Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

mi się nie chce,mamę poprosiłam żeby poszła jutro :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Dogo zmienia w leniwców :lol:[/QUOTE]

ja bardzo nie lubię,chodzić po mieście ,po sklepach itp
pójdę tylko po sam tel żeby go do ręki wziąć bo muszę go dotknąć zanim zdecyduję:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja bardzo nie lubię,chodzić po mieście ,po sklepach itp
pójdę tylko po sam tel żeby go do ręki wziąć bo muszę go dotknąć zanim zdecyduję:diabloti:[/QUOTE]

Hehe zaufaj mamie :eviltong: Ja jak go wzięłam to stwierdziłam że będzie mój :) A potem powrót do sklepu bo jak go otworzyć :lol:

Guest wolfheart
Posted

moja mama ma inny gust,wiec jej pozostawiam czarną robotę z pytaniem o raty itp:eviltong:
a przyjemności dla mnie:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']moja mama ma inny gust,wiec jej pozostawiam czarną robotę z pytaniem o raty itp:eviltong:
a przyjemności dla mnie:diabloti:[/QUOTE]

Jakaś ty miła- czarna robota dla mamy :lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Dzień dobry Marta i Lunka :)

Ja dziś od rana do teraz na dworze ;) Z małymi przerwami na posiłki i szybkie looknięcie, co się dzieje na dogo :evil_lol:[/QUOTE]

A ja wręcz przeciwnie- cały czas w domciu, bo malujemy ściany :roll: Kaja jest wściekła bo nie wychodzi z placu

Guest wolfheart
Posted

hej

u nas z rana przymrozek -2'C:diabloti: a teraz 11'C i słonecznie
Luna w ciągu 2tyg zgubiła 4 zabawki:grab: wydam majątek na nowe...
Na dodatek cała olepiona błotem i gnojem ,nie zechciała umyć się w rzece i taka brudna przyszła do domu i wytarła się w ścianę,chyba ją dzisiaj zamorduję....:mad:

Posted

[quote name='marta1624']Popytaj ;) Ja się upierałam, że jak 0% to 0%, ale w sklepie się nie dało niby. A przez neta dostałam 0% :lol:[/QUOTE]

ja jak brałam laptopa w Media Markcie to było że raty 0% a jak doszło do zapłaty to wyszło 6 stów drożej bo że bank wymaga ubezpieczenia bla bla bla , no to jak Sebek sie wqurwił , zrobił sie czerwony jak burak hahahaha i powiedział że w takim razie On dziekuje i że poskarzy sie na nich że robią z ludzi idiotów , od razu sie znalazły raty 0% :diabloti:

Hej Marta ;)

Muisłam bys kupowac zabawki z GPS-em :lol:

Guest wolfheart
Posted

dostanie dopiero na Wielkanoc,jeszcze trochę zabawek zostało:diabloti:

moja mama nie była dzisiaj w mieście,także jutro będę wiedziała jak z tymi ratami za tel.

Guest wolfheart
Posted

cieszyłabym się,bo teraz mam starą Nokię 6300:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']cieszyłabym się,bo teraz mam starą Nokię 6300:evil_lol:[/QUOTE]

te "stare" nokie były zawsze bardzo fajne , i trwałe , ten nowy nabytek na pewno Ci tak długo nie posluży jak ta nokia :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Luna czasami zachowuje się tak,że mam ochotę urwać jej łeb...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']te "stare" nokie były zawsze bardzo fajne , i trwałe , ten nowy nabytek na pewno Ci tak długo nie posluży jak ta nokia :eviltong:[/QUOTE]

ale będzie ładniejszy,bo ta nokia jest brzydka :diabloti:a do tego się zaraz rozleci:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']ale będzie ładniejszy,bo ta nokia jest brzydka :diabloti:a do tego się zaraz rozleci:diabloti:[/QUOTE]

Dlaczego ? mi sie ten model podobie :eviltong:

ja i tak szybko niszcze komórki :diabloti:

tej mojej narazie nie uzywam bo bym ja pewnie szybko zajechała , wczoraj na allegro zamówiłam do niej pokrowiec , jak przyjdzie to dopiero ją zacznę nosić do pracy :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

brzydka bo jakoś przestały podobać mi się tel. z klawiaturą:evil_lol:
przyda mi się jakiś pokrowiec bo zwykle na spacerze mam brudne dłonie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

przywykłam do tego,oblepione buty,pomazane spodnie,brudne dłonie,brudna kurtka....wyglądam jak menel:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']przywykłam do tego,oblepione buty,pomazane spodnie,brudne dłonie,brudna kurtka....wyglądam jak menel:diabloti:[/QUOTE]

To tak jak ja :lol: U mnie w mieście jestem chyba jedyna :lol: