [B]Redi bedzie siedzial z przodu na siedzeniu.[/B] Z doswiadczenia wiem ze takie staruszki smacznie spia w samochodzie. Sonia bedzie z tylu . Soni nie znam wiec do was bedzie nalezala decyzja czy moze jechac w kontenerku czy nie. Chodzi o to zeby pieski nie zaczepialy sie w czasie podrozy. Jak nie zwracaja na siebie uwagi to oba moga jechac bez kontenerkow. Podroz do Wroclawia trwa 2 i pol godzimy max. A przy dobrej pogodzie 2 godziny-tak mowil Tomek. Potrzebne beda tylko jakies stare kocyki zeby pieski mialy wygodna podroz. Quote
Recommended Posts