Lionees Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 [quote name='Mysia_']czy Wam dzisiaj tez tak tragicznie działa dogo czy to u mnie jeszcze bardziej coś się popsuło? Nie moge przeczytac wcześniejszej strony, bo mi się poprostu nie włącza....[/QUOTE] Dogo i u mnie koszmarnie działa,ładuje sie i ładuje i naładować nie może,a jak już zadziała,to po 10 takich samych postów wysyła:mad: Dobrze,że mogę kasować posty Quote
Emigrantka Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Wlazlam ale daje sobie spokoj.. tragedia z Dogo normalnie, ile mozna na strone czekac :( Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Słuchajcie jest jeszcze jedna szansa na hotelik - w pełni domowy. W Legnicy u Kikou, od lutego. Cena taka sama jak w Lwówku, tyle że warunki w pełni domowe. Co myślicie? Rozmawiać? I druga sprawa - czy jest ktoś chętny żeby zostać księgowym Rediego? I trzecia - ciągle brakuje deklaracji.. Eh... Quote
Lionees Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='Bjuta']Słuchajcie jest jeszcze jedna szansa na hotelik - w pełni domowy. W Legnicy u Kikou, od lutego. Cena taka sama jak w Lwówku, tyle że warunki w pełni domowe. Co myślicie? Rozmawiać? I druga sprawa - czy jest ktoś chętny żeby zostać księgowym Rediego? I trzecia - ciągle brakuje deklaracji.. Eh...[/QUOTE] Wprawdzie nie dokładam się do Redisia,bo już nie dam rady:-(,ale jeżeli mogę wyrazić swoje zdanie,to byłabym za dt u Kikou.Mam o niej jak najlepsze zdanie i jestem pełna podziwu nad tym jak Ona dba o zwierzaki,a ma u siebie najgorsze bidy,w tym 20-letniego Promysia,którego wyrwała śmierci i dzięki Niej żyje do dziś:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 ja tez mam kontaktt z KIKOU I W PEŁNI POPIERAM. OBA MIEJSCA SĄ REWELACYJNE I GODNE ZAUFANIA. ma anaszego dziczka z padaczką i świetnie sobie radzi. Jeśli ma miejsce to mamy dwa świetne do wyboru. Quote
Paula045 Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [INDENT]Przepraszam za offa: [B]Pomóżcie nie bądźcie obojętni!!![/B] [SIZE=4]W imieniu bezdomnych zwierząt zwracamy się do wszystkich ludzi o dobrych sercach o przekazanie 1% podatku na Schronisko dla Zwierząt w Radlinie. Otrzymane pieniądze zostaną odpowiednio wykorzystane m.in. na rozbudowe i remont boksów, oraz ogólną poprawę warunków w których przebywają psy i koty. Zwierząt stale przybywa, a pieniędzy brakuje. [/SIZE] [SIZE=4]Nie bądź obojętny. Pomóż! [/SIZE] [SIZE=4]Schronisko dla Zwierząt w Radlinie [/SIZE] [SIZE=4]Numer konta: [/SIZE] [SIZE=4]34 8427 0009 0020 0383 2000 0001 [/SIZE] [SIZE=4]KRS: 0000154454 Oddział Jarocin [/SIZE] [SIZE=4]NIP: 617 20 44 707[/SIZE] [/INDENT] Quote
ketunia Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cieszę się Bjutko, że znalazło się miejsce u Kikou :) Wydaje mi się, że dobrze by było aby Rediś mógł sobie pomieszkać w domku. Chociaż w hoteliku pewnie też byłoby dobrze. Jednak co domek to domek. Quote
maarit Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Cioteczki musimy błagać gdzie się da o deklaracje :( musi się udać... Taki super Dt... Bjutka - Ty jesteś dobrą księgową ;) Quote
Mysia_ Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 wspniale gdyby mógł trafić do Kikou, brakuje nam jeszcze 106 zł? Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Tak, dokładnie! DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 366 zł) 50 - Ketunia z Asią 15 - Bjuta 10 - Gonia13 10 - Dorotka (koleżanka Bjuty) 5 - Tereska (Koleżanka Bjuty, przeurocza pani Emerytka) 10 - Beata19 50 - Sabina02 10 - Iwonka (koleżanka Bjuty) 10 - Transylwania 30 - Emigrantka (od lutego) 50 - Malibo 10 - Pati_Zabrze [COLOR=red][B]Redi ma już 260 zl deklaracji stalych.....[/B][/COLOR] Brakuje 106... [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/363/dscf0031dw9.jpg[/IMG] Quote
pati_zabrze Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Zrobiłam na szybko nowy banerek, może dzięki niemu ktoś jeszcze pomoże... :cool3: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/52312-Redi-od-10-lat-dzieA-w-dzieA-wyczekuje-domu-Czy-zdAE-A-y-poznaAE-co-to-szczAE-A-cie"][IMG]http://images49.fotosik.pl/252/fe8e52d0895765b7.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bjuta Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Jaki fajny!!! Jutro zadzwonię do Kikou zapytać czy znajdzie dla Rediego jakiś ciepły kącik (na razie dała mi znak, że ma trochę rezerwacji, ale nie mówi nie). Quote
maarit Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [quote name='pati_zabrze']Zrobiłam na szybko nowy banerek, może dzięki niemu ktoś jeszcze pomoże... :cool3: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/52312-Redi-od-10-lat-dzieA-w-dzieA-wyczekuje-domu-Czy-zdAE-A-y-poznaAE-co-to-szczAE-A-cie"][IMG]http://images49.fotosik.pl/252/fe8e52d0895765b7.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Już biorę :) Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kikou - potwierdziła - Redi może przyjechać (pod warunkiem, że nie będzie mu przeszkadzał poprzeprowadzkowy bałagan). :evil_lol: Myślę, że jakoś da radę... :roll: No i pod warunkiem, że dogada się z innymi staruszkami. Mysiu, dogada się? 12/dzień czyli 366 (przy założeniu, że każdy miesiąc ma 30 i pół dnia). Dobra, będę księgową :mad:Tylko, Kochani - to są deklaracje dożywotnie! Niech nikt nie ma złudzeń :shake: Oczywiście cuda się zdarzają - ale ostatnio jakby rzadziej... :-( [SIZE=5]No to brakuje nam 106 zł i transportu[/SIZE] do Gryfina Śląskiego lub Legnicy (Kikou może podjechać) lub Bolesławca (j.w.). Kikou gotowa jest go przyjąć w każdej chwili. Myślę, że hotelik w Lwówku Śląskim byłby idealny dla Mongołka (bo on nie chodzi na smyczy), ale tam to nawet nie zaczęłyśmy zbierać deklaracji... Mamy sympatycznego Tomka (brat Ingrid44), który dość regularnie jeździ na trasie Katowice-Wrocław (raz w tygodniu, czasem dwa) i oferuje się z pomocą, ale z Redim musiałby na pewno pojechać ktoś, kogo Redi zna. Quote
malibo57 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Bjutka, dawaj nr i dane na PW - czy ja juz Cie mam u innego psiaka? Wpłata od lutego, tak? Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No na razie wpłacać nie trzeba. Jeszcze nam brakuje deklaracji 106 zł... DEKLARACJE STAŁE (potrzeba 366 zł) 50 - Ketunia z Asią 15 - Bjuta 10 - Gonia13 10 - Dorotka (koleżanka Bjuty) 5 - Tereska (Koleżanka Bjuty, przeurocza pani Emerytka) 10 - Beata19 50 - Sabina02 10 - Iwonka (koleżanka Bjuty) 10 - Transylwania 30 - Emigrantka (od lutego) 50 - Malibo 10 - Pati_Zabrze [COLOR=red][B]Redi ma już 260 zl deklaracji stalych.....[/B][/COLOR] Brakuje 106... [IMG]http://img125.imageshack.us/img125/363/dscf0031dw9.jpg[/IMG] Quote
pati_zabrze Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kto jeszcze pomoże? Już tak niewiele potrzeba... :roll: Quote
Lionees Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Kurcze,jestem biedna jak mysz kościelna,dam tylko 6zł:oops:,żeby kwota do zbierania była okrągła.Bjutko,czy mogłabym wpłacać pieniążki razem dla Władka i Redisia?W tytule zaznaczę,że tyle dla Władzia,a tyle dla Rediego,dobrze? Mam słabość do tych zabrzńskich psiaków,bo mam przecież u siebie Prysia/Niuńka i Elię/Myszkę od Was-dwa kochane,wspaniałe psiaki:loveu: Quote
pati_zabrze Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Renata5']Kurcze,jestem biedna jak mysz kościelna,dam tylko 6zł:oops:,żeby kwota do zbierania była okrągła.Bjutko[/QUOTE] Nie TYLKO, ale AŻ 6zł :cool3: Dzięki wielka kobieto!:loveu: No to jeszcze tylko 100zł :multi: Quote
Lionees Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='pati_zabrze']Nie TYLKO, ale AŻ 6zł :cool3:Dzięki[B] wielka kobieto![/B]:loveu: No to jeszcze tylko 100zł :multi:[/QUOTE] Pati nie widziałaś mnie na oczy,ale za wiele się nie pomyliłaś:cool3::diabloti: 6 zł to pikuś,szukajmy gdzieś tej stówki:roll: Quote
Bjuta Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Renata5']Kurcze,jestem biedna jak mysz kościelna,dam tylko 6zł:oops:,żeby kwota do zbierania była okrągła.Bjutko,czy mogłabym wpłacać pieniążki razem dla Władka i Redisia?W tytule zaznaczę,że tyle dla Władzia,a tyle dla Rediego,dobrze? Mam słabość do tych zabrzńskich psiaków,bo mam przecież u siebie Prysia/Niuńka i Elię/Myszkę od Was-dwa kochane,wspaniałe psiaki:loveu:[/QUOTE] Renatko... a czy to byłby wielki problem, gdybyś jednak wpłacała na konto Redisiowe?:oops: Ja jestem straszna bałaganiara, myli mi się to wszystko... A jak się zrobi zlecenie stałe to bank sam pamięta...:roll: Bardzo dziękujemy za deklarację!!! :loveu: Quote
pati_zabrze Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Renata5']Pati nie widziałaś mnie na oczy,ale za wiele się nie pomyliłaś:cool3::diabloti:[/QUOTE] Wiedziałam, że mnie złapiesz za słówko... :eviltong: Quote
Lionees Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='Bjuta'][B]Renatko... a czy to byłby wielki problem, gdybyś jednak wpłacała na konto Redisiowe?[/B]:oops: Ja jestem straszna bałaganiara, myli mi się to wszystko... A jak się zrobi zlecenie stałe to bank sam pamięta...:roll: Bardzo dziękujemy za deklarację!!! :loveu:[/QUOTE] Dobra,nie ma sprawy,myślałam,że to bez różnicy jak i tak idzie na Twoje konto,ale już wiem co i jak i będę wpłacała chłopakom oddzielnie:) Quote
Lionees Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 [quote name='pati_zabrze']Wiedziałam, że mnie złapiesz za słówko... :eviltong:[/QUOTE] Wiedziałam,że wiedziałaś:mdrmed: Quote
Recommended Posts