Axusia Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='Kaja & Buster']tak, agresja - po części lękowa, po części samcza ;) powoli wychodzimy z tego, już nie jest tak strasznie, jak było kiedyś, ale mimo wszystko nigdy nie wiadomo, co Busterowi strzeli. tzn. to jest tak, że Buster po prostu straszy czasami, rzuci się i pokotłuje z drugim psem, ale nie gryzie, tylko kłapie zębami w powietrzu. jak przez jakiś czas pobędzie z innymi psami, to się przyzwyczai, że to nowe "stado", ale samców wcale nie akceptuje, chociaż nie wiem jak teraz jest z młodymi psami i szczeniakami. taaak :)[/quote] Ahh widzisz pamiętam Twojego pieska moze z 2 zajęc. No i widzisz psy po szkoleniu u Maćka dziwnie agresywne są :cool3: moja tez. Tak to juz jest po szkoleniu u niego. Wyjdziecie z tego napewno ja z moją juz prawie wyszłam całkowicie. Mucha plakat poszedł :D mile widziane uwagi. Quote
mucha__ Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Plakacik bardzo mi sie podoba :D wydrukuje go sobie i porozwieszam w zoologikach :D Quote
Kaja & Buster Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [B]Axusia[/B] - pw ;) jeszcze tutaj dopowiem - myślę, że byłoby możliwe z naszej strony bieganie ze znanymi, lubianymi przez Bustera suczkami i może szczeniakami? musiałyby się poznać i często spotykać na agility, wtedy nie powinno być konfliktów, z psami samcami dorosłymi kiepsko to widzę ;) przepraszam, że mam takie wymagania, ale tylko tak moglibyśmy trenować, albo zupełnie sami, a bardzo mi się agility podoba, Busterowi szczególnie skakanie :) bardzo szybko wszystko łapie zresztą :) Quote
Axusia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Ciesze się ze plakacik się podoba:cool3: No jesli tak wolisz to nie ma problemu, alebo bedziesz biegać w grupie albo nie zobaczymy. Narazie musimy załozyc ten klub :oops: Quote
Kora- Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Mi rowniez wyślij plakacik ([email protected]) Kora uwielbia bieganie, skakanie itd. Ale z agility z nia nie probowalam, ale jak bd ten klub juz to chetnie sie zapisze ;) w koncu mojej malej przyda się wiecej ruchu bo ostatnio troszke przytyla Quote
dog_master Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [URL="http://dogomania.pl/forum/member.php?u=28262"]Axusia[/URL], moze wrzuc plakat na np. Imageshacka, zeby kazdy mogl sobie zobaczyc/pobrac etc :] Quote
Axusia Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Gdybym umiała to tam wrzucic zrobiła bym to odrazu:oops:, cos nie idzie :placz: Przypominam, ze ten plakat to tylko przykład .. nie koniecznie musi tak wyglądać. ;) Quote
mucha__ Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie mozna wrzucic poniewaz plakat jest w formacie .doc Quote
tongue Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Prześilj ten plakat na mój mail, ja go przerobię na plik graficzny i umieszczę na ImageShack [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
tongue Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wstawiłam plakat, który przysłała mi Axusia. Troszkę zmieniłam, żeby było bardziej czytelne i rzucające się w oczy. To co widzicie to jest wersja tylko do oglądania. [B]A pod tym obrazkiem jest link z większą wersją do pobrania i wydrukowania.[/B] [IMG]http://img215.imageshack.us/img215/8508/agilitytrojmiastomuh6.jpg[/IMG] wersja do pobrania do wydruku jest większa od powyższego obrazka, jest wielkości A4, czyli papieru do drukarki. [URL]http://img217.imageshack.us/img217/4694/agilitytrojmiastosc3.jpg[/URL] Quote
strumyk Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Chwilowo nie czytalam i sie lekko pogubilam. To w koncu ZK robi to agility czy nie? O co teraz chodzi? Co wymyslilyscie? :) Co z wyscigami, na ktorych to mialo byc. Mam obecnie maly kontakt z Polska, ale wracam, wracam neidlugo i tez chce beigac :) Quote
Axusia Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Dziękuje za przerobienie tego plakatu. Jest super !:loveu: Nie wiem z ZK. Narazie chce zebrać chętnych i zobaczyć czy da rade samemu z naszych składek zrobić tor i znalesc miejsce. Quote
Axusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Dzis byłam na biegu w Gdyni. Spotkałam Pania z Goldenką suczka jest w trakcie szkolenia, słuchała się i Pani bawiła się z nią w przeskakiwanie taśm .. podeszłam zagadałm dałam moj nr. Pani jest zainteresowana. Potem spotkałam Panią z dwoma borderami równiez jest zainteresowana odezwie się pozniej. Wiec jak narazie coraz wiecej chetnych jest :cool3: Quote
medyk Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 w niedzielę rusza agility w Sopocie :multi: Spotkanie organizacyjne w niedzielę o 14 na terenie hipodromu. Więcej info na str. ZK [url]www.gdansk.zkwp.pl[/url] Quote
Iwona. Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 [quote name='medyk']w niedzielę rusza agility w Sopocie :multi: Spotkanie organizacyjne w niedzielę o 14 na terenie hipodromu. Więcej info na str. ZK [URL="http://www.gdansk.zkwp.pl"]www.gdansk.zkwp.pl[/URL][/quote] :-o no to mam czas do niedzieli żeby się zastanowić;) Quote
dog_master Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Kurcze... Brzmi kusząco... Kto się pisze? Ehh no ja bym poszła, tylko ze w niedziele do 12:30 mam wos... Hmm... Moze wpasc w niedziele...? Kto idzie? :> Quote
medyk Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Ja tez będę na pewno. Chyba że mi się samochód rozkraczy po drodze :angryy: Quote
Axusia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 No hmm chyba wpadne. Ale chętnie mimo tego kursu założyłabym taki Nasz klubik. Quote
sheltia12 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Ja raczej będę ze swoja szetlandką i koleżanką jeszcze ;) Do zobaczenia ;) Quote
tongue Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Ponieważ jestem z Elbląga nie wiem gdzie mam przyjechać, a to co pisze na stronie oddziału sopockiego nic mi nie mówi. Kto mi pomoże tam trafić? Quote
sheltia12 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Wiesz gdzie jest hipodrom czyli gdzie odbywają się Wystawy w Sopocie? ;) Jesli wiesz gdzie, to wystarczy podjechać od strony Gdańsk-Żabianka. Będziesz samochodem czy pociagiem? Bo jesli pociagiem to masz stacje Gdańsk Żabianka i wystarczy przejsc sie wzdłuż ulicy w lewo ;) Pozdrawiam, Ania Do zobaczenia jutro :D Quote
Recommended Posts