Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja nie mam nic do roboty to będe trzymała kciuki do czwartku :evil_lol:

a ja jeszcze do biedry musze skoczyć to pewnie znowu coś do jedzenia przywleke :evil_lol:[/QUOTE]

no!:p
kup mi rurki kakaowe i chipsy:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']no!:p
kup mi rurki kakaowe i chipsy:diabloti:[/QUOTE]

hahahaha kupić mogę , ale drożej bym za przesyłke dała niż za te rurki i chipsy pewnie :evil_lol:

Ja chipsów nie chce , mam jeszcze prażynki , kupiłam wczoraj w tesco , moze tym razem będą słone jak powinny :cool3:

Guest wolfheart
Posted

wątpię,prażynki są jakieś takie mało smakowe :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']wątpię,prażynki są jakieś takie mało smakowe :roll:[/QUOTE]

ale pierwszy raz trafiłam na takie dziwne w leclerku że były nie słone tylko słodkie , jak by cukru wsypali , zjeść się tego nie dało , a za takimi paprykowymi czy bekonowymi to nie bardzo przepadam , lubie takie zwykłe jak za komuny były ziemniaczane z obrazkiem smerfa :evil_lol: i jeszcze wtedy był taki fajny popkorn w słodkiej kolorowej polewie , ale teraz już nie ma takich wynalazków :roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV'] i jeszcze wtedy był taki fajny popkorn w słodkiej kolorowej polewie , ale teraz już nie ma takich wynalazków :roll:[/QUOTE]

a no nie miałam okazji tego jeść:placz:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']A ja sobie rurki kupiłam :eviltong:[/QUOTE]

podziel się :sabber:

Posted

[quote name='marta.k9080']a no nie miałam okazji tego jeść:placz:[/QUOTE]

ja jadłam jak miałam może z 5 lat , tak jakos zapamietałam sklep i w nim właśnie te prażynki ze smerfem i kolorowy popcorn :loveu: sklep spożywczy jest tam do dnia dzisiejszego , ale takich rzeczy już się tam nie dostanie :placz:

ciekawe czy Magda pamieta te smakołyki :evil_lol: bo wyjdzie ze tylko ja taka stara jestem że to pamietam :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

znów leje:loveu: i ciemno jak w doopie:loveu: i grzmi :loveu:

Guest wolfheart
Posted

wszystko jest super,moje klimaty:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']To cho do mnie :D[/QUOTE]

zaraz będę i Ci wszystkie zjem:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Czekam, mam 5 paczek :diabloti:[/QUOTE]

miaaaaaaaaaaam :multi:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Tylko wiesz, zanim dojdziesz to troche ubędzie :D[/QUOTE]

to nie żryj tyle :mad:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Kiedy ja nie mogę się powstrzymać :placz::D[/QUOTE]

też tak mam:p

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://images2.bibsy.pl/3NzieBCj/bibsy-pl.jpeg[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080']
Później pojechałam po książeczkę.Jak wróciłam poszłyśmy na spacer i do Intermarche zanieść moje CV.
W czwartek o 10.00 mam przyjść na kurs sprawdzajacy ,jest kilkanaście osób i tylko jedno miejsce,więc trzymajcie kciuki co bym dobrze wypadła i dostała tę pracę:modla::modla::modla:[/QUOTE]

Ja będę trzymać w czwartek, ale Ty musisz trzymać jutro o godz.16 :razz:
Będę mieć rozmowę o pracę ;)

[quote name='dOgLoV']ja jadłam jak miałam może z 5 lat , tak jakos zapamietałam sklep i w nim właśnie te prażynki ze smerfem i kolorowy popcorn :loveu: sklep spożywczy jest tam do dnia dzisiejszego , ale takich rzeczy już się tam nie dostanie :placz:

ciekawe czy Magda pamieta te smakołyki :evil_lol: bo wyjdzie ze tylko ja taka stara jestem że to pamietam :evil_lol:[/QUOTE]

Nie pamiętam, jesteś stara :eviltong:
Ale gumę Shock pamiętam :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja będę trzymać w czwartek, ale Ty musisz trzymać jutro o godz.16 :razz:
Będę mieć rozmowę o pracę ;)

Nie pamiętam, jesteś stara :eviltong:
Ale gumę Shock pamiętam :loveu:[/QUOTE]

To ja też będe trzymała :evil_lol:

ueeee tam guma shock jest do dzisiaj :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']To ja też będe trzymała :evil_lol:[/QUOTE]

Trzymaj i to mocno ;)
Bo jak nie dostanę tej roboty, to babę z dotychczasowej, pójdę i zakatrupię :mad: