Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=red]Nie da sie tych deklaracji na 1 strone wrzucic, cerwono, wielkimi literazmi zeby sie to oczy rzucalo?[/COLOR][/B]

Dawac ludzie nowe deklaracje na psine.. [B]ladnie[/B] prosze.... :mad:

Posted

EMIGRANTKO, BOŻE, DZIĘKI ZA PRZESŁANIE WĄTKU, CO SIĘ DZIEJE DZIEWCZYNY TO CHYBA JEDYNY WĄTEK TAKI STARY.!!!! TERAZ STARAMY SIĘ MOCNO.

nie ronimy łez ale działamy. zaraz będzie co trzeba. po pierwsze macie dt, macie hotelik i zaklepane miejsce ?
JESLI NIE TO DZIAŁAM.

potrzebne ogłoszenia, banerki i super tekst. ALLEGRO wyrożnione, I CIOTECZEK I WUJASZKÓW KOCHAJĄCYCH SUKCES DLA PSIAKA JESZCZE KILKA. obliczamy ile mamy ai ile jeszcze trzeba. POTRZEBNE PRZYPUSZCZALNIE 360 ZŁ NA SUPER LUKSUS DLA PSIKA.

Posted

Teresa, dzieki ze tu wpadlas..... duzaaaaaaaaaaaaaaaa buzka.

To psie ma watek chyba najstarszy na Dogo - i dalej siedzi i czeka bida futrzata :(

GOnia - nie jkwicz tak bo mnie uszy bola.... szukaj ludzikow do Allegro banerkow itd bo ja z daleka to niewiel moge - ile moge to pomoge ale musze spadac z Dogo bo mnei w koncu z pracy wywala...

Wpadne wieczorkiem..

Trzmaj sie psina kochana, bedzie dobrze.. jeszcze bedziesz mial swoj dywanik pod lapki i okno do wygladania a nie kray przystojniaku

Posted

A, dzień dobry!
Moja koleżanka, Emi, przytargała mnie tutaj.
Gdzie jest miejsce w hoteliku dla Redka? Jaki plan? Dobrze wiedzieć przed uzbieraniem deklaracji, zaklepać miejsce, żeby potem psina z pełna skarpetą nie siedziała w schronie albo byle gdzie.
Redkowi dam 50 stałej od już.

Posted

Teresko! Malibu! (Szalejesz jak zwykle!!!), Emigrantko!!! Bardzo dziękujemy!!!! (Gonia :lol:)

Mamy jeszcze 2 miejsca pod Wieliczką za 300 zł + pokrycie wszystkich kosztów weterynarza
ale nie wiem czy Redi się tam nadaje. :roll: Musiałby się dogadać z Dinem i Kajtkiem. Dogadają się? Mysiu?
Tam na pewno możemy wcisnąć 2 nieduże suczki - bo z babami Dinuś z Kajtkiem się zawsze dogadują. A czy Rediś tam da radę - to ja nie wiem... :oops:

DEKLARACJE STAŁE

50 - Ketunia z Asią
15 - Bjuta
10 - Gonia13
10 - Dorotka (koleżanka Bjuty)
5 - Tereska (Koleżanka Bjuty, przeurocza pani Emerytka)
10 - Beata19
50 - Sabina02
10 - Iwonka (koleżanka Bjuty)
10 - Transylwania
15 - Emigrantka (od lutego)
50 - Malibu 57

235

Posted

[SIZE=5][COLOR=magenta]Buzka Malibo dzieki ze wpadlas[/COLOR][/SIZE] :D

Zobacz ile to psie tu tak wisi sobie biedna.. a nie coraz mlodszy tylko coraz starszy.... biedaczysko :(

Z poprzedneij strony (bo pierwszej nie ma)

DEKLARACJE STAŁE

50 - Ketunia z Asią
15 - Bjuta
10 - Gonia13
10 - Beata19
50 - Sabina02
10 - Transylwania

185

Czyli z Twoja Malibo (dfziekiiiiiiiiiiiiiiiii wielkie):

DEKLARACJE STAŁE

50 - Ketunia z Asią
15 - Bjuta
10 - Gonia13
10 - Beata19
50 - Sabina02
10 - Transylwania
50 - Malibo

[SIZE=6][COLOR=green][B]235 stalych[/B][/COLOR][/SIZE] .....:multi:

Dobrze licze?

