Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kaja & Buster']tak, agresja - po części lękowa, po części samcza ;)
powoli wychodzimy z tego, już nie jest tak strasznie, jak było kiedyś, ale mimo wszystko nigdy nie wiadomo, co Busterowi strzeli. tzn. to jest tak, że Buster po prostu straszy czasami, rzuci się i pokotłuje z drugim psem, ale nie gryzie, tylko kłapie zębami w powietrzu. jak przez jakiś czas pobędzie z innymi psami, to się przyzwyczai, że to nowe "stado", ale samców wcale nie akceptuje, chociaż nie wiem jak teraz jest z młodymi psami i szczeniakami.

taaak :)[/quote]

Ahh widzisz pamiętam Twojego pieska moze z 2 zajęc. No i widzisz psy po szkoleniu u Maćka dziwnie agresywne są :cool3: moja tez. Tak to juz jest po szkoleniu u niego.

Wyjdziecie z tego napewno ja z moją juz prawie wyszłam całkowicie.

Mucha plakat poszedł :D mile widziane uwagi.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Axusia[/B] - pw ;)

jeszcze tutaj dopowiem - myślę, że byłoby możliwe z naszej strony bieganie ze znanymi, lubianymi przez Bustera suczkami i może szczeniakami? musiałyby się poznać i często spotykać na agility, wtedy nie powinno być konfliktów, z psami samcami dorosłymi kiepsko to widzę ;) przepraszam, że mam takie wymagania, ale tylko tak moglibyśmy trenować, albo zupełnie sami, a bardzo mi się agility podoba, Busterowi szczególnie skakanie :) bardzo szybko wszystko łapie zresztą :)

Posted

Ciesze się ze plakacik się podoba:cool3:

No jesli tak wolisz to nie ma problemu, alebo bedziesz biegać w grupie albo nie zobaczymy. Narazie musimy załozyc ten klub :oops:

Posted

Mi rowniez wyślij plakacik ([email protected])

Kora uwielbia bieganie, skakanie itd. Ale z agility z nia nie probowalam, ale jak bd ten klub juz to chetnie sie zapisze ;) w koncu mojej malej przyda się wiecej ruchu bo ostatnio troszke przytyla

Posted

Gdybym umiała to tam wrzucic zrobiła bym to odrazu:oops:, cos nie idzie :placz:

Przypominam, ze ten plakat to tylko przykład .. nie koniecznie musi tak wyglądać. ;)

Posted

Wstawiłam plakat, który przysłała mi Axusia.
Troszkę zmieniłam, żeby było bardziej czytelne i rzucające się w oczy.
To co widzicie to jest wersja tylko do oglądania.
[B]A pod tym obrazkiem jest link z większą wersją do pobrania i wydrukowania.[/B]
[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8508/agilitytrojmiastomuh6.jpg[/IMG]

wersja do pobrania do wydruku jest większa od powyższego obrazka, jest wielkości A4, czyli papieru do drukarki.
[URL]http://img217.imageshack.us/img217/4694/agilitytrojmiastosc3.jpg[/URL]

Posted

Chwilowo nie czytalam i sie lekko pogubilam.
To w koncu ZK robi to agility czy nie? O co teraz chodzi? Co wymyslilyscie? :)
Co z wyscigami, na ktorych to mialo byc. Mam obecnie maly kontakt z Polska, ale wracam, wracam neidlugo i tez chce beigac :)

Posted

Dziękuje za przerobienie tego plakatu. Jest super !:loveu:

Nie wiem z ZK. Narazie chce zebrać chętnych i zobaczyć czy da rade samemu z naszych składek zrobić tor i znalesc miejsce.

Posted

Dzis byłam na biegu w Gdyni. Spotkałam Pania z Goldenką suczka jest w trakcie szkolenia, słuchała się i Pani bawiła się z nią w przeskakiwanie taśm .. podeszłam zagadałm dałam moj nr. Pani jest zainteresowana. Potem spotkałam Panią z dwoma borderami równiez jest zainteresowana odezwie się pozniej. Wiec jak narazie coraz wiecej chetnych jest :cool3:

Posted

w niedzielę rusza agility w Sopocie :multi: Spotkanie organizacyjne w niedzielę o 14 na terenie hipodromu. Więcej info na str. ZK [url]www.gdansk.zkwp.pl[/url]

Posted

[quote name='medyk']w niedzielę rusza agility w Sopocie :multi: Spotkanie organizacyjne w niedzielę o 14 na terenie hipodromu. Więcej info na str. ZK [URL="http://www.gdansk.zkwp.pl"]www.gdansk.zkwp.pl[/URL][/quote]

:-o

no to mam czas do niedzieli żeby się zastanowić;)

Posted

Wiesz gdzie jest hipodrom czyli gdzie odbywają się Wystawy w Sopocie? ;)

Jesli wiesz gdzie, to wystarczy podjechać od strony Gdańsk-Żabianka.

Będziesz samochodem czy pociagiem? Bo jesli pociagiem to masz stacje Gdańsk Żabianka i wystarczy przejsc sie wzdłuż ulicy w lewo ;)

Pozdrawiam,
Ania

Do zobaczenia jutro :D