cockermanka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tam na pewno Święta są piękne i beztroskie... Quote
Asia & Ginger Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Koraduńku kochany wczoraj minął miesiąc jak nie ma cię z nami... :-( :-( :-( A ja wciąż tak strasznie tęsknię... Wciąż myślę dlaczego??? I marzę żeby to był tylko zły sen... że obudzisz mnie z niego i znów poczuję twoj gorący i mokry jęzorek na policzku... i że cię wytarmoszę za to kochane rude futerko... że znów cię przytulę... i poczuję twoją miłosc szczerą i bezinteresowną, oddanie i zaufanie. Tak umie kochac tylko pies, tak kochałeś ty! I ja cię kocham... i zawszę będę... tęsknię za tobą moje kochane Serduszko... :-( :-( :-( Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Korado :placz: Dlaczego psy tak szybko odchodzą :placz: Quote
:: FiGa :: Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I jak Koraduń, dobrze Ci tam..? :loveu: Napewno tak :calus: I teraz spoglądasz tu na Asię, czuwasz nad nią :loveu: Asiu :calus: Quote
Asia & Ginger Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Dobranoc kochany Misiaczku ... Quote
Patikujek Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Jak ci tam serduszko? Myslałam o tobie ostatnio mam nadzieję żę jestes szczęśliwy:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Ja też mam nadzieję, że Korauń :loveu: jest szczęśliwy za Tęczowym Mostem. Niedawno dołączyła do Koradusia spanielka tybetańska Molly, również zginęła potrącona przez samochód i też miała zaledwie dwa lata... :-( :-( :-( To staszne, że tyle psiaków ginie w ten sposób... :-( :-( :-( Koraduńku, piesku kochany zaopiekuj się Molly i oprowadź po tej pięknej krainie, w której wszystkie psiaki są zdrowe i szczęśliwe i czekają na spotkanie ze swoimi ludźmi. Pamiętam o tobie Koraduś... wszyscy pamiętamy... Quote
Matusz Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Asia, tak mi przykro:-( :calus: popłakałem się jak czytałem:-( Korado biegaj maleńki za TM [*] Quote
Asia & Ginger Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Matusz5 dzięki za wsparcie. :buzi: Koradeńku kochany, może nie piszę tu codziennie, ale zaglądam często i zawsze łzy napływają mi do oczu kiedy wspominam i oglądam twoje zdjęcia... :-( Piesku zawsze będziesz w moim sercu... :iloveyou: Dzięki tobie chcę pomagac innym spanielowym bidom i szukac im domków. Kiedyś na pewno się spotkamy, a wtedy znów cię przytulę i ucałuję w ten mokry nochalek i spojrzę w twoje oczęta, które potrafiły wyrazic tak wiele... Kocham cię piesku i dziękuję, że byłeś przy mnie... :loveu: Żałuję tylko, że tak krótko... :-( Quote
Asia & Ginger Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzięki Monia. Trzymam się jeszcze... jakoś... :-( Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Odejście ukochanego psa wiąże się zawsze z wielkim przeżyciem... Sama to przeszłam i to niejednokrotnie. Jestem z Tobą Buziaczki Quote
Asia & Ginger Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Koraduń, minęły już trzy miesiące jak odszedłeś za Tęczowy Most. :-( Pamiętam o tobie piesku i wciąż tęsknię... :-( tak bardzo chciałam cię uratowac przed schroniskowym losem... mam nadzieję, że byłes u nas szczęśliwy przez ten krótki czas... kiedyś na pewno się spotkamy i znów będziemy razem szczęśliwi... Quote
Gonitwa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :-( :-( :-( Quote
Patikujek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Koraduńku... jutro mijają 4 miesiące jak nie ma cię z nami:( Tęsknię za tobą bardzo, tęskniłam od początku jak do Asi pojechałeś, a teraz jeszcze bardziej bo wiem że nigdy cię już na żywo nie zobaczę.... Ale cieszę się z jednego żę jesteś teraz szczęśliwy, wśród przyjaciół, w miejscu najpiękniejszym na świecie:loveu: Koraduńku bądź tam szczęśliwy:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Koraduńku, wczoraj minęły 4 miesiące jak odszedłeś... :-( Wciąż pamiętamy i bardzo tęsknimy za tobą maleńki... :-( To dla ciebie kochany Koradusiu Quote
Magot Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 asia_pie napisał(a):Cockermanka dziękuję. Z drugiej jednak strony obwiniam się, że gdybym nie wzięła Koraduśka, to pewnie by jeszcze żył... może w schronie... a może ktoś inny by go pokochał i adoptował... ale pewnie by żył... To jest najgorsze... Chciałam dobrze, a wyszło źle... nie umiem sobie z tym poradzić... :shake: ...ciągle nachodzi mnie ta myśl... nie daje spokoju... ...wciąż myślę co by było gdyby... Koradeńku kochany przepraszam... :-( Uwierz mi Asiu, że było mu u Ciebie dobrze. Chodzi przecież o jakość życia, a nie o jego długość. Choć wiem, że zrobiłabyś wszystko, aby dalej żył... Bardzo mi przykro, nie wiem jak mam Ci ulżyć i współczuć? Quote
Asia & Ginger Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Magda, dziękuję za ciepłe słowa. :calus: Koraduń był taki kochany... zresztą nadal jest... w moim sercu pozostanie na zawsze... :loveu: Quote
Hippies Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Asia & Ginger Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Koraduńku kochany, minęło już pół roku jak nie ma cię z nami... :-( A wydaje mi się jakbym cię widziała jeszcze wczoraj... wciąż czuję pod palcami twoją mięciutką sierść, a na policzku twój mokry języczek... wciąż przeglądam Twoje zdjęcia i przypominam sobie jaki byłeś kochany... jak bawiłeś się z Gingerką i innymi psiakami... Tak krótko byliśmy razem... za krótko... mój malutki kochany piesku... :-( :-( :-( Tęsknię bardzo Koraduś... jesteś cały czas w moim sercu, mój aniołku... :angel: Quote
Patikujek Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kochane maleństwo, przeglądałam chwilę tremu dawne zdjęcia i natknęłam się na twoje, jak zwykle łzy do oczy mi zaraz napłynęły i nic nie działa:shake: Mam nadzieję że jest ci tam dobrze i pamiętasz o mnie, o jednej z osób które wierzyły w twoje dobre serduszko:loveu: Kochany rudzielcu zawsze o tobie będę pamiętać:) Quote
Asia & Ginger Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Koraduńku, pamiętamy o Tobie... :lilangel: Żałuję, że nie ma cię dziś z nami... :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts