Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Trzymaj i to mocno ;)
Bo jak nie dostanę tej roboty, to babę z dotychczasowej, pójdę i zakatrupię :mad:[/QUOTE]

Lepiej nie bo Cię zamkną :evil_lol:

i czemu ona biedna winna ? :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Lepiej nie bo Cię zamkną :evil_lol:

i czemu ona biedna winna ? :roll:[/QUOTE]

A niech zamykają :evil_lol:

Bo jej 1000x mówię i piszę jak muszę pracować, a ona mnie planuje jak jej się podoba :mad:
Jutro mam zmianę 8-17, a od czwartku wie, że muszę skończyć max. do 15:30, bo mam niańkę tylko do godz.16 :mad:

Posted

[quote name='magdabroy']A niech zamykają :evil_lol:

Bo jej 1000x mówię i piszę jak muszę pracować, a ona mnie planuje jak jej się podoba :mad:
Jutro mam zmianę 8-17, a od czwartku wie, że muszę skończyć max. do 15:30, bo mam niańkę tylko do godz.16 :mad:[/QUOTE]

też bym ją chyba zadzgała :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

jutro wielki dzień,pójdę walczyć o pracę:look3: jak jej nie dostanę to się pochlastam:placz:

wczoraj Was olałam,bo poszłam na spacer z Luną:eviltong:
Magda nie czytałam Twojego posta o pracy ,ale gdybym w porę przeczytała to trzymałabym kciuku z całej siły:Rose:

Biłam się z Luną dzisiaj rano,wyglądam jak ofiara przemocy domowej,albo drapak dla kota:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/08/132e3d06-9fcf-458e-903d-70c6a5d53203_original.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)

jutro wielki dzień,pójdę walczyć o pracę:look3: jak jej nie dostanę to się pochlastam:placz:

wczoraj Was olałam,bo poszłam na spacer z Luną:eviltong:
Magda nie czytałam Twojego posta o pracy ,ale gdybym w porę przeczytała to trzymałabym kciuku z całej siły:Rose:

Biłam się z Luną dzisiaj rano,wyglądam jak ofiara przemocy domowej,albo drapak dla kota:diabloti:[/QUOTE]

No to teraz za Ciebie trzymamy kciuki :lol:

Może jak Cię taka podrapaną zobaczą to z litości Ci daja tą pracę :lol:
[quote name='marta.k9080'][IMG]http://i1.kwejk.pl/k/obrazki/2014/08/132e3d06-9fcf-458e-903d-70c6a5d53203_original.jpg[/IMG][/QUOTE]

buhahahahaha to ja jeszcze tak nie mam żeby w nocy wstawać i jeść :lol:

Guest wolfheart
Posted

ja też nie,w nocy nigdy nie jadłam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

niee ja mam tryb dzienny i nocny i są całkowicie inne:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']niee ja mam tryb dzienny i nocny i są całkowicie inne:evil_lol:[/QUOTE]

No tak tylko że u Ciebie noc trwa nieco krócej niż u zwykłego człowieka :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dlatego w dzień mam dużo czasu na żarcie:cool3:

Guest wolfheart
Posted

ja też,ale mam dzisiaj rurki więc....:eating::eating::eating:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja też,ale mam dzisiaj rurki więc....:eating::eating::eating:[/QUOTE]

ja mam tylko prażynki :roll: i nutelle :evil_lol: a Ty nie masz powodu do wyrzutów sumienia chudzielcu :eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']Magda nie czytałam Twojego posta o pracy ,ale gdybym w porę przeczytała to trzymałabym kciuku z całej siły:Rose:
[/QUOTE]

I co teraz? :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

hejka :)

było fajnie,wszyscy tacy mili byli,te babki na kasach takie koleżeńskie.Przez godzinę kasowałam z pomocą jednej babki.Taka miła była powiedziała,ż eona i jej koleżanki są na tak i chcą mnie do załogi:p Poszłam do domu,za 2h dzwoni tel,że mam przyjść na rozmowę.Poszłam i jutro dostanę umowę-zlecenie na 2tyg,a później jak wszystko będzie ok to umowę o pracę :) Jutro i w sobotę mam na 12.00 do 20.00 takie szkolenie jakby :)

Dzięki za kciuki:p