Baski_Kropka Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja wczoraj się psu chowałam w takch krzaczorach na łące, że takich robali jakie z siebie sciągałam nigdy nie widziałam :D Kleszcze przy tym to pikuś :D Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='dOgLoV']W takich chaszczach to uważaj na kleszcze :shake:[/QUOTE] se kupiłam Bross Max dzisiaj :) Rano byłyśmy znów u Rokiego we włościach.Zjadłam ciasto które pańcia Rokiego przywiozła z wesela znajomych,wypiłam kawusię,a Lunka zwiedziła cały ogród :) Później poszłyśmy do okulisty ,bo jestem ślepa:diabloti:Lunka czekała z moją mamą przed przychodnią,grzeczna była :) Kupiłam se legginsy we wzory za 50% ceny :) Jutro zaczyna się odpust,może foty jakieś zrobię :) Quote
marta1624 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ale lubicie Rokiego :D Fajny taki kumpel ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 a taaaak Roki fajny kumpel jest,a jego Pańcia to świetna osoba :) Jeszcze dwa tygodnie będzie w PL ,cały ten czas spacerujemy razem :) Quote
marta1624 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 A co z Edim? (Jak pomyliłam imię to przepraszam :oops:). One razem mieszkają? Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Pańcia Eddiego pracuje i nie chodzi z nami teraz na spacerki;) Luna pomiata Eddim czasami ona lepiej bawi się z większymi psami;) Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='marta.k9080']se kupiłam Bross Max dzisiaj :) Rano byłyśmy znów u Rokiego we włościach.Zjadłam ciasto które pańcia Rokiego przywiozła z wesela znajomych,wypiłam kawusię,a Lunka zwiedziła cały ogród :) Później poszłyśmy do okulisty ,bo jestem ślepa:diabloti:Lunka czekała z moją mamą przed przychodnią,grzeczna była :) Kupiłam se legginsy we wzory za 50% ceny :) Jutro zaczyna się odpust,może foty jakieś zrobię :)[/QUOTE] Czyli dzien zaliczony do udanych :multi: oooo a jaka masz wade ? ja musze isc na kontrole ale cos sie wybrac nie mogę :oops: Ja jakos nie lubie leginsów , na kims mi sie mega podobaja ale sama bym sie dziwacznie w nich czuła :shake: Lubie odpusty :lol: ale u nas nie robią :roll: Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 -2,5 ;) ja uważam ,ze mam krzywe nogi,ale po domu se ponoszę te legginsy,bo na dwór chyba się będę wstydziła wyjść;) będzie coroczna tandeta na straganach,ja chciałabym tylko bransoletkę z krzyżykiem:lol: Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='marta.k9080']-2,5 ;) ja uważam ,ze mam krzywe nogi,ale po domu se ponoszę te legginsy,bo na dwór chyba się będę wstydziła wyjść;) będzie coroczna tandeta na straganach,ja chciałabym tylko bransoletkę z krzyżykiem:lol:[/QUOTE] ja miałam -0,75 na jedno i -0,25 na drugie plus cylinder na lewe oko i plus astygmatyzm , ale okulary nosiłam tylko w pracy więc na pewno mam juz większa wade ;) na pewno nie masz krzywych nóg , i chuda jestes wiec spokojnie i na dworze mozesz je nosić ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 ja oprócz tej wady mam w porządku oczy,okularów nie noszę,wolę soczewki:lol: moim zdaniem są krzywe:shiny: Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='marta.k9080']ja oprócz tej wady mam w porządku oczy,okularów nie noszę,wolę soczewki:lol: moim zdaniem są krzywe:shiny:[/QUOTE] To ja z kolei wolę okulary , poza tym chyba na astygmatyzm soczewek nie ma a jeśli są to pewnie mega drogie ;) I pewnie tylko Twoim zdaniem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja nosze okulary ;) a wada to coś koło -4 i -5 :roll: Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Tak , jak szła na drugiej stronie ulicy to mnie nie widziała mimo ze miała okulary , zawsze chciała isc na operacje ale musiala miec skonczone 21 lat , w zeszłym roku sie zdecydowała i nie wiem do jakiej dioptrii jej skorygowali ale teraz juz okularów nie nosi :) Quote
marta1624 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja miałam iść na laserowe usunięcie wady, ale mam cykora ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 a to drogo kosztuje?czy jest jakoś refundowane? Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='marta.k9080']ja może kiedyś na laser pójdę[/QUOTE] [quote name='marta1624']Ja miałam iść na laserowe usunięcie wady, ale mam cykora ;)[/QUOTE] ja bym się własnie bała , tą moja kolezanke podziwiałam za odwagę , jak sobie zoperowała nos bo jej sie nie podobal to ok rozumiem chociaz ryzyko też było ale wzrok to wzrok , jeden nie taki ruch i moze byc tragedia , nie odwazyła bym się :shake: Quote
łamAga Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 [quote name='marta.k9080']a to drogo kosztuje?czy jest jakoś refundowane?[/QUOTE] To zalezy , wydaje mi sie ze Twoja wada na refundacje by sie jeszcze nie kwalifikowała :shake: za mała ;) Quote
marta1624 Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Ja nie wiem czy refundowane ;) Jak miałam 17 lat to sobie powiedziałam, że w wieku ok 24 lat będę już po operacji (bo musiałam czekać przynajmniej do 21 roku życia, żebym skończyła się rozwijać, wg okulisty). Ale teraz jakoś to odwlekam ;) Quote
Guest wolfheart Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 siemka :) wpadam dzisiaj wcześniej bo idę na wieczór do Kościoła,bo odpust dzisiaj jest :) nie wiem czy coś fajnego ufocę ,ale postaram się :) Quote
łamAga Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) wpadam dzisiaj wcześniej bo idę na wieczór do Kościoła,bo odpust dzisiaj jest :) nie wiem czy coś fajnego ufocę ,ale postaram się :)[/QUOTE] hello ;) ale masz fajnie ;) u nas to nie ma gdzie sie nawet ruszyć ;) Quote
Recommended Posts