Aimez_moi Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Biedactwo....... bardzo suni szkoda.... Quote
Igiełka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 to prawda i na starość zamiast u boku kochającej rodziny siedzi samotnie czekając na szansę w jednym ze schroniskowych kojców :( Quote
natalia.aleksandrov Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Właśnie, jak tam Feta? Jak sobie radzi? Są jakieś zapytania o nią? Quote
Madzior. Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 kompletnie nikt się o nią nie intersuje.. Po miesiącu wyróżnienia na tablicy miała około 1700 wyświetlenie i zupełnie żadnego odzewu.. Sunia w porządku, dziś była na spacerze więc zadowolona..ale domu jak nie było tak nie ma.. Quote
Aimez_moi Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 O kurcze.....:( myslalam, ze ktos zadzwoni..... Quote
Madzior. Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Wiecie jest mi wstyd okropnie bo nie napisałam tutaj , tylko zajełam sie Fetą na Fb bardziej.. Sunia od zeszłego roku ( poczatek listopada) jest w swoim domu stałym , została adoptowana ;) byłam pewna jakoś tak przekonana że tu także pisałam ale okazuję się że nie .. Przepraszam.. Swoją drogą pamiętam ten telefon o fętę wtedy.., " Dzień dobry , dzwonię w sprawie amstaffki Fety, ponieważ bardzo chciałabym przygarnąć sunie w jesień jej życia .." Potem długa rozmowa , wspaniała kobieta i Feta jest wciąż widywana szczęśliwa na spacerach z Panią :) ( mieszkają w Poznaniu) Quote
Sabina02 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Super wiadomosc!!!! Dzieki!!! :multi: Quote
beataczl Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 wspaniale :) dobrze ze sunia juz dawno w ds i ma sie zdrowo:) Quote
Recommended Posts