Madzior. Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 Ludek ma się generalnie dobrze, jest radosny i dość żwawy ;) Na spacerach bryka jak młodzieniaszek, ale coś z oczami zaczyna mu się dziać ( mętnieją ) , w poniedziałek jedzie na konsultacje do okulisty, bo może uda mu sie pomóc aby całkowicie nie oślepł.. Quote
Aimez_moi Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 To dobrze, ze daje sobie rade......:) Oczka faktycznie trzeba obejrzec...... Quote
natka2521 Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 i coś wiadomo co z oczkami chłopczyka? Quote
Madzior. Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Nie wiem czy już był na konsultacji.. Quote
Pyrdka Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Czytałam na fb ,że czeka na niego dom stały w Gliwicach, ale Ludek nie nadaje sie do adopcji. Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 [quote name='Pyrdka']Czytałam na fb ,że czeka na niego dom stały w Gliwicach, ale Ludek nie nadaje sie do adopcji.[/QUOTE] Dlaczego nie nadaje się do adopcji? Na razie się nie nadaje czy w ogóle? Quote
Asia & Ginger Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 (edited) Powiem tak, Pani zainteresowana adopcją usłyszała, że Ludek nie jest do adopcji, bo ma traumę i każde wyjście z boksu to dla niego traumatyczne przeżycie. Dziwne, że jakoś wczesniej nie miał traumy, wychodził na spacery, przeżył sesję fotograficzną, a teraz nagle ma traumę? Zdjęcia Ludka to potwierdzają, że to nieprawda, bo pies, który jest bardzo przestraszony wygląda zupełnie inaczej. Poza tym to już starszy kilkunastoletni psiak, podobno ze słabym serduszkiem, czy jest w związku z tym sens robić mu operację oczu? Dziwnie to dla mnie wszystko wygląda. Ludek mógłby iść do domu, w którym jest już jeden starszy spanielek, być kochany i spędzić resztę życia w ciepełku u boku swoich własnych ludzi. Ale nie, bo nagle dostał traumy... :-? Edited October 24, 2012 by Asia & Ginger Quote
Madzior. Posted October 24, 2012 Author Posted October 24, 2012 Nie będę tego komentować bo zupełnie nie wiem jak................................................ Quote
cockermanka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Kurcze, zupełnie tego nie rozumiem.... Quote
Pyrdka Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Tez tego nie rozumiem. Jest szansa na dom dla staruszka i do tego schorowanego, a tu taka decyzja. Przykre to. Quote
Asia & Ginger Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 [quote name='Pyrdka']Tez tego nie rozumiem. Jest szansa na dom dla staruszka i do tego schorowanego, a tu taka decyzja. Przykre to.[/QUOTE] Bardzo przykre... :-( Psów w schronie cała masa, a wydawać nie chcą... :-? Quote
Aimez_moi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Jedno slowo i tyle straszliwej tresci.....:( Quote
Madzior. Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Daje sobie radę, cieszy się na ludziska, jest bardzo spragniony człowieka.. i bezdomny.. ach...........................................................//////////////// Quote
Asia & Ginger Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Czy jest w ogóle sens szukać mu domu? Czy zostanie wydany do adopcji? Bo pisać to my sobie możemy, ale skoro każda zainteresowana adopcją osoba usłyszy, że psiak ma traumę i nie nadaje się do adopcji, to psiak do końca życia zostanie w schronie... :-? Quote
Aimez_moi Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Zagladam z niepokojem do staruszka..... Quote
Madzior. Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Chyba nie ma sensu szukanie mu domu w takiej sytuacji.. Quote
Asia & Ginger Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 (edited) [quote name='Madzior.']Chyba nie ma sensu szukanie mu domu w takiej sytuacji..[/QUOTE] :-( I w ten sposób (między innymi) schroniska się przepelniają... :-? Edited November 14, 2012 by Asia & Ginger Quote
Aimez_moi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja pewnie glupia jestem bo nie rozumiem takiego podejscia....:( Quote
Recommended Posts