łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='marta.k9080']to całkiem możliwe:evil_lol: a dodatkowo słodycze jakoś idą w odstawkę na rzecz ostrego:diabloti:[/QUOTE] a ja cos wlasnie ostatnio nie przepadam za ostrym , wole kwaśne :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 kwaśne wyjątkowo mi nie służy,nawet specjalna pasta do zębów nie pomaga na tyle, bym mogła ugryźć coś kwaśnego:roll: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 A ja sobie zaraz zjem sałatkę z ogórka i fety, bo mam jeszcze z wczoraj :eviltong: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Jak można nie lubić ogórków :crazyeye::hmmmm: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 a ja wlasnie lubie , zaraz se wrąbie kiszonego :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 można :eviltong: lubię je tylko ze solą i pieprzem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='dOgLoV']a ja wlasnie lubie , zaraz se wrąbie kiszonego :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='marta.k9080']można :eviltong: lubię je tylko ze solą i pieprzem :evil_lol:[/QUOTE] Ale ten w sałatce co robię ma tylko sól :eviltong: Quote
łamAga Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ale Wy niedobre jesteście , ide se po jogurta naturalnego do lodówki bo az mnie ssie w żołądku od samego czytania :mad: Quote
Guest wolfheart Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 jogurtem się nie najesz ,weź coś konkretnego:diabloti: Quote
marta1624 Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Ja też nie lubię ogórków, więc można :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Cześć gaduły ;) Ogórki w wersji kiszonej mogłabym pochłaniać bez końca, mniam! Wszystko co ostre mnie kreci, ale jedzenie niekoniecznie :lol: Dokopalam sie do fotek, cudna jest Lunka [url]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot016_zps5ffc154c.jpg[/url] :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name=':: FiGa ::']Cześć gaduły ;) Ogórki w wersji kiszonej mogłabym pochłaniać bez końca, mniam! Wszystko co ostre mnie kreci, ale jedzenie niekoniecznie :lol: Dokopalam sie do fotek, cudna jest Lunka [URL]http://i1315.photobucket.com/albums/t597/sylwiaLU90/Fot016_zps5ffc154c.jpg[/URL] :loveu:[/QUOTE] hejka Kropeczki:p dziękuję:p i hej Wszystkim u nas 16'C i co chwilę siąpi sobie deszcz,Luna zgubiła zabawkę,słów mi brak...prawie nic już nie mamy :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 podejrzewam ,ze wszystkie utonęły:placz: Quote
Guest wolfheart Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 przeglądam mój ulubiony sklep zooplus.pl,ciekawe czy coś zamówię:diabloti: Quote
kalyna Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 O Boże, kocham nad życie ogórki kiszone :loveu: i potrafię je jeść z wszystkim, dosłownie, tak samo mam z czekoladą....a połączenie czekolada i ogórek.. mniam :evil_lol: [quote name='marta.k9080']przeglądam mój ulubiony sklep zooplus.pl,ciekawe czy coś zamówię:diabloti:[/QUOTE] to też jeden z moich ulubionych :loveu: i co? zamówiłaś coś? Quote
Guest wolfheart Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='kalyna'] to też jeden z moich ulubionych :loveu: i co? zamówiłaś coś?[/QUOTE] nie:roll: nie ma wszystkiego co bym chciała,np. łańcuszka zaciskowego i kagańca ze skóry:roll: my dzisiaj wcześnie na dogo ,bo burza była przez kilka minut ,Luna wysikała się w panice i w nogi do domu...:roll: drugi raz nie wychodzę,zbiera się na kolejny deszcz i może jeszcze burzę Quote
Sonka95 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 U nas zapowiadali deszcze a jak na razie piękna pogoda jest :) Quote
marta1624 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 U mnie też, Kaja wystraszona pląta się pod nogami :roll: Quote
Recommended Posts