łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']Luna ma zawsze pełną szafkę smaczków:lol: deszcz!:loveu::multi:[/QUOTE] rozpieszczasz ją :loveu: podzieliła byś się deszczem :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='dOgLoV']rozpieszczasz ją :loveu: podzieliła byś się deszczem :roll:[/QUOTE] Lubię jak razem się obżeramy,w towarzystwie jeszcze lepiej smakuje :evil_lol: to weź se kilka kropelek:diabloti: Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta.k9080']Lubię jak razem się obżeramy,w towarzystwie jeszcze lepiej smakuje :evil_lol: to weź se kilka kropelek:diabloti:[/QUOTE] ja bym musiała moim ogrom chyba dać po wielkiej kości wieprzowej zeby na równo sie obżerać bo tak to hap i nie maja a ja nadal jem :evil_lol: ueeee tam kilka kropelek , ja chce ulewę :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Luna też wciąga jak odkurzacz:evil_lol: burza przeszła bokiem:roll: ale nadal pada:p Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 może chociaż wam się powietrze polepszy , bo u nas sie nie zapowiada :shake: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 taaaa...już po:roll: słońce znów świeci Quote
marta1624 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 U mnie też skwar ;) A ja bezlitosna jestem- jak jem to Kaja się wgapia, ale nic nie daję :D Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta1624']U mnie też skwar ;) A ja bezlitosna jestem- jak jem to Kaja się wgapia, ale nic nie daję :D[/QUOTE] Ja też nie daje , kiedyś dawałam ale Sebek mnie wyzywał :roll: Quote
Guest wolfheart Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 no ja jakoś nie mogę żreć,jak Luna patrzy..a może tez jest głodna i co ,mam się obżerać sama:roll:we dwójkę lepiej się je :p Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) ja wpierdzielam arbuza , ale znowu nie trafiłam na fajnego :shake: edit: i skusiłam sie na rożki paczkowane po 6 szt czekoladowo pistacjowe :roll: porazka smakowa jak dla mnie :haha: Edited July 22, 2014 by dOgLoV Quote
marta1624 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 Ja ostatnio straciłam smak lodów, jedynie takie z automatu kręcone jem bo jakoś smakują ;) Quote
łamAga Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='marta1624']Ja ostatnio straciłam smak lodów, jedynie takie z automatu kręcone jem bo jakoś smakują ;)[/QUOTE] Ja lubie tez śnieżki te w kostce w wafelku tzw kanapki a tak poza tym to rzadko który lód poza automatem mi smakuje :shake: chociaz w kaliszu w galerii dobre kulki jadlam , chociaz za kulkami nie przepadam ;) Quote
marta1624 Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 [quote name='dOgLoV']Ja lubie tez śnieżki te w kostce w wafelku tzw kanapki a tak poza tym to rzadko który lód poza automatem mi smakuje :shake: chociaz w kaliszu w galerii dobre kulki jadlam , chociaz za kulkami nie przepadam ;)[/QUOTE] O śnieżki lubię ;) Ja lody lubiałam, z zielonej budki, grycan, nie która algida. Ale ostatnio jakoś mi nie smakują (no jeszcze lubię pałeczki, z Dino, paczka 12 szt). Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 A ja własnie tych grycan za bardzo nie lubię :shake: Hej Luneczki ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 siemka :cool1: właśnie jem rurki czekoladowe z Biedry:loveu:Luna też wciągnęła kilka sztuk:diabloti: ale to dobre... pada ,słońce świeci,pada itd 29'C jest Byłyśmy w południe w zoologu,Luna położyła się na środku sklepu i se leżała i wąchała smaczki:evil_lol:kupiłam jej kość wędzoną a królik miniaturka,taki śliczny a udziabał mnie w palucha:diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :cool1: właśnie jem rurki czekoladowe z Biedry:loveu:Luna też wciągnęła kilka sztuk:diabloti: ale to dobre... pada ,słońce świeci,pada itd 29'C jest Byłyśmy w południe w zoologu,Luna położyła się na środku sklepu i se leżała i wąchała smaczki:evil_lol:kupiłam jej kość wędzoną a królik miniaturka,taki śliczny a udziabał mnie w palucha:diabloti:[/QUOTE] hello ;) u nas leje i burza szaleje :multi: nie róbcie mi ochoty tymi rurkami bo dzisiaj ide do biedronki i się przez was skusze :mad: Dobrze ze lunka tylko te smaczki wąchała bo byś się nie wypłaciła :diabloti: a królik Cie udziabał bo nie chciałaś go wziąć do domu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 och ,mogłam go wziąć,Luna miałaby wykwintną kolację :diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']och ,mogłam go wziąć,Luna miałaby wykwintną kolację :diabloti:[/QUOTE] oszsz Ty brutalu :evil_lol: Quote
marta1624 Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 Hejka Lunki ;) Aga ja teraz szamię rurki z Biedrony.... :D Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 mniaaaaaaaam,takie chrupiące,pyszne,taaaaaaaaakie dobre:diabloti: Quote
łamAga Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='marta.k9080']mniaaaaaaaam,takie chrupiące,pyszne,taaaaaaaaakie dobre:diabloti:[/QUOTE] kupie se smietankowe i całą paczkę wpierdziele :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='dOgLoV']kupie se smietankowe i całą paczkę wpierdziele :evil_lol:[/QUOTE] no!:diabloti: Quote
Recommended Posts