Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

hej :)

u nas chłodniej niż wczoraj ,ale całkiem słonecznie
byłam z Lunką u veta zaszczepić ją na wirusówki,dzielnie to zniosła,ale trochę pisnęła już po fakcie:evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

muszę mieć nowy telefon bo stara Nokia za chwilę zdechnie:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

ja odrobaczałam 2tyg temu :)

nie wiem,ale ma być biały:diabloti: może sony xperia

Posted

Ja mam xperię L , zdjecia robi super , ale fajna jest też P

[IMG]http://sunriseo.files.wordpress.com/2012/02/srebrna-xperia-p.jpg[/IMG]

ale chyba najczesniej wystepuje w srebrnym kolorze ;)

aparat ma taki sam jak w moim 8mpix ;)

Guest wolfheart
Posted (edited)

[quote name='dOgLoV']Ja mam xperię L , zdjecia robi super , ale fajna jest też P

ale chyba najczesniej wystepuje w srebrnym kolorze ;-)

aparat ma taki sam jak w moim 8mpix ;-)[/QUOTE]

aaa dzięki :) mi zależy na aparacie dobrym:diabloti:

[quote name='Ana :)']hej :D:D

ja mam Xperie Miro i aparat ma do dupy raczej :P no chyba, że jest dobre światło i nikt się nie rusza wtedy nawet spoko wyjdzie zdjęcie :P[/QUOTE]

hej:p Miro nie znam,zaraz se obczaję

Edited by marta.k9080
Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Hejka Lunki ;-) Jeśli chodzi o fon to też mam xperie l i polecam :smile:[/QUOTE]

hejka,super,to mam już dwie dobre opinie:-P

[quote name='magdabroy']Dzień dobry wieczór :)

A ja sukę odrobaczałam...nie pamiętam kiedy :evil_lol: Ale odrobaczymy ją w PL ;)[/QUOTE]

ja bym nie odrobaczyła:diabloti:,ale vetka zasugerowała ,że przed szczepieniem warto:roll:

Guest wolfheart
Posted

ja szczepiłam w 2012r na wirusówki:lol:

Posted

[quote name='magdabroy']My wirusówki robiliśmy w zeszłym roku, razem z wścieklizną ;)
I kolejne pewnie będą znowu za 3 lata, jak pójdę na szczepienie przeciwko wściekliźnie ;)[/QUOTE]

To tak jak ja, co 3 lata mam zamiar chodzić. Tylko czemu w Polsce nie może być tak wścieklizna? :shake:

Posted

[quote name='marta1624']To tak jak ja, co 3 lata mam zamiar chodzić. Tylko czemu w Polsce nie może być tak wścieklizna? :shake:[/QUOTE]

Po Polska to porąbany kraj pod tym względem :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Po Polska to porąbany kraj pod tym względem :evil_lol:[/QUOTE]

Fakt. Moja wetka mówi, że ta szczepionka i tak działa ze 3 lata minimum, więc po co trzeba co rok to nie wiem. Wirusówki też ona doradziła co 3 lata, i po opiniach na necie to się z nią zgadzam ;)

Posted

[quote name='marta1624']Fakt. Moja wetka mówi, że ta szczepionka i tak działa ze 3 lata minimum, więc po co trzeba co rok to nie wiem. Wirusówki też ona doradziła co 3 lata, i po opiniach na necie to się z nią zgadzam ;)[/QUOTE]

Bo producent szczepionek daje właśnie 3 lata gwarancji ;)

Guest wolfheart
Posted

chyba nie będę bawić się w umowy z operatorami i wezmę telefon ze sklepu np.NeoNet ,albo MediaExpert:lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']chyba nie będę bawić się w umowy z operatorami i wezmę telefon ze sklepu np.NeoNet ,albo MediaExpert:lol:[/QUOTE]

Ale wtedy bedziesz musiała wydac od razu większą kwote pieniędzy ;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']Ale wtedy bedziesz musiała wydac od razu większą kwote pieniędzy ;)[/QUOTE]

można brać na raty chyba:hmmmm:

Guest wolfheart
Posted

my mamy lodówkę z NeoNet,braną na raty,także nie powinno być problemu teraz z telefonem,a NeoNet mam blisko akurat;)