Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

jutro ma niby padać,wolałabym nie,bo nici z długiego spacerku wtedy

Posted

[quote name='marta1624']A ja czereśnie jem prawie codziennie :loveu:[/QUOTE]

i sie nie podzieli :roll:

[quote name='marta.k9080']arbuza bym se wrąbała....:p[/QUOTE]

ooo arbuza tez :loveu:

Guest wolfheart
Posted

ale gęste chmury nadciągnęły....

Guest wolfheart
Posted

w nocy niech se pada,ale jutro nie może,ja chce na spacer....:placz:

Posted

[quote name='marta.k9080']w nocy niech se pada,ale jutro nie może,ja chce na spacer....:placz:[/QUOTE]

Mi lekarz kazal tylko leżec wiec nie wiem czy jeszcze bede miala w najblizszym czasie jakieś psie spacerki :roll:

[quote name='marta1624']Aga podzielę się tylko przyjedź :D
A u mnie słoneczko ;)[/QUOTE]

to chyba taniej mnie wyniesie jak sobie kupie na miejscu :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Mi lekarz kazal tylko leżec wiec nie wiem czy jeszcze bede miala w najblizszym czasie jakieś psie spacerki :roll:
[/QUOTE]

ojej niefajnie...:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']no bardzo nie fajnie , juz sobie na rowerku nie pośmigam :shake:[/QUOTE]

:glaszcze: przetrwacie to...

Guest wolfheart
Posted

niedługo zbieramy się na spacerek:p

Posted

[quote name='marta.k9080']niedługo zbieramy się na spacerek:p[/QUOTE]

A ja umyłam wlasnie włosy i juz nic dzisiaj nie robie , chyba ze pranie wyschnie to ściągnę :)

Posted

[quote name='dOgLoV']A ja umyłam wlasnie włosy i juz nic dzisiaj nie robie , chyba ze pranie wyschnie to ściągnę :)[/QUOTE]

Ja też już głowę umyłam ;)
Wypiłam pifffffffffffko, a teraz jem pieczarki faszerowane :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Piffffko bym łykła ale pieczerki bleeeeeeeeeeee :eviltong:

Hejka ;)[/QUOTE]

Akurat wczoraj piłam piffffffffko bezalkoholowe, bo chciałam coś na orzeźwienie, a nie chciało mi się robić lemoniady ;)
A pieczarki wyszły mi przepyszne :loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Akurat wczoraj piłam piffffffffko bezalkoholowe, bo chciałam coś na orzeźwienie, a nie chciało mi się robić lemoniady ;)
A pieczarki wyszły mi przepyszne :loveu:[/QUOTE]

ja nie mogę nawet takiego bezalkoholowego bo to puste kalorie i znowu przytyje :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']ja nie mogę nawet takiego bezalkoholowego bo to puste kalorie i znowu przytyje :eviltong:[/QUOTE]

Aguś, a ile przytyłaś od początku ciąży do teraz?

Posted

[quote name='magdabroy']Aguś, a ile przytyłaś od początku ciąży do teraz?[/QUOTE]

3 kg , czytałam że w pierwszym trymestrze powinno przytyć sie 2kg i owszem u mnie były 2 kg ale w dół , wiec w pierwszym nawet schudłam , teraz w drugim na można przytyć 2kg na miesiąc , ja przytyłam 3 kg i wielki mi halo robi :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']3 kg , czytałam że w pierwszym trymestrze powinno przytyć sie 2kg i owszem u mnie były 2 kg ale w dół , wiec w pierwszym nawet schudłam , teraz w drugim na można przytyć 2kg na miesiąc , ja przytyłam 3 kg i wielki mi halo robi :roll:[/QUOTE]

Nie przejmuj się tak ;)
Aż znowu looknęłam jak w mojej ciąży tyłam i od 9 tc do 21 tc (czyli w 12 tyg.) przytyłam prawie 4kg, a w tym czasie zaliczyłam też schudnięcie między wizytami :)

Posted

No widzisz , moja bratowa przytyła dużo więcej ode mnie i lekarz jej nic nie mówi , tylko mój tak wymyśla , powinnam chyba tylko jeść suchy chleb i pić wode niegazowaną :shake: a przecież dziecko samo w sobie też waży i wody płodowe i macica się powiększa ....
ehhhhh no zobaczymy co dzisiaj mi inny powie , o ile sie z nim dogadam , bo najwazniejsze jest żeby mi kontynuował L4 bez tego ani rusz , do pracy teraz nie wróce bo jak ;)

Guest wolfheart
Posted

siemka:cool1:

nie byliśmy na planowanym spaceru,poszliśmy w stare miejsce,a po spacerku pańcia Rokiego zaprosiła nas na śniadanie w ogrodzie:pWypiłyśmy kawkę ,zjadłyśmy chałkę z dżemem ,a Lunka dostała kiełbaski:p

Już Wam obiecałam to macie,moje (za) krótkie włosy:roll:
[IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot018_zpsea56cde7.jpg[/IMG]