Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

no a jak:diabloti: to jest śmieszne jak ona wciska się to swojego bunkra i tam siedzi,jak taki mały głupol:evil_lol:

Posted

U nas to taka rano przyszła burza że aż te grzmoty mnie obudziły :diabloti: teraz znowu coś się zanosi na burze ale przynajmniej chłodniej trochę jest :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']czyli zaraz sie zacznie :evil_lol:

uwaga , ide do biedronki :diabloti:[/QUOTE]

czekam,na grzmoty :diabloti:
kup mi rurki,bo już pożarłyśmy,ja ,mama i Lunka:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja w burzę nie wychodzę z Luną,a jak burza łapie nas w czasie spaceru,to zaczynam się cieszyć i albo Luna podłapuje mój nastrój,albo wariuje i wtedy obrywa kolcami:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

lepsze kolce niż żeby spier*oliła :diabloti: aleee teraz leje:multi:

Guest wolfheart
Posted

i już po atrakcji...trochę chłodniej jest:lol:

jak nie kolce to dławnik,a jak!:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja jadam czekoladowe rurki :eviltong:
idź do Lidla,tam są najpyszniejsze ciepłe lody:p

Posted

Ja teraz jem waniliowe :D I ciepłe lody w szafce stoją :D

Marta dławik bo ja pozytywnie szkole, a nie jak ty negatywnie z kolcami :diabloti: To mały szczegół że i to i to nie należy do przyjemności :D

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']
Marta dławik bo ja pozytywnie szkole, a nie jak ty negatywnie z kolcami :diabloti: To mały szczegół że i to i to nie należy do przyjemności :D[/QUOTE]

to trzeba być posłusznym:diabloti: wtedy będzie przyjemnie,a jak nie to...:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja jadam czekoladowe rurki :eviltong:
idź do Lidla,tam są najpyszniejsze ciepłe lody:p[/QUOTE]

ja czekoladowych nie lubie , ogólnie za niczym czekoladowym nie przepadam więc wczorajszy rożek czekoloadowo pistacjowy był nie do zjedzenia :roll:

do lidla mam kurcze troche nie po drodzę :roll:

[quote name='marta1624']Ja teraz jem waniliowe :D I ciepłe lody w szafce stoją :D

[/QUOTE]

ja tez , ale zjadłam 5 i stop :evil_lol: bo jeszcze loda sobie wzielam smietankowo truskawkowego co by zabić smak tego wczorajszego :evil_lol:

jak ja bymmiała w szafce cieple lody to juz ich bym nie miała :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Luna zaraz zje dwie ćwiartki z kurczaka,a ja wciągłam serek homogenizowany waniliowy:diabloti: żarcie,żarcie,żarcie....

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna zaraz zje dwie ćwiartki z kurczaka,a ja wciągłam serek homogenizowany waniliowy:diabloti: żarcie,żarcie,żarcie....[/QUOTE]

My sie laski kiedys nie uwleczemy , twoja Lunka Marta tez bedzie miała problem :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a coś Ty,ona żre tak jak ja ,a ani grama nie tyje:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Marta 2 ćwiartki? Gdzie ona to zmieści :D[/QUOTE]

w doopie :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a coś Ty,ona żre tak jak ja ,a ani grama nie tyje:eviltong:[/QUOTE]

No tak bo później chodzicie po 5 godzin i spalacie :evil_lol:

[quote name='marta.k9080']w doopie :diabloti:[/QUOTE]

Neron by miał po takim zestawie w doopie ale piasek :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']No tak bo później chodzicie po 5 godzin i spalacie :evil_lol:[/QUOTE]

cóż :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie , po porodzie spalała bym z wami :diabloti:[/QUOTE]

my byśmy Cię wzięły na spacer,ale na Twoją odpowiedzialność,bo my łazimy,po górkach ,po zwalonych drzewach,po mega kałużach,po wąskich ścieżkach nad wodą itp bo łatwa trasa to nudna trasa