niteczka Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='Mysia_']przypomne o Redisiu... Kolejna zima w schronisku :-(:-(:-([/quote] Dobrze chociaż, że nie jest sroga. Quote
Mysia_ Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='niteczka']Dobrze chociaż, że nie jest sroga.[/quote] dokładnie..... Quote
Sabina02 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Niestety, wyroznienie w Allegro sie skonczylo i Redis znowu ma tylko zwykle... Czy bylo chociaz jedno pytanie w jego sprawie? Quote
niteczka Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Sabina02']Niestety, wyroznienie w Allegro sie skonczylo i Redis znowu ma tylko zwykle... Czy bylo chociaz jedno pytanie w jego sprawie?[/quote] Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce? Quote
Mysia_ Posted December 24, 2008 Author Posted December 24, 2008 [quote name='niteczka']Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce?[/quote] chyba nie, o ile dobrze kojarze to się kase przelewa na konto czy jakoś tak, ale ja w tym jestem zielona :oops: Quote
Lionees Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Redi piesku,tak bardzo chciałybyśmy,żebyś znalazł domek...zaraz pewnie będzie 10 rok Twojego pobytu w schronisku:shake::-( Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 pamiętamy o Tobie... ale co tu robić? :-( Quote
niteczka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Acha, jeszcze jedno. Ciociu Sabinko, Rediś ma chyba alegratkę? Może jakieś wyróżnionko mu zrobimy? Quote
Sabina02 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='niteczka']Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce?[/quote] To troche inaczej wyglada. Raz na miesiac uzytkownik placi wszystkie oplaty za swoje ogloszenia i wyroznienia z danego miesiaca i jest wiele metod platniczych. Jednak wyroznienie w Allegro jest drozsze. Ja wyrozniam w Allegro kilka psiakow w jednym czasie, ale robie zmiany, bo mam zawsze ok. 25 ogloszen i jakbym wszystkie caly czas wyrozniala, to bym z torbami poszla... A chce jeszcze pomagac w inny sposob. Np. teraz bede zamawiac wozeczek z USA dla jednej suni bez tylnich lapek. Przebywa ona w schronisku w Koninie. Tak mi jej zal... :-( Ten wozek bedzie mnie kosztowal ok 300 - 400 USD (to jakies 900 - 1200 zl)... Quote
niteczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ok Ciocia. Dzięki za info. Jak się wykuruję, to pokombinuję przy alegratce. Odpowiedz proszę na mój przedostatni post:razz: Quote
niteczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='Sabina02']To troche inaczej wyglada. Raz na miesiac uzytkownik placi wszystkie oplaty za swoje ogloszenia i wyroznienia z danego miesiaca i jest wiele metod platniczych. Jednak wyroznienie w Allegro jest drozsze. Ja wyrozniam w Allegro kilka psiakow w jednym czasie, ale robie zmiany, bo mam zawsze ok. 25 ogloszen i jakbym wszystkie caly czas wyrozniala, to bym z torbami poszla... A chce jeszcze pomagac w inny sposob. Np. teraz bede zamawiac wozeczek z USA dla jednej suni bez tylnich lapek. Przebywa ona w schronisku w Koninie. Tak mi jej zal... :-( Ten wozek bedzie mnie kosztowal ok 300 - 400 USD (to jakies 900 - 1200 zl)...[/quote] Ciotka, jesteś złota kobita (to za ten wózeczek :calus:) Quote
Sabina02 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='niteczka']Ok Ciocia. Dzięki za info. Jak się wykuruję, to pokombinuję przy alegratce. Odpowiedz proszę na mój przedostatni post:razz:[/quote] Oh, sorki. :oops: Tak, Redis oczywiscie ma Alegratke, ale zwykla... Quote
Sabina02 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='niteczka']Ciotka, jesteś złota kobita (to za ten wózeczek :calus:)[/quote] Nie bardziej zlota niz wiekszosc cioteczek i wujkow na dogo, ktorzy pomagaja psiakom w rozne sposoby :lol:... Kazdy ma inne mozliwosci i kazdy robi co moze - jeden spedza swoje wolne chwile w schronisku, inny ofiaruje DT, nastepny robi ogloszenia, a jeszcze inny dorzuci pare groszy albo uzyczy transportu. Jest wiele sposobow pomocy, kazdy jest wazny i potrzebny tym bidom.... A oto watek tej suni bez lapek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-bez-lapek-szuka-wyjatkowego-domu-116837/[/URL] Prosze Was o zagladnijcie tam czasem, bo jest zero zainteresowania... :-( Quote
Asia_Klero Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Reduniu pokazuj sie w gorze!:roll::roll: Quote
Manixsa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [CENTER][B][I]Kolejny psiak potrzebujący pomocy!!!![/I][/B][/CENTER] Quote
niteczka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Sabina02']Oh, sorki. :oops: Tak, Redis oczywiscie ma Alegratke, ale zwykla...[/quote] To zrobimy niezwykłą;) Quote
Sabina02 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Dzieki Cioteczce Niteczce Rediś ma Alegratke niezwykla! :multi: [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/646047_redi_juz_8_lat_czeka_stracil_zupelnie.html"]Alegratka[/URL] Dziekujemy! :loveu: Quote
Mysia_ Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 nie daj o sobie zapomnieć kochany ;) Quote
Lionees Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 dodałam Redisia na stronę adopcyjną dla staruszków.Czy był kastrowany? Quote
Recommended Posts