Jump to content
Dogomania

Luna-prawie odważna sunia

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta.k9080']najpierw musiałabyś ją złapać,a to jest niewykonalne :evil_lol:

a właśnie,miałam napisać...był u nas nasz sąsiad i Luna całkiem fajnie to zniosła,na początku chciała go dziabnąć,ale trzymała dystans i w końcu bez darcia mordy weszła do kuchni gdzie rozmawialiśmy i się gapiła na obcego:evil_lol:[/QUOTE]

Gratuluję Lunce :) Do nas jak przychodzą goście, to muszą się przygotować, że zostaną przywitani buziakiem przez Kaję i pierwsze minuty będzie się "łasiła" do nich :lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Zwabię ją na Torę :diabloti:[/QUOTE]

pobiłaby ją :roll: Luna nie jest typem podbiegacza,chyba że jakiś pies podchodzi do nas wtedy zależy co przylazło,albo zabawa albo wojna...:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']Gratuluję Lunce :) Do nas jak przychodzą goście, to muszą się przygotować, że zostaną przywitani buziakiem przez Kaję i pierwsze minuty będzie się "łasiła" do nich :lol:[/QUOTE]

dzięki;) Luna raczej nie wpuszcza obcych do domu;)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='marta1624']To tym bardziej jest postęp :)[/QUOTE]

ja tam wole żeby nie ufała obcym;) tylko uczę ją ,że skoro ja stoję obok obcego i nadal żyję to nie trzeba już drzeć mordy:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']ja tam wole żeby nie ufała obcym;) tylko uczę ją ,że skoro ja stoję obok obcego i nadal żyję to nie trzeba już drzeć mordy:evil_lol:[/QUOTE]

No moja do ludzi to leci z witaniem (jeśli ją zaczepiają, bo jak nie interesują się to ona olewa). Ale w sumie mi to nie przeszkadza, bo dużo ludzi jej nie zaczepia bo jest strasznym psem zjadającym niemowlaki na śniadanie :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']pobiłaby ją :roll: Luna nie jest typem podbiegacza,chyba że jakiś pies podchodzi do nas wtedy zależy co przylazło,albo zabawa albo wojna...:diabloti:[/QUOTE]

Dlatego bym ją zwabiła, ale złapałabym Lunkę zanim dorwałaby Torę :eviltong:

Guest wolfheart
Posted

Luna warczy jak ktoś ją zaczepia,chyba że zna tą osobę,lub ta osoba ma psa,wtedy jest ok;)
Ja zawsze mówię,ze mój pies nie życzy sobie kontaktu i żeby jej nie zaczepiać bo nie każdy pies lubi byc głaskany przez obce osoby.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Dlatego bym ją zwabiła, ale złapałabym Lunkę zanim dorwałaby Torę :eviltong:[/QUOTE]

pomarzyć wolno:eviltong:

Posted

[quote name='marta.k9080']pomarzyć wolno:eviltong:[/QUOTE]

Marzenia nic nie kosztuję :eviltong:

[quote name='marta1624']Gorzej jakby ci czmychła :roll:[/QUOTE]

Jestem szybka :D

Guest wolfheart
Posted

jak mój tel da radę,to nagram Wam przy okazji jak Luna biega za piłką,i jak się z nią bawię,zobaczycie jaka z niej torpeda...:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Marzenia nic nie kosztuję :eviltong:

Jestem szybka :D[/QUOTE]

Mojej mogłabyś nie złapać ;) A Lunka ma taką dawkę spacerów z Martą, że pewnie jest sprytniejsza :)

Guest wolfheart
Posted

dobry :)

u nas znów ponuro i 7'C,rano mgła,teraz zimny wiatr:roll:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']A ja mam ciepło, słoneczko itp. :eviltong:[/QUOTE]

nie poparz się tylko:eviltong:

Guest wolfheart
Posted

u nas jutro ma być niby 12'C i słoneczko,ale kto tam wie:roll:

Guest wolfheart
Posted

wreszcie mam Bros na klesze i komary jakiś nowy wzmocniony:diabloti: śmierdzi i dusi okrutnie,ale wolę to niż małą łajzę na moim ciele