Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

siemka :)

spacerek bardzo udany,zdjęcia robiłam aparatem,kabla USB nie mam,kiedyś pewnie je dodam:diabloti:
spacer zajął nam od 6.00 do 9.30 :) a o 11.30 wyszłyśmy na drugi spacer bo nam się nudziło:diabloti: po 13.00 byłyśmy w domu,nie ma to jak pół dnia na świeżym powietrzu.

Posted

[quote name='marta.k9080']siemka :)

spacerek bardzo udany,zdjęcia robiłam aparatem,kabla USB nie mam,kiedyś pewnie je dodam:diabloti:
spacer zajął nam od 6.00 do 9.30 :) a o 11.30 wyszłyśmy na drugi spacer bo nam się nudziło:diabloti: po 13.00 byłyśmy w domu,nie ma to jak pół dnia na świeżym powietrzu.[/QUOTE]

To widzę że spacerowy dzień dzisiaj miałaś :loveu: u nas 30sto stopniowy żar z nieba był od samego rana więc podziekowałam za spacer , jedynie co przed chwilą byłam z Ibri przed domem ;)

Guest wolfheart
Posted

tereny tam są świetne:p dwa jeziora,my byliśmy nad tym małym,gdzie nie ma rybaków:lol: psy się orzeźwiły i ruszyliśmy dalej:p

Posted

[quote name='marta.k9080']tereny tam są świetne:p dwa jeziora,my byliśmy nad tym małym,gdzie nie ma rybaków:lol: psy się orzeźwiły i ruszyliśmy dalej:p[/QUOTE]

Aaaa no to nad wodą można chodzić , u nas juz nie ma teraz wodnych terenów gdzie można było by iść z psami :roll:

Guest wolfheart
Posted

tylko komarów pełno,trzeba spray miec:roll:

Guest wolfheart
Posted

i takie wielkie mrówki były w lesie,chyba takie jak ta co Cię ugryzła ostatnio :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']i takie wielkie mrówki były w lesie,chyba takie jak ta co Cię ugryzła ostatnio :diabloti:[/QUOTE]
Na te mendy trzeba uważać , slad mam do dzisiaj :mad:

Guest wolfheart
Posted

no,agresywne cholerstwo,na buty nam właziły

Guest wolfheart
Posted

ale mam dobrego arbuza,taaaaaaaaaaaaki słodki:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale mam dobrego arbuza,taaaaaaaaaaaaki słodki:loveu:[/QUOTE]

Quwa a ja jeszcze mam połowe tamtego z lclerka , chyba bede go meczyła jeszcze z tydzień :roll:

Guest wolfheart
Posted

mój był przepyszny,teraz pękam:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']mój był przepyszny,teraz pękam:evil_lol:[/QUOTE]

Ja po arbuzie zawsze pekam poł godziny a pózniej szukam dalej czegoś do żarcia :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

wyjadłam resztę masła orzechowego ze słoika:diabloti: jakie dobre:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']wyjadłam resztę masła orzechowego ze słoika:diabloti: jakie dobre:loveu:[/QUOTE]

to ja ci podrzuce moje krem /masło a Ty mi daj nutelle :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Nutelli nie mam:eviltong: a masło tylko to chcę:

[IMG]http://i.pinger.pl/pgr496/e742de310010b6654f4b67a9/pl_21805_01_b.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='marta.k9080']Nutelli nie mam:eviltong: a masło tylko to chcę:

[IMG]http://i.pinger.pl/pgr496/e742de310010b6654f4b67a9/pl_21805_01_b.jpg[/IMG][/QUOTE]

wygląda apetycznie :lol: ale jeszcze nie miałam okazji spróbować :lol:

Guest wolfheart
Posted

jest meeeeeeeega:loveu: szczególnie to crunchy,ma kawałki orzechów :p

Guest wolfheart
Posted

tak w Lidlu:p kosztuje ok 10zł jak dobrze pamiętam

Posted

[quote name='marta.k9080']tak w Lidlu:p kosztuje ok 10zł jak dobrze pamiętam[/QUOTE]

Jak będe w lidlu to przy okazji sobie kupię , za czesto tam nie bywam bo jakos nie lubie tego sklepu :shake:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja mamę wysyłam:diabloti:[/QUOTE]

a ja nie mam kogo wysłać :evil_lol: wiec by lam zmuszona zadowolic sie na pół zwietrzałymi chipsami solonymi :evil_lol: