Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Ja tak mam, ale gorzej od was :D Dla Kajki mam milion akcesoriów :D[/QUOTE]

mnie raczej akcesoria już nie kręcą,tak żebym musiała ich mieć niezliczoną ilość, ale mam taką obsesję ,że musi być ładne i nowe,wiec dość często wymieniam:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie raczej akcesoria już nie kręcą,tak żebym musiała ich mieć niezliczoną ilość, ale mam taką obsesję ,że musi być ładne i nowe,wiec dość często wymieniam:evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam multum nieużywanych rzeczy (właściwie używanych raz). Ale nie mogę się nigdy zdecydować co sprzedać :D

Guest wolfheart
Posted

na pewno chcę mocno różową obrożę:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']sweet :loveu:[/QUOTE]

no:diabloti: od dawna chciałam taką

Guest wolfheart
Posted

właśnie oglądam ElPerro,tam są z haftami obroże:lol:

Luna biega po mieszkaniu i łapie muchy :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']właśnie oglądam ElPerro,tam są z haftami obroże:lol:

Luna biega po mieszkaniu i łapie muchy :evil_lol:[/QUOTE]

z ElPerro są bardzo solidne ;)

dobrze ze nie robi tak jak kot , wczoraj Pepsi by mi szybe wytrzaskała tak biegała za muchą :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Luna prawie podarła firany:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

biega jak dzika i kłapie zębiskami :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']biega jak dzika i kłapie zębiskami :evil_lol:[/QUOTE]

Neron robi identycznie ;)

a dzisiaj o 3ciej w nocy postanowił iśc na dwór i już do rana nie wrócił :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

Luna całą noc śpi ze mną:loveu:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna całą noc śpi ze mną:loveu:[/QUOTE]

a u mnie własnie zaczela sie pogon kotów za muchą , na szczescie gdzies poleciała bo już mi prawie kubek z herbatą zwaliły na łóżko :mad:

Guest wolfheart
Posted

haha nam właśnie wleciała do pokoju taka brzęcząca i Luna wybiegła za nią jak strzała:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']haha nam właśnie wleciała do pokoju taka brzęcząca i Luna wybiegła za nią jak strzała:evil_lol:[/QUOTE]

przynajmniej ma zabawe a jak jej sie uda ją złapać to jeszcze białko dostarczy organizmowi :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

dzisiaj spotkałyśmy 7mieś sunię Yorka ,fajniutka była taka niezdarna,wygolona na krótko,aż się zlała na chodnik z wrażenia jak Luna ją powąchała:diabloti::p

Posted

[quote name='marta.k9080']dzisiaj spotkałyśmy 7mieś sunię Yorka ,fajniutka była taka niezdarna,wygolona na krótko,aż się zlała na chodnik z wrażenia jak Luna ją powąchała:diabloti::p[/QUOTE]

Bo masz potfffora :lol: