Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 jutro ma niby padać,wolałabym nie,bo nici z długiego spacerku wtedy Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 A ja czereśnie jem prawie codziennie :loveu: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta1624']A ja czereśnie jem prawie codziennie :loveu:[/QUOTE] i sie nie podzieli :roll: [quote name='marta.k9080']arbuza bym se wrąbała....:p[/QUOTE] ooo arbuza tez :loveu: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Ja co chwilę spoglądam w okno bo też coś sie zaciągneło niebo a ja mam pranie na tarasie powieszone .... Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 w nocy niech se pada,ale jutro nie może,ja chce na spacer....:placz: Quote
marta1624 Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Aga podzielę się tylko przyjedź :D A u mnie słoneczko ;) Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta.k9080']w nocy niech se pada,ale jutro nie może,ja chce na spacer....:placz:[/QUOTE] Mi lekarz kazal tylko leżec wiec nie wiem czy jeszcze bede miala w najblizszym czasie jakieś psie spacerki :roll: [quote name='marta1624']Aga podzielę się tylko przyjedź :D A u mnie słoneczko ;)[/QUOTE] to chyba taniej mnie wyniesie jak sobie kupie na miejscu :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']Mi lekarz kazal tylko leżec wiec nie wiem czy jeszcze bede miala w najblizszym czasie jakieś psie spacerki :roll: [/QUOTE] ojej niefajnie...:roll: Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta.k9080']ojej niefajnie...:roll:[/QUOTE] no bardzo nie fajnie , juz sobie na rowerku nie pośmigam :shake: Quote
Guest wolfheart Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']no bardzo nie fajnie , juz sobie na rowerku nie pośmigam :shake:[/QUOTE] :glaszcze: przetrwacie to... Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta.k9080']:glaszcze: przetrwacie to...[/QUOTE] damy rade ;) Quote
łamAga Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='marta.k9080']niedługo zbieramy się na spacerek:p[/QUOTE] A ja umyłam wlasnie włosy i juz nic dzisiaj nie robie , chyba ze pranie wyschnie to ściągnę :) Quote
*Magda* Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='dOgLoV']A ja umyłam wlasnie włosy i juz nic dzisiaj nie robie , chyba ze pranie wyschnie to ściągnę :)[/QUOTE] Ja też już głowę umyłam ;) Wypiłam pifffffffffffko, a teraz jem pieczarki faszerowane :loveu: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 Piffffko bym łykła ale pieczerki bleeeeeeeeeeee :eviltong: Hejka ;) Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='dOgLoV']Piffffko bym łykła ale pieczerki bleeeeeeeeeeee :eviltong: Hejka ;)[/QUOTE] Akurat wczoraj piłam piffffffffko bezalkoholowe, bo chciałam coś na orzeźwienie, a nie chciało mi się robić lemoniady ;) A pieczarki wyszły mi przepyszne :loveu: Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='magdabroy']Akurat wczoraj piłam piffffffffko bezalkoholowe, bo chciałam coś na orzeźwienie, a nie chciało mi się robić lemoniady ;) A pieczarki wyszły mi przepyszne :loveu:[/QUOTE] ja nie mogę nawet takiego bezalkoholowego bo to puste kalorie i znowu przytyje :eviltong: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='dOgLoV']ja nie mogę nawet takiego bezalkoholowego bo to puste kalorie i znowu przytyje :eviltong:[/QUOTE] Aguś, a ile przytyłaś od początku ciąży do teraz? Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='magdabroy']Aguś, a ile przytyłaś od początku ciąży do teraz?[/QUOTE] 3 kg , czytałam że w pierwszym trymestrze powinno przytyć sie 2kg i owszem u mnie były 2 kg ale w dół , wiec w pierwszym nawet schudłam , teraz w drugim na można przytyć 2kg na miesiąc , ja przytyłam 3 kg i wielki mi halo robi :roll: Quote
*Magda* Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 [quote name='dOgLoV']3 kg , czytałam że w pierwszym trymestrze powinno przytyć sie 2kg i owszem u mnie były 2 kg ale w dół , wiec w pierwszym nawet schudłam , teraz w drugim na można przytyć 2kg na miesiąc , ja przytyłam 3 kg i wielki mi halo robi :roll:[/QUOTE] Nie przejmuj się tak ;) Aż znowu looknęłam jak w mojej ciąży tyłam i od 9 tc do 21 tc (czyli w 12 tyg.) przytyłam prawie 4kg, a w tym czasie zaliczyłam też schudnięcie między wizytami :) Quote
łamAga Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 No widzisz , moja bratowa przytyła dużo więcej ode mnie i lekarz jej nic nie mówi , tylko mój tak wymyśla , powinnam chyba tylko jeść suchy chleb i pić wode niegazowaną :shake: a przecież dziecko samo w sobie też waży i wody płodowe i macica się powiększa .... ehhhhh no zobaczymy co dzisiaj mi inny powie , o ile sie z nim dogadam , bo najwazniejsze jest żeby mi kontynuował L4 bez tego ani rusz , do pracy teraz nie wróce bo jak ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 25, 2014 Posted June 25, 2014 siemka:cool1: nie byliśmy na planowanym spaceru,poszliśmy w stare miejsce,a po spacerku pańcia Rokiego zaprosiła nas na śniadanie w ogrodzie:pWypiłyśmy kawkę ,zjadłyśmy chałkę z dżemem ,a Lunka dostała kiełbaski:p Już Wam obiecałam to macie,moje (za) krótkie włosy:roll: [IMG]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot018_zpsea56cde7.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts