Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Hooooop w górę sunki !!! szybko !! :multi::multi: Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Takie okruszki powinny byc w ciepłym domu...Może chociaż jakiś domek tymczasowy by się udało znaleźć... Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fizia napisał(a):Takie okruszki powinny byc w ciepłym domu...Może chociaż jakiś domek tymczasowy by się udało znaleźć... jak na razie nie ma chetnych na te malutkie kruszynki:shake::shake: Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 jakby to napisać....??????????? Sunie mają już wspaniałe domki :):) !!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to fantastycznie!!! Skąd się wzięli wybawcy? :) Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 fizia napisał(a)::multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: No to fantastycznie!!! Skąd się wzięli wybawcy? :) pewnie tutaj od nas z Ostródy !! :) Quote
loozerka Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ale super....przed chwilą jeszcze czytalam, ze nie ma domków dla maluszkow, a tu zmiana tytułu..myslalam, ze coś mi sie przewiduje... tylko zeby domki były odpowiedzialne i choć troche obeznane...5 tygodniowe psiaki to mlodziutkie stworzonka, w sumie powinny byc jeszcze przy mamie. Czlowiek musi madrze im ją zastąpic... A maluchy razem poszły? Quote
Matusz Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 loozerka napisał(a):Ale super....przed chwilą jeszcze czytalam, ze nie ma domków dla maluszkow, a tu zmiana tytułu..myslalam, ze coś mi sie przewiduje... tylko zeby domki były odpowiedzialne i choć troche obeznane...5 tygodniowe psiaki to mlodziutkie stworzonka, w sumie powinny byc jeszcze przy mamie. Czlowiek musi madrze im ją zastąpic... A maluchy razem poszły? tego nie wiem czy maluszki razem poszły, jak bede wiedział to napiszę :) Quote
cytrynka10 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to cudownie ze kolejne psiaki maja swoje domy cudownie :) Quote
cytrynka10 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 szkoda bo siostry powinny byc razem no ale wazne ze maja domek Quote
Recommended Posts