Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']nie lubicie jabłek?[/QUOTE]

ja uwielbiam papierówki ale mam na jabłka alergię więc ich nie jadam :shake: dzisiaj Sebek zjadł jedno , a juz z 15 kg poszło do kosza :shake: mówiłam mu wejdz na drzewo zerwij z dwa wiadra zawioze mamie zrobi kompotów , dla chłopaków małych będzie na zimę jak znalazł , to On czasu nie ma :niewiem:

Guest wolfheart
Posted

hej Marta ;)

[quote name='dOgLoV']ja uwielbiam papierówki ale mam na jabłka alergię więc ich nie jadam :shake: dzisiaj Sebek zjadł jedno , a juz z 15 kg poszło do kosza :shake: mówiłam mu wejdz na drzewo zerwij z dwa wiadra zawioze mamie zrobi kompotów , dla chłopaków małych będzie na zimę jak znalazł , to On czasu nie ma :niewiem:[/QUOTE]

szkoda ,że się marnują :roll:

Posted

[quote name='marta.k9080']

szkoda ,że się marnują :roll:[/QUOTE]

gdybym w ciązy nie była to bym dawno siedziała na tym drzewie , bo szkoda takich ładnych jabłek :shake:
tez sie Sebkowi nie dziwie bo ma co robic a jak zrobi to juz zmeczony jest i mu sie nie chce ich zrywac ale nikt inny tego nie zrobi ;)

Guest wolfheart
Posted

przyjadę do Ciebie i je zjem:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']przyjadę do Ciebie i je zjem:diabloti:[/QUOTE]

zapraszam :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ojj szkoda jabłek :/ Ja lubię takie zimówki, twarde ;) Ale takie u nas idą w zastraszającym tempie ;)[/QUOTE]

Takie też mamy , fajne czerwone twarde i mega słodkie :loveu: czasami aż się nie mogłam oprzeć i zjadałam takie jabłko , uj że potem cierpiałam ale dobre było :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']z czasami aż się nie mogłam oprzeć i zjadałam takie jabłko , uj że potem cierpiałam ale dobre było :lol:[/QUOTE]

ja tak mam ze smażonymi potrawami/chipsami ,ciężko mi po nich,ale dobre to se jem:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tak mam ze smażonymi potrawami/chipsami ,ciężko mi po nich,ale dobre to se jem:diabloti:[/QUOTE]

To masz tak jak moja mama , po chipsach strasznie ją wątroba boli ale w sobote jak siostra jest i se po redsiku otworzą to tez paczke wciągną , to co że w nocy chodzi i szuka tabletek na wątrobę :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

zjadłam różowe bezy:diabloti: teraz słodko mi:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zjadłam różowe bezy:diabloti: teraz słodko mi:diabloti:[/QUOTE]

uwielbiam bezy :loveu: ale staram sie omijac półke z nimi wieeeeeeeelkim łukiem , za to jakoś w lodówkami i lodami nie idzie mi tak łatwo :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

loda bym se zjadła,ale już nie zmieszczę dzisiaj nic więcej:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

idę zaparzyć herbatę z pokrzywy:p

Guest wolfheart
Posted

ja pękam po bezach i nektarynkach:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']idę zaparzyć herbatę z pokrzywy:p[/QUOTE]

jeszcze takowej nie piłam :evil_lol:

[quote name='marta1624']Ja nie jem dzisiaj od 15 (cud :diabloti:) bo zjadłam jajecznicę i pękam :mdleje:[/QUOTE]

No jajecznica zapycha na długo :cool3:

[quote name='marta.k9080']ja pękam po bezach i nektarynkach:evil_lol:[/QUOTE]

nektarynki wysikasz i będziesz znowu głodna :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

ja lubię takie ziółka do picia,ale też nie wszystkie;)

już nie mam nic ciekawego do jedzenia,poczekam na jutrzejsze zakupy:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Ja ziółek nie lubię wcale ;) Za to wreszcie dorwałam rurki z Biedrony, i mogę wcisnąć ze 2.... no góra 20 :D[/QUOTE]

uwielbiam je,kakaowe,cała paczkę bym najchętniej pożarła:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']A ja śmietanowe uwielbiam :loveu: tez bym zjadła ale [B]góra z 5 [/B]:eviltong:[/QUOTE]

taaaaa...akurat:diabloti: