Jump to content
Dogomania

Hugo - szkielet dzieciaka, 16kg przerażony miniONek - już w swoim domu:)))

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AltaCaraya']Poki co nie mam jak pomoc...[/QUOTE]

Alta już ogromnie pomogłaś:loveu:

Niestety oprócz kasy dla Hugo musimy szukać nowego DT/hoteliku!!!!! i to pilnie:-(

DONnka mogłabyś wrzucić apel na fb, że Hugo musi zmienić DT?? może ktoś się zlituje...

Posted

[quote name='anett']Alta już ogromnie pomogłaś:loveu:

Niestety oprócz kasy dla Hugo musimy szukać nowego DT/hoteliku!!!!! i to pilnie:-(

[B]DONnka mogłabyś wrzucić apel na fb, że Hugo musi zmienić DT?? może ktoś się zlituje...[/B][/QUOTE]

Już to zrobiłam :)
Czekam na odzew :roll:

Posted

[quote name='AltaCaraya']Nie mam pomyslu... Aneta nakieruj czego szukac konkretnie w jakich kwotach.
i gdzie to bede pytac[/QUOTE]

Alta optymalny byłby DT nie hotel, gdzie ktoś poświęci Hugolcowi czas i uwagę; dom z ogrodem - marzenie za karmę i weta, max do 300zł miesięcznie

[quote name='DONnka']Już to zrobiłam :)
Czekam na odzew :roll:[/QUOTE]

Dzięki Marzenko:lol::lol:

Posted

wiem, wiem... ale może akurat Ktoś wypatrzy Hugolca i się zakocha
[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images44.fotosik.pl/429/44eb075917f52cd5med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='AltaCaraya']Malgosiu ja szukam dalej hoteliku- a nie jest latwo tym bardziej ze to ma nie byc boks[/QUOTE]

dzieki Wiolu -ale mam dobre wiesci
wczoraj anett załatwiła super DT:) Hugo bedzie u p.Ewy - juz tam sa nasze 2 psiaki - stariszek Lolus i odebrany zagłodzony Jasiek

niestety z ogloszen zero odzewu:(

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']dzieki Wiolu -ale mam dobre wiesci
[B]wczoraj anett załatwiła super DT:) Hugo bedzie u p.Ewy - juz tam sa nasze 2 psiaki - stariszek Lolus i odebrany zagłodzony Jasiek[/B]

niestety z ogloszen zero odzewu:([/QUOTE]

Choć tyle dobrze :multi:
Może zmiana miejsca pobytu przyczyni się do jakiegoś przełomu w życiu Hugo :roll:
Wyróżnię mu znowu tablicę :razz:
I myślę, że pomysł z ogłoszaniem Hugo na inne województwa jest bardzo dobry :thumbs:

Posted

Trzymam kciuki za Hugo !
A po znajomosci chciałam Was zaprosic na piekny bazarek od Cantadorry, Warto choc zajrzec !
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237428-Perfumy-torebki-buty-Mugler-Bulgari-Quess-elegancki-bazarek-Cantadorry-do19-12[/url]

Posted

Nie, jeszcze nie, jesteśmy umówione na sobotę; też jestem bardzo ciekawa jak Hugolec będzie się zachowywał... jeżeli dogada się z Jasiem ADHD to będzie miał niezmordowanego kompana do szaleństw:lol:

Posted

DT dysponuje nieogarnionymi dla mnie pokładami świętej cierpliwości;) ale mam nadzieję, że Hugolec mimo wszystko nie będzie przeginał i testował ich granic:cool3:

Tylko strasznie szkoda, że Hugo zamiast do swojego domu musi jechać na kolejny tymczas:-(

Posted

[quote name='AltaCaraya']Ja nie wiem jak to jest ale Hugo jest fajnym psiakiem. Ladny jest i ludzie jakos go wypatrzec nie moga..[/QUOTE]

noo dokładnie..ale mam nadzieje, ze w koncu KTos wypatrzy i to szybciej niz pozniej:)