Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AlKil napisał(a):
jestem , jestem!!

no wiesz, w tak intymnych chwilach podglądać...:evil_lol:

Witaj:lol: no wiesz tak mi się napatoczyła:evil_lol: takie zboczenie zawodowe;)
kesslee napisał(a):
Jak foczka wygląda! :evil_lol: Witaj moja kochana :loveu:

Kesslee wróciłaś:multi: a już myślałam że zapomniałaś o nas:calus: :sweetCyb:

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
ahhh:evil_lol: co za zobowiązująca wypowiedź Ania :evil_lol::multi::loveu:

Witaj Basia w naszej galerii:bigok: trzymam się za słowo że jutro będzie bardzo dużo fot...albo i mniej żebym miała co wam w niedziele pokazać:diabloti: zobaczymy;)

Posted

ß@$!@ napisał(a):
hehe, no mamy nadzieję Aniu :buzi: a nam wystarczy duuuuuża porcja fot jutro :razz::evil_lol:

hihi to super podzielę zdjęcia na jutro i na niedzielę:loveu: chociaż w niedzielę jade z piesami do lasu:hmmmm: to też napewno porobie...chociaż nie wiem czy pogoda dopisze:p ale mam dylemat aaa,zobaczy się jutro;)

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):

Kesslee wróciłaś:multi: a już myślałam że zapomniałaś o nas:calus: :sweetCyb:

No wiesz! Ja? Zapomniała? O Was?! :mad: :mad: :mad:
Jak mozesz! <foch>

:diabloti:

Posted

Aga76 napisał(a):
Piękna zimowa sesja w słońcu :cool1:

Ps. Zadek Maksymiliana też jest godny podziwiania :grins:

no niestety w słońcu czarny pies na białym śniegu wychodzi...trochę dziwnie:angryy: ale tylko takie fotki miałam w posiadaniu;) jutro porobie fotki to na pewno się jakaś "zadkowa" trafi to wrzuce;)

Posted

Najśmieszniejsze jet to że jak robiłam zdjęcia jajek to max przyleciał i ukradł kurze jajko:evil_lol: :crazyeye: musiałam go gonić...jakby rozgryzł to jajeczko na dywanie to mama by mnie:olympic: ale na szczęście go złapałam
Oto jajko

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
i znowu nikt nie komentuje mojego jaja:mad: ...fajnie to brzmi: dziewczyna z jajem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja mam tylko wydmuszkę....:placz::placz::placz: jajo ze środka ktoś wyżarł i nie mogłam ugościć całej kamienicy na śniadaniu...

Posted

kesslee napisał(a):
Miałas je wysiadywać przecież a nie focić :lol: :lol: :lol:

Cześc Kesslee;) wysiadywanie nie wyszło...nie wiedzialam jak się za to zabrać:evil_lol: chyba nie mam instynktu macierzyńskiego:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
AlKil napisał(a):
Ja mam tylko wydmuszkę....:placz::placz::placz: jajo ze środka ktoś wyżarł i nie mogłam ugościć całej kamienicy na śniadaniu...

Witaj Alkil;) Ja też niedługo bedę miała z niego tylko wydmuszkę:cool1: :evil_lol:
ß@$!@ napisał(a):
ee...:-o to jest strusie jajo?! :evil_lol:

Witaj Basiu;) tak to strusie jajo:evil_lol: hmmm...ciekawe jak smakuje:diabloti: