łamAga Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 hejka ;) mam nadzieję że dzisiaj masz lepszy dzień ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 siemka :) konto mam nadal zablokowane,hasło nie wchodzi ehh jutro idę do banku:angryy: ale chociaż zrobiłam zakupy w Rossmanie:lol: u nas 30'C ,a ma być jeszcze cieplej,od 11.30 siedzimy w domu,dopiero za pól godziny wyjdziemy,bo ciepło,a w lesie czarno od komarów:placz: Jebłam se ombre na włosy:diabloti: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) konto mam nadal zablokowane,hasło nie wchodzi ehh jutro idę do banku:angryy: ale chociaż zrobiłam zakupy w Rossmanie:lol: u nas 30'C ,a ma być jeszcze cieplej,od 11.30 siedzimy w domu,dopiero za pól godziny wyjdziemy,bo ciepło,a w lesie czarno od komarów:placz: Jebłam se ombre na włosy:diabloti:[/QUOTE] No to poważna skleroza cie ogarnęła :eviltong: U nas też gorąco niesamowicie :shake: Ombre to jakiś taki jakiś jasny kolor nie ? jak Ci przyjęło ?;) Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 żadna skleroza komputer zwariował:diabloti: nie wyszło dokładnie to co chciałam,bo spaliłabym włosy,teraz są zbyt żółte jak na mój gust,później zrobię jaśniejsze ,ale mam coś jak na tym obrazku [IMG]http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy/710600-1-pol-PL/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy_image_width_220.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta.k9080']żadna skleroza komputer zwariował:diabloti: nie wyszło dokładnie to co chciałam,bo spaliłabym włosy,teraz są zbyt żółte jak na mój gust,później zrobię jaśniejsze ,ale mam coś jak na tym obrazku [IMG]http://wizaz.pl/var/wizaz/storage/images/media/images/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy/710600-1-pol-PL/ombre-hair-loreal-ciemne-wlosy_image_width_220.jpg[/IMG][/QUOTE] Wow , fajnie :cool1: i to Ci tak rozjaśniło z takich ciemnych ? Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 no :) dałam za rozjaśniacz 9zł:diabloti: wszystko sama robiłam tzn mamcia mi pomogła:eviltong: Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta.k9080']no :) dałam za rozjaśniacz 9zł:diabloti: wszystko sama robiłam tzn mamcia mi pomogła:eviltong:[/QUOTE] ueee no to ja to musze na zdjęciu zobaczyć :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 a może zrobię se jakieś z Lunką na spacerku:diabloti: idę na spacer,jutro znów 4.30 pobudka,już ostatni tydzień kursu Quote
łamAga Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='marta.k9080']a może zrobię se jakieś z Lunką na spacerku:diabloti: idę na spacer,jutro znów 4.30 pobudka,już ostatni tydzień kursu[/QUOTE] Noooo to ja poczekam :evil_lol: dasz rade , pojutrze się wyspisz ;) Quote
Sonka95 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Hejka :) O rany o 4 to bym nigdy nie wstała :diabloti: Quote
*Magda* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja dziś miałam pobudkę 5:15 :) Moje dziecko wie co zrobić, żeby mama nie traciła czasu na spanie :diabloti: I dzięki temu, Tora była na spacerku już o 7 rano, gdzie już było 20'C :) Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Hejka ;) ciekawe czy u was dzisiaj też taka sauna jak u nas ;) Quote
Guest wolfheart Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='dOgLoV']Noooo to ja poczekam :evil_lol:[/QUOTE] nie ma na co,już nie mam :evil_lol: jeblam cale na ciemno,nie mogłam się przyzwyczaić :evil_lol: u nas było 25'C,teraz mamy 21'C komarów w lesie jest tyle ,że nic nie widać,dosłownie czarno od nich:placz: mam kilka bąbli i mam już tego dość ciepła:placz: Luna najchętniej nie wychodziłaby z wody,wczoraj jak wlazła do rzeki tak wyjść nie chciała. Dzisiaj na przerwie byłam z koleżanką u jej kuzynki.Ma szczeniaka 5mieś mix malamuta z goldenem(?),śliczny taki:loveu: wybawiłam się z nim,a psiak cieszył mordkę i nie chciał żebym poszła:loveu:tylko ręce mam pokaleczone,bo mała pirania gryzła jak oszalała:evil_lol: Quote
łamAga Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 [quote name='marta.k9080']nie ma na co,już nie mam :evil_lol: jeblam cale na ciemno,nie mogłam się przyzwyczaić :evil_lol: u nas było 25'C,teraz mamy 21'C komarów w lesie jest tyle ,że nic nie widać,dosłownie czarno od nich:placz: mam kilka bąbli i mam już tego dość ciepła:placz: Luna najchętniej nie wychodziłaby z wody,wczoraj jak wlazła do rzeki tak wyjść nie chciała. Dzisiaj na przerwie byłam z koleżanką u jej kuzynki.Ma szczeniaka 5mieś mix malamuta z goldenem(?),śliczny taki:loveu: wybawiłam się z nim,a psiak cieszył mordkę i nie chciał żebym poszła:loveu:tylko ręce mam pokaleczone,bo mała pirania gryzła jak oszalała:evil_lol:[/QUOTE] osz Ty niedobra kobieto :eviltong: u nas tez skwar niesamowity :shake: Na pewno słodki szczeniak :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 śliczny i przeuroczy,wymiziałam go i wytuliłam :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 siemka :) u nas nadal za ciepło:shake: kupiłam sobie w chińczyku spodnie haremki,a Lunie zabawkę:pale miała radochę,że coś dostała:p na kursie myślałam ,ze oszaleję z nudów Quote
łamAga Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 [quote name='marta.k9080']siemka :) u nas nadal za ciepło:shake: kupiłam sobie w chińczyku spodnie haremki,a Lunie zabawkę:pale miała radochę,że coś dostała:p na kursie myślałam ,ze oszaleję z nudów[/QUOTE] Modne ostatnio sie te spodnie zrobiły :lol: Na Pw mi adres podaj , moze prze sobota uda mi sie dojśc na poczte a jak nie to nadam paczke w sobote :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 hej :) rany jak się wynudziłam:roll: mam dość tego kursu,ale już jutro ostatni dzień:multi: Wykąpałam dzisiaj Lunkę ,bo zapachniała mi brudasem:diabloti: Quote
łamAga Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='marta.k9080']hej :) rany jak się wynudziłam:roll: mam dość tego kursu,ale już jutro ostatni dzień:multi: Wykąpałam dzisiaj Lunkę ,bo zapachniała mi brudasem:diabloti:[/QUOTE] że Ci się chciało , ja tylko wyczesałam reklamówe siersci z Qwendi bo juz wygladala jak nieszczescie hehe Quote
Recommended Posts