*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):jestem , jestem!! no wiesz, w tak intymnych chwilach podglądać...:evil_lol: Witaj:lol: no wiesz tak mi się napatoczyła:evil_lol: takie zboczenie zawodowe;) kesslee napisał(a):Jak foczka wygląda! :evil_lol: Witaj moja kochana :loveu: Kesslee wróciłaś:multi: a już myślałam że zapomniałaś o nas:calus: :sweetCyb: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Moje drogie:razz: uroczyście oświadczam że jutro natrzaskam fot psiurom i zasypie was nimi:diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 ahhh:evil_lol: co za zobowiązująca wypowiedź Ania :evil_lol::multi::loveu: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ß@$!@ napisał(a):ahhh:evil_lol: co za zobowiązująca wypowiedź Ania :evil_lol::multi::loveu: Witaj Basia w naszej galerii:bigok: trzymam się za słowo że jutro będzie bardzo dużo fot...albo i mniej żebym miała co wam w niedziele pokazać:diabloti: zobaczymy;) Quote
basia bonnie Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hehe, no mamy nadzieję Aniu :buzi: a nam wystarczy duuuuuża porcja fot jutro :razz::evil_lol: Quote
Aga76 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Piękna zimowa sesja w słońcu :cool1: Ps. Zadek Maksymiliana też jest godny podziwiania :grins: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 ß@$!@ napisał(a):hehe, no mamy nadzieję Aniu :buzi: a nam wystarczy duuuuuża porcja fot jutro :razz::evil_lol: hihi to super podzielę zdjęcia na jutro i na niedzielę:loveu: chociaż w niedzielę jade z piesami do lasu:hmmmm: to też napewno porobie...chociaż nie wiem czy pogoda dopisze:p ale mam dylemat aaa,zobaczy się jutro;) Quote
kesslee Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): Kesslee wróciłaś:multi: a już myślałam że zapomniałaś o nas:calus: :sweetCyb: No wiesz! Ja? Zapomniała? O Was?! :mad: :mad: :mad: Jak mozesz! <foch> :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga76 napisał(a):Piękna zimowa sesja w słońcu :cool1: Ps. Zadek Maksymiliana też jest godny podziwiania :grins: no niestety w słońcu czarny pies na białym śniegu wychodzi...trochę dziwnie:angryy: ale tylko takie fotki miałam w posiadaniu;) jutro porobie fotki to na pewno się jakaś "zadkowa" trafi to wrzuce;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 kesslee napisał(a):No wiesz! Ja? Zapomniała? O Was?! :mad: :mad: :mad: Jak mozesz! <foch> :diabloti: no nie wiem...tak mi się wydawało przez chwilkę:oops: wybacz:diabloti: Quote
kesslee Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):no nie wiem...tak mi się wydawało przez chwilkę:oops: wybacz:diabloti: Oby to ostatni raz był! Bo będzie kara :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 kesslee napisał(a):Oby to ostatni raz był! Bo będzie kara :evil_lol: Niee tylko nie kara:eek: ... ja już nie będe:shake: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Witajcie moje kochane:multi: musze przyznać że zawiodłam i siebie i Was:-( fot nie będzie bo jest strasznie zimno i pada deszcz:angryy: pogoda potrafi wykończyć człowieka:cool1: Quote
kesslee Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 U Was też tak koszmarnie? :angryy: wrrr, powrót jesieni :roll: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 kesslee napisał(a):U Was też tak koszmarnie? :angryy: wrrr, powrót jesieni :roll: no niestety pogoda wstrętna jest chyba wszędzie:cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 hihi dziewczyny mam jajko:multi: ...strusie :evil_lol: zaraz wstawie fotke;) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Najśmieszniejsze jet to że jak robiłam zdjęcia jajek to max przyleciał i ukradł kurze jajko:evil_lol: :crazyeye: musiałam go gonić...jakby rozgryzł to jajeczko na dywanie to mama by mnie:olympic: ale na szczęście go złapałam Oto jajko Quote
*Ania...Niuf* Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 i znowu nikt nie komentuje mojego jaja:mad: ...fajnie to brzmi: dziewczyna z jajem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
kesslee Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Miałas je wysiadywać przecież a nie focić :lol: :lol: :lol: Quote
AlKil Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):i znowu nikt nie komentuje mojego jaja:mad: ...fajnie to brzmi: dziewczyna z jajem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam tylko wydmuszkę....:placz::placz::placz: jajo ze środka ktoś wyżarł i nie mogłam ugościć całej kamienicy na śniadaniu... Quote
basia bonnie Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ee...:-o to jest strusie jajo?! :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 kesslee napisał(a):Miałas je wysiadywać przecież a nie focić :lol: :lol: :lol: Cześc Kesslee;) wysiadywanie nie wyszło...nie wiedzialam jak się za to zabrać:evil_lol: chyba nie mam instynktu macierzyńskiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: AlKil napisał(a):Ja mam tylko wydmuszkę....:placz::placz::placz: jajo ze środka ktoś wyżarł i nie mogłam ugościć całej kamienicy na śniadaniu... Witaj Alkil;) Ja też niedługo bedę miała z niego tylko wydmuszkę:cool1: :evil_lol: ß@$!@ napisał(a):ee...:-o to jest strusie jajo?! :evil_lol: Witaj Basiu;) tak to strusie jajo:evil_lol: hmmm...ciekawe jak smakuje:diabloti: Quote
kesslee Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a): tak to strusie jajo:evil_lol: hmmm...ciekawe jak smakuje:diabloti: ciekawe czy dałoby się zrobic omlet :cool1: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 kesslee napisał(a):ciekawe czy dałoby się zrobic omlet :cool1: napewno:diabloti: kochane zaraz wstawie fotki:loveu: mam nadzieję że się cieszycie:diabloti: Quote
Aga76 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*'] Dzień dobry Aniu :loveu: Ile dokładnie na zdjęciu jest jajek? ... :megagrin: :oops: Quote
Recommended Posts