Posted

Bjuta - za szybka na m,nie jestes...... hehehehehehrazem pisalysmy

To ja malemu dorzuce jeszcze 15 zeby bylo rowne 250 stalych dla nie go:

DEKLARACJE STAŁE

50 - Ketunia z Asią
15 - Bjuta
10 - Gonia13
10 - Beata19
50 - Sabina02
10 - Transylwania
30 - Emigrantka (od lutego)
50 - Malibo

[COLOR=red][B]Rudi ma 250 zl deklaracji stalych.....[/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Kto i gdzie i od kiedy mu cieply kat z reka do drapania za uchem na stare lata organizuje?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#0000ff]:D[/COLOR][/B]

Posted

No to super!!!!!
To faktycznie nagle się trzeba śpieszyć z hotelikiem.
Ten pod Wieliczką jest b. fajny, tylko tam jest mało miejsc w domu - w kojcach nie ma problemu, ale Rediś się do kojca chyba nie daje... A do domu posłaliśmy tam [URL="http://www.dogomania.pl/threads/145876-Wielka-przyjaA-A-i-ponad-10-lat-w-schronisku-Chcemy-emerytury-dla-nich-pomA-A-cie"]Dina i Kajtka[/URL] (bo w Zabrzu mieliśmy 4 psy z 10 letnim stażem - no i Dina i Kajtka posłaliśmy już na emeryturę, Rediś - jest tuż... tuż... i zostanie tylko [URL="http://www.dogomania.pl/threads/67536-MongoA-ek-7-lat-temu-odebrany-wA-aA-cicielowi-a-do-dziA-boi-siAE-ludzi"]Mongołek[/URL]) Dino i Kajtek mogą z Redim wojować - ale to już Mysia się fachowo wypowie, bo zna ich jak swoje.

Posted

Ten hotelik ma stronę [URL]http://www.jarsa.ulotka.org/[/URL]

A tu są filmiki z wprowadzania się Dina i Kajtka

[url]http://www.youtube.com/watch?v=XhmqTaVIGhk[/url]
[url]http://www.youtube.com/watch?v=lmpZSLdv9Gc[/url]

Posted

Łooooo matko.... Emigrantka już nie kwiczę - wczoraj podobno był taki dzień depresyjny - w Panoramie mówili... Normalnie portzreba nam tu było "świeżego" powiewu... Już tak blisko....

To jeszcze Mongołek... Matko on się wciąż tak boi :(

Posted

A niech mnie... jestem kompletnie spłukana, ale wyskrobie jeszcze 10zł miesięcznie na Redisia (niestety dopiero od lutego) Wychodziłam z nim kiedyś na spacery i strasznie mi leży na sercu. 10 lat za kratami... Nie jeden człowiek by tego nie wytrzymał... :shake:

Posted

[quote name='Emigrantka'][B]To gdzie psie jedzie i kiedy?[/B]

Pati - ja tez zawsze splukana, juz sie z sasiadami umawiam kto MNIE bedzie dokarmial ;)[/QUOTE]

Mam w Londynie rodzinę to Ci cioteczko będę konserwy podsyłać ;)

Zaglądajcie do Mongołka....
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/67536-MongoA-ek-7-lat-temu-odebrany-wA-aA-cicielowi-a-do-dziA-boi-siAE-ludzi/page56[/URL]

Posted

[quote name='Mysia_']"A moze jednak ktoś mnie jeszcze pokocha?" :-(

[IMG]http://img125.imageshack.us/img125/363/dscf0031dw9.jpg[/IMG][/QUOTE]

Redi mordko sliczna.....poczekaj jeszcze troszeczke pysiu kochany

Posted

Myślę, że dla Redisia potrzebne są warunki domowe, ten psiak całe swoje życie spędził w boksie i myslę, że przeprowadzka z kojca do kojca nie miała by sensu. Na dwór się nie nadaje, bo przez te prawie 11 lat miał zawsze wejście do środka, a zimą działa tam normalnie centralne ogrzewanie. To staruszek, do tego wystraszony - chociaż i tak dzięki spacerą i pracą z nim jest ciut odważniejszy, nie zna normalnego życia... Dlatego potrzebna mu opieka osoby doświadczonej, która będzie miała dla niego czas. Z psami raczej bez problemu sie zgadza. Co do Kajtka i Dina to oni też już spokornieli przez te wszystkie lata, więc możliwe, że zaakceptowali by Redisia, ale pewności nie mam.

Posted

Oh, ja sie zupelnioe nie znam....

Olek juz prawie w drodze do [url]www.hotelterier.pl[/url] - pieknie to tam wyglada.. ale to jednak nie dom...

Rudi faktycznie to domku by bylo fajnie, biedaczysko....

Posted

[COLOR=red][B][SIZE=4]W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!![/SIZE]

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz[/B][/COLOR]

Posted

mam hotelik dobry, własnie oceniony przez Nikusa na 6 przy wczorajszej wizycie z Rudzka Rusałką. Hotelik ze sporym doświadczeniem, , wet pod ręka cena znośna, a może uda się ponegocjować na ciut mniej. Opłata 12,- zł dziennie obejmuje czesne i wyżywienie. DZWONIĆ?