Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ehhh pisalam ze do 19stego mam lipe z kontem na telefonie i nie moge pisac sms-ów  kocham abonamenty z limitami 

limit na smsy?czy kasa Ci się skończyła? 

ja mam pakiet za 10zł do wszystkich sieci i mogę napierdzielać smsami ile chce :jumpie:

siemka :)

-3'C rano :loveu:

"biłam się" z Luną i mam zmasakrowaną rękę,jakbym się cięła :megagrin:

Guest wolfheart
Posted

Coś je*ło na dworze,se przypomniałam o petardach...zacznie się niebawem :nonono2: Oby komuś urwało łeb przy samej dupie :boom:

Posted

limit na smsy?czy kasa Ci się skończyła? 

ja mam pakiet za 10zł do wszystkich sieci i mogę napierdzielać smsami ile chce

siemka

-3'C rano

"biłam się" z Luną i mam zmasakrowaną rękę,jakbym się cięła

tzn mam tak dziwnie umowe , place abonament 79,99 i w tym mam 680 sms-ów do wszystkich sieci plus do Sebka i mamy darmowe minuty ,  w tym miesiacu miałam około 800 sms-ów bo mi przeszły z poprzedniego miesiąca i wszystko wykorzystałam w polowe miesiaca :oops: moge dalej pisac ale wtedy wejde na debet ktory i tak juz mały mam a nie chce placic 100wki za rachunek ....

przemoc w rodzinie :D

A jakią masz sieć? Orange/plus/itd. W takim sensie :)

Tak naprawdę się tniesz a na Lunę zwalasz :D

Ja mam orange i nie jestem zadowolona ....

Coś je*ło na dworze,se przypomniałam o petardach...zacznie się niebawem :nonono2: Oby komuś urwało łeb przy samej dupie :boom:

już zapomnialam ze tak reagujesz na petardy :D

Guest wolfheart
Posted

już zapomnialam ze tak reagujesz na petardy :D

bo to jest zabawka dla debili :nonono2: i nie uważam tak tylko dlatego,że mam psa,który się tego g*wna boi... :nonono2:

co roku mam to samo życzenie żeby komuś łeb uje*ało :siara:

najlepsza siec to Play:)

Posted

musze wlasnie poszukac umowy , moze dalo by sie coś z nią zrobić , zrezygnowac no z limitu internetu w którego nie korzystam na rzecz nielimitowanych sms-ów , ale pewnie sie tak nie da :huh: a umowe mam do 12 marca 2016  :look3:

Posted

Ja sprawdzałam i żeby mieć pakiet nielimitowanych smsów do wszystkich sieci musiała bym zmienić abonament na 89,99 :/ a mam 69,99 a nie 79,99 jak myślałam bo mi 10 zł obniżyli rachunek za to że dołączyłam do rachunku Sebka , normalnie złodzieje :/ nielimitowane sms-y mam tylko do orange , ale i tak pojde im dupe potruc ze maja se wziac pakiet danych a dac nielimitowane sms-y :D

Hej Lunki ;)