Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiu Twojemu Maluszkowi jest Tam dobrze - musisz wierzyć !!
Ja też wierzę, że mój Duduś jest tam szczęsliwy, rozrabiają może radośnie :)
Dla Ciebie Koraduś (*)(*)(*)(*)
Opiekuj się swoją Pańcią !!

Posted

Do Koradusia dołączą jutro szczeniaczki maleńskie:( mam ndzieję że się nimi zaopiekuje a ty Asiu trzyamj się mocno mam nadzieję że się niedługo spotkamy:)

Dobranoc Koradeńku:*:*:*

Posted

Koraduś zaopiekuj się tymi maluteńkimi szczeniorkami, które dołączyły dzisiaj do ciebie. :-( :-( :-(
Niech nie bedą tam same, one były takie niewinne i straciły życie tak jak ty, kiedy tak naprawdę dopiero się zaczynało... :-( :-( :-(
Pamiętam o tobie Serduszko kochane...

To dla ciebie...

A to dla tamtych pięciu szczeniaczków

• Posted

Przed chwilką weszłam na stronke adopcji spanieli.. i co widzę? Korado nadal widnieje tam jako psiak szukający domku..

Korado to dobry chłopak, zaopiekuje się małymi wraz z moim Rokusiem i Kikim :loveu:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
    Przed chwilką weszłam na stronke adopcji spanieli.. i co widzę? Korado nadal widnieje tam jako psiak szukający domku..

FiGa masz rację, ja jakiś czas temu też widziałam, że jest jeszcze na tej stronce. Ona chyba w ogóle nie jest aktualizowana... :shake:

Ależ ona tam ślicznie wygląda na tych zdjęciach, aż chce się płakac jak pomyślę, że już go nie ma ze mną... :-( :placz:
    Mój słodziak malutki... :loveu: :-(

Posted

Do mnie 4 dni temu dzwonił pan zainteresowany adopcją Korado, o mało się nie popłakałam jak mówiłam że on już nie jest do adopcji:placz:

Dobranoc słoneczko:loveu:

Posted

Asiu dopiero teraz dotarłam do tego wątku... jest mi niezmiernie przykro i cholernie ściska mi gardło a do tego z oczu lecą mi łzy wielkości grochu...
    Wiesz co?!Asieńko nie pomyślałaś może, że tak miało być? że Korado miał spotkać Cię na swojej drodze, przeżyć z Tobą cudowne chwile i po cichu odejść, ponieważ jego misja na tym świecie została już spełniona? Szkoda tylko, ze to tak cholernie boli... Korado (*) śmigaj za TM z moją Bertulką - ona na pewno Cię oprowadzi :) Asieńko - trzymaj się cieplutko!!!

Posted

Chalimala, dziękuję za słowa wsparcia.
    Masz rację, może tak miało byc, jednak to tak strasznie boli... :-(
    Nawet się jeszcze nie zdążyliśmy dobrze poznac, a Koraduś odszedł... :-(
    Tak chciałam go uszczęśliwic... miał szansę na długie i radosne życie... :-(
    A zginął tak tragicznie... to niesprawiedliwe! :placz: :placz: :placz:
    No i do tej pory główkuje skąd ta otwarta bramka, czy to jakiś wredny sąsiad, czy inny pies, czy może sam Koraduś?
    Tego nigdy się nie dowiem niestety... :shake:
    Tak bardzo za nim tęsknię... :-( :-( :-(

Posted

Koraduń, już niedługo minie miesiąc jak nie ma cię z nami. :-(
    Święta bez ciebie będą takie smutne, melancholijne, pełne zadumy. Dlaczego tak się stalo? Dlaczego musialeś odejsc? Tak bardzo cię pokochałam całym moim sercem.
    Koraduś pieseczku kochany... tęsknię... :-( :-( :-(

Posted

Wszyscy tęsknimy :( Choć to nie ma najmniejszego porównania z tym jak tęskni Asia.. piesku dlaczego nam to zrobiłeś.. :placz:
    Cisza... trzeba żyć dalej, wspominać Koradunia mile, to był kochany psiak :loveu:

Posted

• Korado
  • biegaj szczęśliwie za TM, tam mój Kubuś się Tobą zaopiekuje :placz: Asiu mam suczkę tej samej rasy i nie potrafię sobie wyobrazić bólu jaki teraz czujesz :calus:

{*} Korado {*} :placz: :placz:

• Posted

Zdrowych i spokojnych i szczęśliwych Świąt Wielkiej Nocy dla ciebie i Twojej Pańci, pamiętaj aby w końcu dorwać króliczka :cool3: lub kurczaczka :evil_lol: