Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koraduńku kochany wczoraj minął miesiąc jak nie ma cię z nami... :-( :-( :-(
A ja wciąż tak strasznie tęsknię...

Wciąż myślę dlaczego???
I marzę żeby to był tylko zły sen... że obudzisz mnie z niego i znów poczuję twoj gorący i mokry jęzorek na policzku... i że cię wytarmoszę za to kochane rude futerko... że znów cię przytulę... i poczuję twoją miłosc szczerą i bezinteresowną, oddanie i zaufanie. Tak umie kochac tylko pies, tak kochałeś ty! I ja cię kocham... i zawszę będę... tęsknię za tobą moje kochane Serduszko... :-( :-( :-(

Guest Kamcia_14
Posted

Korado

• :placz: Dlaczego psy tak szybko odchodzą :placz:

• Posted

Ja też mam nadzieję, że Korauń :loveu: jest szczęśliwy za Tęczowym Mostem.

Niedawno dołączyła do Koradusia spanielka tybetańska Molly, również zginęła potrącona przez samochód i też miała zaledwie dwa lata... :-( :-( :-(
    To staszne, że tyle psiaków ginie w ten sposób... :-( :-( :-(

Koraduńku, piesku kochany zaopiekuj się Molly i oprowadź po tej pięknej krainie, w której wszystkie psiaki są zdrowe i szczęśliwe i czekają na spotkanie ze swoimi ludźmi.

Pamiętam o tobie Koraduś... wszyscy pamiętamy...

• 3 weeks later...
    Posted

Matusz5 dzięki za wsparcie. :buzi:

Koradeńku kochany, może nie piszę tu codziennie, ale zaglądam często i zawsze łzy napływają mi do oczu kiedy wspominam i oglądam twoje zdjęcia... :-(
    Piesku zawsze będziesz w moim sercu... :iloveyou:
    Dzięki tobie chcę pomagac innym spanielowym bidom i szukac im domków.
    Kiedyś na pewno się spotkamy, a wtedy znów cię przytulę i ucałuję w ten mokry nochalek i spojrzę w twoje oczęta, które potrafiły wyrazic tak wiele...
    Kocham cię piesku i dziękuję, że byłeś przy mnie... :loveu:
    Żałuję tylko, że tak krótko... :-(

• 1 month later...
    Posted

Koraduń, minęły już trzy miesiące jak odszedłeś za Tęczowy Most. :-(
    Pamiętam o tobie piesku i wciąż tęsknię... :-( tak bardzo chciałam cię uratowac przed schroniskowym losem... mam nadzieję, że byłes u nas szczęśliwy przez ten krótki czas... kiedyś na pewno się spotkamy i znów będziemy razem szczęśliwi...

• 4 weeks later...
    Posted

Koraduńku...
    jutro mijają 4 miesiące jak nie ma cię z nami:(
    Tęsknię za tobą bardzo, tęskniłam od początku jak do Asi pojechałeś, a teraz jeszcze bardziej bo wiem że nigdy cię już na żywo nie zobaczę....
    Ale cieszę się z jednego żę jesteś teraz szczęśliwy, wśród przyjaciół, w miejscu najpiękniejszym na świecie:loveu:
    Koraduńku bądź tam szczęśliwy:loveu:

• Posted

asia_pie napisał(a):
    Cockermanka dziękuję.
    Z drugiej jednak strony obwiniam się, że gdybym nie wzięła Koraduśka, to pewnie by jeszcze żył... może w schronie... a może ktoś inny by go pokochał i adoptował... ale pewnie by żył...
    To jest najgorsze...
    Chciałam dobrze, a wyszło źle... nie umiem sobie z tym poradzić... :shake:
    ...ciągle nachodzi mnie ta myśl... nie daje spokoju...
    ...wciąż myślę co by było gdyby...
    Koradeńku kochany przepraszam... :-(

Uwierz mi Asiu, że było mu u Ciebie dobrze. Chodzi przecież o jakość życia, a nie o jego długość. Choć wiem, że zrobiłabyś wszystko, aby dalej żył... Bardzo mi przykro, nie wiem jak mam Ci ulżyć i współczuć?

• 2 weeks later...
    • 1 month later...
    Posted

Koraduńku kochany, minęło już pół roku jak nie ma cię z nami... :-(
    A wydaje mi się jakbym cię widziała jeszcze wczoraj... wciąż czuję pod palcami twoją mięciutką sierść, a na policzku twój mokry języczek... wciąż przeglądam Twoje zdjęcia i przypominam sobie jaki byłeś kochany... jak bawiłeś się z Gingerką i innymi psiakami...
    Tak krótko byliśmy razem... za krótko... mój malutki kochany piesku... :-( :-( :-(
    Tęsknię bardzo Koraduś... jesteś cały czas w moim sercu, mój aniołku... :angel:

• 2 weeks later...
    Posted

Kochane maleństwo, przeglądałam chwilę tremu dawne zdjęcia i natknęłam się na twoje, jak zwykle łzy do oczy mi zaraz napłynęły i nic nie działa:shake: Mam nadzieję że jest ci tam dobrze i pamiętasz o mnie, o jednej z osób które wierzyły w twoje dobre serduszko:loveu:
    Kochany rudzielcu zawsze o tobie będę pamiętać:)

• 3 months later...