Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Podzieliła by się :eviltong:[/QUOTE]

na pewno:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']pewnie zje obwarzanki a mi zostawi sam sznurek :eviltong:[/QUOTE]

dobrze myślisz...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Hejka ;)

Jak tam po odpustowym szalenstwie ? bransoletka z krzyżykiem kupiona ? ;)[/QUOTE]

niee,taka tandeta była,że oczy bolą...:shake:
Byłam w Kościele na sumie odpustowej i wzięłam wodę święconą ze Studzienki.

Foteczek nie będzie,bo i nie było czego focic,a i tak nie mam kabla do aparatu,chyba moja siostra go zabrała:roll:

Później idę z Lunką na dłuższy spacer,nie umiem siedzieć w domu:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']niee,taka tandeta była,że oczy bolą...:shake:
Byłam w Kościele na sumie odpustowej i wzięłam wodę święconą ze Studzienki.

Foteczek nie będzie,bo i nie było czego focic,a i tak nie mam kabla do aparatu,chyba moja siostra go zabrała:roll:

Później idę z Lunką na dłuższy spacer,nie umiem siedzieć w domu:diabloti:[/QUOTE]

kurcze , ja to bym sie przeszła na taki odpust , zawsze lubiłam tą tandete oglądać , i tak mi zostało , jutro ide do biedronki bo będą breloczki na gwizd , świecące , kostki do obroży świecące i jeszcze coś tam , też tandeta ale co se pooglądam to moje :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Widziałam to z biedry, fajne są te lokalizatory kluczy, bo zawsze gubię :)[/QUOTE]

No własnie ja tak mysle nad tym na gwizd , bo ja tez zawsze szukam kluczy , zwlaszcza tych od roweru , ale tak to jest jak sie raz nosi torebke raz plecak a raz nerkę :evil_lol: a innym razem jeszcze w kieszeń kurtki sie wkłada czy spodni :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Mam to samo :D Dlatego jestem ciekawa jak to wygląda ;)[/QUOTE]

ja kiedys chciałam to zamówić na stronie pewexu , ale dobrze ze nie zamówiłam bo z tego co pamietam wołaja za to 29,99 a w biedronce 9,99 :evil_lol: taka tam lekka różnica :evil_lol:

Posted

[quote name='marta1624']Lekka :D Moi zaraz powiedzieli- widzieliśmy w gazetce po co polecisz :D Ale chodziło im o przywieszkę do obroży (dla nas niepraktyczna, bo na wstrząsy ;))[/QUOTE]

No u nas zawieszki to sie nie opłaca , Neron co miał to zgubił , teraz mu nawet numerka nie przywieszam i adresowki bo jeden spacer i zgubione , na bank :)

Posted

[quote name='marta1624']Moja adresówki ma, jedyne jakie nie gubi to mega drogie- za 50 groszy :D A z tą zawieszką to obawiam się żeby wcale nie świeciła przy normalnym chodzeniu ;)[/QUOTE]
Pewnie nie , ja kiedys sie skusiłam i w rossmanie kupiłam psom obroże świecące , mozna wlaczyć miganie albo światło stałe lub przechodzące czy jakos tak , miały je ubrane uwaga ! 0 razy :evil_lol: ale co tam , fajne czerwone w pieski to trza kupić buahaha

Posted

[quote name='marta1624']Ja chciałam kupić taką obroże, ale nie znalazłam w rozsądnej cenie w okolicy :roll: A z neta nie wiem czy dobrze działają, czy wcale ;)[/QUOTE]

Ja w rosmanie dałam za jedną 9,99 nie wiem czy dlatego byly takie tanie ze dwie ostatnie czy po prostu po tyle były ale świecą dośc porządnie ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ja w rosmanie dałam za jedną 9,99 nie wiem czy dlatego byly takie tanie ze dwie ostatnie czy po prostu po tyle były ale świecą dośc porządnie ;)[/QUOTE]

jakby jeszcze kiedyś były to mi kupisz:diabloti:

siemka :)
u nas 24'C słońce grzeje,a my spacerowałyśmy 5h:diabloti:
spotkałyśmy Paco,9.letniego Berneńczyka :) to dawno nie widziany kolega Lunki,ale nie chciało im się bawić:roll:
Lunka zjadła zupę pomidorową ze śmietaną ,a do tego serca drobiowe.Teraz sobie drzemie.

Posted

[quote name='marta.k9080']jakby jeszcze kiedyś były to mi kupisz:diabloti:

siemka :)
u nas 24'C słońce grzeje,a my spacerowałyśmy 5h:diabloti:
spotkałyśmy Paco,9.letniego Berneńczyka :) to dawno nie widziany kolega Lunki,ale nie chciało im się bawić:roll:
Lunka zjadła zupę pomidorową ze śmietaną ,a do tego serca drobiowe.Teraz sobie drzemie.[/QUOTE]

Nie ma problemu , jak tylko będą ;)

No to Lunka zadowolona , zmeczona i najedzona , pańcia do wieczora ma spokój :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot004_zpsfc47b801.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot005_zpsdd425943.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot008_zps981c0a6a.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot006_zpsa109890c.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot007_zpsdc46e6d8.jpg[/IMG]
;)