ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 trafiłam tutaj dzięki Sabinie, która podała mi linka do wątku zauważając, ogromną podobiznę Rediego do mojego Pimka, ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że Redi siedzi już 8 lat:-o a mojego Pimka ludzie podziwiają mówiąc jaki śliczny piesek:shake: Quote
Sabina02 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']trafiłam tutaj dzięki Sabinie, która podała mi linka do wątku zauważając, ogromną podobiznę Rediego do mojego Pimka, ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że Redi siedzi już 8 lat:-o a mojego Pimka ludzie podziwiają mówiąc jaki śliczny piesek:shake:[/quote] No to dawaj tych ludzi tutaj! :evil_lol: A tak na serio, jesli mozesz to prosze popytaj czy ktos nie chcialby adoptowac Redisia... On juz tak dlugo czeka... Boje sie ze odejdzie samotny w schronisku i nikt go nie zdazy pokochac... :-( Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 właśnie tak sobie pomyślałam, tyle razy słyszałam, opinie jaki ten Pimek ładny, czy będziecie państwo mieli szczeniaczki itp. jak coś to podeślę Redisia...a nóż / widelec...mi takie Pimkowate zawsze robią zamieszanie w sercu:shake: Quote
Sabina02 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']właśnie tak sobie pomyślałam, tyle razy słyszałam, opinie jaki ten Pimek ładny, czy będziecie państwo mieli szczeniaczki itp. jak coś to podeślę Redisia...a nóż / widelec...mi takie Pimkowate zawsze robią zamieszanie w sercu:shake:[/quote] Super, dzieki! :lol: Mam nadzieje ze sie nie zniecheca jego wiekiem... :roll: Quote
Sabina02 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']mój Pimek ma prawie 15 lat...[/quote] Walsnie widzialam... To piekny wiek jak na takiego wiekszego psiaka! Widac ze milosc robi swoje... :loveu: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Sabina02']Walsnie widzialam... To piekny wiek jak na takiego wiekszego psiaka! Widac ze milosc robi swoje... :loveu:[/quote] ale Pimuś jest malutki, do połowy łydki mi się, tak przed kolano... Quote
Sabina02 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']ale Pimuś jest malutki, do połowy łydki mi się, tak przed kolano...[/quote] Oh! Na fotkach wyglada na duzego.... Male psy zyja dluzej, tym lepiej dla Pimka w takim razie...:lol: Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 wielkości Rediego jest, praktycznie wyglądają jak bracia:loveu: Quote
Sabina02 Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='ecci']wielkości Rediego jest, praktycznie wyglądają jak bracia:loveu:[/quote] Moze Redi jest Pimka mlodszym bratem... ;) Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Sabina02']Moze Redi jest Pimka mlodszym bratem... ;)[/quote] kto wie...ale podobieństwo jest uderzające!!! Quote
ecci Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 [quote name='Mysia_']ecci witamy u Redisia ;)[/quote] witaj Mysia, cóż za ciepłe powitanie, pozdrówcie Redisia od Pimusia... ja na takie pimkowate jestem wyjątkowo wyczulona!!!:placz: Quote
Asia_Klero Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Prosze o dom dla rediego i to natychmiast!:D Quote
ecci Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Redisiu, pokaż buźkę, niech wszyscy zobaczą jakie z Ciebie śliczności!!!:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 To już 9 lat!!! Równe 9 lat TOZ przejął zabrzańskie schronisko, a Redi już wtedy w nim był..... jak długo nie wiemy :roll: Quote
ecci Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 masakra...będę mu szukała domku tak mocno jak to tylko jest możliwe!!!;) Quote
Mysia_ Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 dziękujemy za pomoc ;) wątek od razu odżył..... Quote
ecci Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Rediś kochanie:loveu::loveu::loveu:co bym ja tylko z wyprawy do Zabrza nie wróciła z nabytkiem...więc szukaj domku:mad: Quote
ecci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 nie, ale może....jak byłby na DT i byłby ogłaszany może coś by to dało... Quote
ecci Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 [quote name='jusstyna85']o DT ciężko :([/quote] nawet nie wspominaj jak ciężko!!!:placz: Quote
Recommended Posts