Aleksa. Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ja z Orange, gdy miałam abonament MIX zawsze miałam coś nie tak. Miałam abonament za jakieś 40 zł bez groszy i miałam mieć nielimitowane SMSy do orange, a do innych sieci ileś tam. Okazało się,ze jak sprawdzałam stan konta, to mi z tych SMSów schodzilo nawet jak wysłałam do Orange! Szybko mi przez to się kończyły te SMSy, bo dużo pisałam, a te 40 zł tez szybko się kończyło mimo że tak dużo nie dzwoniłam. Miałam przejśćbo Playa, ale nie mieli mi żadnej dobrej oferty do zaproponowania przy moich wymaganiach, czyli nielimitowane SMSy i rozmowy i net. Zostałam w Orange, bo dali mi nielimitowane SMSy, rozmowy i 1 GB neta, który mi starcza mimo, że dużo baaardzo używam tego neta..place 80 zł, sporo ale się nie martwięz ze nie będę miała jak zadzwonić, czy napisać. Z góry sorki za błędy-pisze z tel :D I heeej :D Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 My co chwile mamy jakieś jazdy z orange , albo nam zawyżają rachunki , albo dają jakieś granie na czekanie którego nie chcieliśmy , albo za mało sms-ów przyznają na miesiąc , co chwile coś , ale darmowe mms-y od nich wydębiłam w ilości 50 szt na miesiąc :D gościówa napisala ze jestem ich klientem ponad rok i mi sie należą :D to moze i z tymi sms-ami sie da coś zrobić , a jak mi sie umowa skonczy to i tak chyba przejde do play-a :D Quote
angineuuka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Play polecam. Na prawdę nie narzekam. Mam jeszcze nie limitowane mmsy do wszystkich ale zapomniałam o nich napisać ha ha :p Quote
łamAga Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Play polecam. Na prawdę nie narzekam. Mam jeszcze nie limitowane mmsy do wszystkich ale zapomniałam o nich napisać ha ha :P Nawet nie wiesz jak żałuję że nie wzięłam jednak umowy w Play-u :/ w sobite zrobie nalot na orange , albo mi daja nielimitowane sms-y albo rezygnuje z umowy :D ciekawe czy tak można :D Quote
angineuuka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Nie wiem jak w Orange ale w play za zerwanie umowy, bądź nie doładowania Przez jakiś tam okres jest karą :lol: Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 A to niech mnie karają , najwyzej pojde na wakacje do wiezienia :D a powaznie to ide do nich jutro pogadać ;) Quote
*Magda* Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nawet nie wiesz jak żałuję że nie wzięłam jednak umowy w Play-u :/ w sobite zrobie nalot na orange , albo mi daja nielimitowane sms-y albo rezygnuje z umowy :D ciekawe czy tak można :D Na bank masz w umowie karę :P Podejrzewam, że kara będzie porównywalna do kwoty jaką wydasz na abonament przez cały okres umowy, bądź wyższa ;) Quote
angineuuka Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ja karę mam niższa od abonamentu ale większą od wartości telefonu ;) Quote
łamAga Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nie no nie zamierzam zrywać umowy ;) te kobitki są miłe , moze cos z nimi załatwie po dobroci ;) My tu spamujemy a Sylwia zamiast z nami pisać to choinke ubiera :lmaa: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Heeeeeeeej :) Choinka nasza,jest pijana :megagrin: bo giba się i przewraca :megagrin: złamał się stojak,a to niewymienny jest,musiałam kombinowac żeby w miarę prosto stała :megagrin: :jumpie: Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Ale z Lunki piękna choinka :evil_lol: :loveu: Quote
marta1624 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Lunka pijana? :megagrin: Bo jak choinka pijana, a Lunka to choinka... :grins: Quote
łamAga Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Lunka w światełkach lepsza niż choinka :megagrin: :loveu: Quote
*Magda* Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Lunka pijana? :megagrin: Bo jak choinka pijana, a Lunka to choinka... :grins: Marta, chyba zapomniałaś dziś wziąć swoje tabletki :peace: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 hej :) beznadziejna pogoda u nas :nonono2: za ciepło,mokro....ehh chyba zapowiada się taka sama bezśnieżna Gwiadzka jak rok temu :nonono2: moja lampka Quote
marta1624 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Marta, chyba zapomniałaś dziś wziąć swoje tabletki :peace: Nie biorę już od lat :grins: Świetna lampka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Świetna lampka :loveu: no :jumpie: mam trochę takich zimowo-świątecznych pierdółek :jumpie: Quote
Recommended Posts