Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sabina02']Niestety, wyroznienie w Allegro sie skonczylo i Redis znowu ma tylko zwykle... Czy bylo chociaz jedno pytanie w jego sprawie?[/quote]
Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce?

Posted

[quote name='niteczka']Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce?[/quote]

chyba nie, o ile dobrze kojarze to się kase przelewa na konto czy jakoś tak, ale ja w tym jestem zielona :oops:

Posted

[quote name='niteczka']Mam pytanie techniczne, czy na Allegro wyróżnienie "kupuje" się tak, jak w Alegratce?[/quote]

To troche inaczej wyglada. Raz na miesiac uzytkownik placi wszystkie oplaty za swoje ogloszenia i wyroznienia z danego miesiaca i jest wiele metod platniczych. Jednak wyroznienie w Allegro jest drozsze. Ja wyrozniam w Allegro kilka psiakow w jednym czasie, ale robie zmiany, bo mam zawsze ok. 25 ogloszen i jakbym wszystkie caly czas wyrozniala, to bym z torbami poszla... A chce jeszcze pomagac w inny sposob. Np. teraz bede zamawiac wozeczek z USA dla jednej suni bez tylnich lapek. Przebywa ona w schronisku w Koninie. Tak mi jej zal... :-( Ten wozek bedzie mnie kosztowal ok 300 - 400 USD (to jakies 900 - 1200 zl)...

Posted

[quote name='Sabina02']To troche inaczej wyglada. Raz na miesiac uzytkownik placi wszystkie oplaty za swoje ogloszenia i wyroznienia z danego miesiaca i jest wiele metod platniczych. Jednak wyroznienie w Allegro jest drozsze. Ja wyrozniam w Allegro kilka psiakow w jednym czasie, ale robie zmiany, bo mam zawsze ok. 25 ogloszen i jakbym wszystkie caly czas wyrozniala, to bym z torbami poszla... A chce jeszcze pomagac w inny sposob. Np. teraz bede zamawiac wozeczek z USA dla jednej suni bez tylnich lapek. Przebywa ona w schronisku w Koninie. Tak mi jej zal... :-( Ten wozek bedzie mnie kosztowal ok 300 - 400 USD (to jakies 900 - 1200 zl)...[/quote]
Ciotka, jesteś złota kobita (to za ten wózeczek :calus:)

Posted

[quote name='niteczka']Ok Ciocia. Dzięki za info. Jak się wykuruję, to pokombinuję przy alegratce. Odpowiedz proszę na mój przedostatni post:razz:[/quote]

Oh, sorki. :oops:

Tak, Redis oczywiscie ma Alegratke, ale zwykla...

Posted

[quote name='niteczka']Ciotka, jesteś złota kobita (to za ten wózeczek :calus:)[/quote]

Nie bardziej zlota niz wiekszosc cioteczek i wujkow na dogo, ktorzy pomagaja psiakom w rozne sposoby :lol:... Kazdy ma inne mozliwosci i kazdy robi co moze - jeden spedza swoje wolne chwile w schronisku, inny ofiaruje DT, nastepny robi ogloszenia, a jeszcze inny dorzuci pare groszy albo uzyczy transportu. Jest wiele sposobow pomocy, kazdy jest wazny i potrzebny tym bidom....

A oto watek tej suni bez lapek:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-bez-lapek-szuka-wyjatkowego-domu-116837/[/URL]

Prosze Was o zagladnijcie tam czasem, bo jest zero zainteresowania... :-(

Posted

Dzieki Cioteczce Niteczce Rediś ma Alegratke niezwykla! :multi:

[URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/646047_redi_juz_8_lat_czeka_stracil_zupelnie.html"]Alegratka[/URL]

Dziekujemy! :loveu: