Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 hej :) u nas chłodniej niż wczoraj ,ale całkiem słonecznie byłam z Lunką u veta zaszczepić ją na wirusówki,dzielnie to zniosła,ale trochę pisnęła już po fakcie:evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 muszę mieć nowy telefon bo stara Nokia za chwilę zdechnie:diabloti: Quote
łamAga Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 hej Luneczki ;) My dzisiaj odrobaczali zwierzyniec , tzn koty wczoraj zastrzykiem , psy dzisiaj rano a czczo tabletkami ;) A jaki fonik chcesz ? ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 ja odrobaczałam 2tyg temu :) nie wiem,ale ma być biały:diabloti: może sony xperia Quote
łamAga Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ja mam xperię L , zdjecia robi super , ale fajna jest też P [IMG]http://sunriseo.files.wordpress.com/2012/02/srebrna-xperia-p.jpg[/IMG] ale chyba najczesniej wystepuje w srebrnym kolorze ;) aparat ma taki sam jak w moim 8mpix ;) Quote
Ana :) Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 hej :D:D ja mam Xperie Miro i aparat ma do dupy raczej :P no chyba, że jest dobre światło i nikt się nie rusza wtedy nawet spoko wyjdzie zdjęcie :P Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 (edited) [quote name='dOgLoV']Ja mam xperię L , zdjecia robi super , ale fajna jest też P ale chyba najczesniej wystepuje w srebrnym kolorze ;-) aparat ma taki sam jak w moim 8mpix ;-)[/QUOTE] aaa dzięki :) mi zależy na aparacie dobrym:diabloti: [quote name='Ana :)']hej :D:D ja mam Xperie Miro i aparat ma do dupy raczej :P no chyba, że jest dobre światło i nikt się nie rusza wtedy nawet spoko wyjdzie zdjęcie :P[/QUOTE] hej:p Miro nie znam,zaraz se obczaję Edited April 1, 2014 by marta.k9080 Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Hejka Lunki ;) Jeśli chodzi o fon to też mam xperie l i polecam :) Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Dzień dobry wieczór :) A ja sukę odrobaczałam...nie pamiętam kiedy :evil_lol: Ale odrobaczymy ją w PL ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='marta1624']Hejka Lunki ;-) Jeśli chodzi o fon to też mam xperie l i polecam :smile:[/QUOTE] hejka,super,to mam już dwie dobre opinie:-P [quote name='magdabroy']Dzień dobry wieczór :) A ja sukę odrobaczałam...nie pamiętam kiedy :evil_lol: Ale odrobaczymy ją w PL ;)[/QUOTE] ja bym nie odrobaczyła:diabloti:,ale vetka zasugerowała ,że przed szczepieniem warto:roll: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Ja odrobaczyłam w grudniu, a teraz mam wizytę z małym na wściekliźnie (bo na wirusówki nie szczepię ;)) i nie wiem czy je odrobaczać czy nie :hmmmm: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 ja szczepiłam w 2012r na wirusówki:lol: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 No ja też jakoś w 2012, jak szczeniakiem była. I kolejny raz zaszczepię w 2015 ;) Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 My wirusówki robiliśmy w zeszłym roku, razem z wścieklizną ;) I kolejne pewnie będą znowu za 3 lata, jak pójdę na szczepienie przeciwko wściekliźnie ;) Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='magdabroy']My wirusówki robiliśmy w zeszłym roku, razem z wścieklizną ;) I kolejne pewnie będą znowu za 3 lata, jak pójdę na szczepienie przeciwko wściekliźnie ;)[/QUOTE] To tak jak ja, co 3 lata mam zamiar chodzić. Tylko czemu w Polsce nie może być tak wścieklizna? :shake: Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='marta1624']To tak jak ja, co 3 lata mam zamiar chodzić. Tylko czemu w Polsce nie może być tak wścieklizna? :shake:[/QUOTE] Po Polska to porąbany kraj pod tym względem :evil_lol: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='magdabroy']Po Polska to porąbany kraj pod tym względem :evil_lol:[/QUOTE] Fakt. Moja wetka mówi, że ta szczepionka i tak działa ze 3 lata minimum, więc po co trzeba co rok to nie wiem. Wirusówki też ona doradziła co 3 lata, i po opiniach na necie to się z nią zgadzam ;) Quote
*Magda* Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='marta1624']Fakt. Moja wetka mówi, że ta szczepionka i tak działa ze 3 lata minimum, więc po co trzeba co rok to nie wiem. Wirusówki też ona doradziła co 3 lata, i po opiniach na necie to się z nią zgadzam ;)[/QUOTE] Bo producent szczepionek daje właśnie 3 lata gwarancji ;) Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='magdabroy']Bo producent szczepionek daje właśnie 3 lata gwarancji ;)[/QUOTE] Tak właśnie mówiła :) Więc z tą wścieklizną to przesada :shake: Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 chyba nie będę bawić się w umowy z operatorami i wezmę telefon ze sklepu np.NeoNet ,albo MediaExpert:lol: Quote
łamAga Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='marta.k9080']chyba nie będę bawić się w umowy z operatorami i wezmę telefon ze sklepu np.NeoNet ,albo MediaExpert:lol:[/QUOTE] Ale wtedy bedziesz musiała wydac od razu większą kwote pieniędzy ;) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='dOgLoV']Ale wtedy bedziesz musiała wydac od razu większą kwote pieniędzy ;)[/QUOTE] można brać na raty chyba:hmmmm: Quote
marta1624 Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Można. Ja w EuroRTVAGD kupiłam tablet na 10 rat 0% (ale musiałam zrobić to przez neta, bo w sklepie chcieli mi wcisnąć ubezpieczenie ;)) Quote
Guest wolfheart Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 my mamy lodówkę z NeoNet,braną na raty,także nie powinno być problemu teraz z telefonem,a NeoNet mam blisko akurat;) Quote
Recommended Posts