marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Śnieg, to śnieg :mad: A to białe coś z lodówki, tylko wyglądem i to z daleka, przypomina śnieg :eviltong: Poza tym podejrzewam, że Aga ma lodówkę z funkcją "no frost", więc "śniegu" w niej nie ma :eviltong:[/QUOTE] Ale wygląda jak śnieg :evil_lol: Ja ci załatwię, moja babcia ma starej daty lodówkę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 To zamawiam śnieg, ale na grudzień ;) A teraz spadówa :eviltong: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']To zamawiam śnieg, ale na grudzień ;) A teraz spadówa :eviltong:[/QUOTE] W grudniu to ja ci nie dam, bo sama będę potrzebować :eviltong: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Ciekawie byś wyglądała :lol:[/QUOTE] uj z wyglądem , ale jak bym sie czuła :diabloti: [quote name='marta.k9080']taki fetysz :diabloti:[/QUOTE] lubie to ! :diabloti: [quote name='magdabroy']Śnieg, to śnieg :mad: A to białe coś z lodówki, tylko wyglądem i to z daleka, przypomina śnieg :eviltong: Poza tym podejrzewam, że Aga ma lodówkę z funkcją "no frost", więc "śniegu" w niej nie ma :eviltong:[/QUOTE] no ej taką mam :diabloti: wlasnie otwarłam chrupki o smaku chilli :angryy: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV'] no ej taką mam :diabloti: [/QUOTE] Widzisz jak Cię dobrze znam ;) Nawet wiem, jaką masz lodówkę w domu :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV'] wlasnie otwarłam chrupki o smaku chilli :angryy:[/QUOTE] A tu znowu o jedzeniu :evil_lol: Jak ktoś się odchudza to niech tu nie wchodzi :lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Widzisz jak Cię dobrze znam ;) Nawet wiem, jaką masz lodówkę w domu :diabloti:[/QUOTE] czasami mam wrażenie że masz monitoring u mnie w domu :diabloti: jak tak to na noc wyłącz bo wiesz po 24 to juz dzien kobiet bedzie moze Sebek mi da tulipana :diabloti: [quote name='marta1624']A tu znowu o jedzeniu :evil_lol: Jak ktoś się odchudza to niech tu nie wchodzi :lol:[/QUOTE] Noooo i jeszcze zapijam to pustymi kaloriami czyli piwkiem :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']czasami mam wrażenie że masz monitoring u mnie w domu :diabloti: jak tak to na noc wyłącz bo wiesz po 24 to juz dzien kobiet bedzie moze Sebek mi da tulipana :diabloti: Noooo i jeszcze zapijam to pustymi kaloriami czyli piwkiem :diabloti:[/QUOTE] Myślałby kto że tylko o tulipanie myślisz :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']czasami mam wrażenie że masz monitoring u mnie w domu :diabloti: jak tak to na noc wyłącz bo wiesz po 24 to juz dzien kobiet bedzie moze Sebek mi da tulipana :diabloti:[/QUOTE] Uważaj, żeby Ci nie dał kaktusa :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Myślałby kto że tylko o tulipanie myślisz :diabloti:[/QUOTE] nie tylko :diabloti: [quote name='magdabroy']Uważaj, żeby Ci nie dał kaktusa :evil_lol:[/QUOTE] kaktusa i da jutro ale w doniczce :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV'] wlasnie otwarłam chrupki o smaku chilli :angryy:[/QUOTE] jadłam jakies chrupki chilli ,ale nie były zbyt smaczne Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']nie tylko :diabloti: kaktusa i da jutro ale w doniczce :lol:[/QUOTE] Przynajmniej szczera :diabloti: Mnie nawet kaktusy usychają :lol: Quote
łamAga Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 ja za bardzo ostrymi nie przepadam , a te mi zaraz przełyk wypalą hehe Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='dOgLoV']ja za bardzo ostrymi nie przepadam , a te mi zaraz przełyk wypalą hehe[/QUOTE] To ja bym padła przy nich :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 a ja muszę kupić wreszcie tabasco do kanapek:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']a ja muszę kupić wreszcie tabasco do kanapek:diabloti:[/QUOTE] Tabasco, to tylko do "wściekłych psów" i do bograczu :loveu: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Tabasco, to tylko do "wściekłych psów" i do bograczu :loveu:[/QUOTE] To dziwne ale przy was się głodna zrobiłam :p Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']To dziwne ale przy was się głodna zrobiłam :p[/QUOTE] Przyzwyczajaj się :evil_lol: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Przyzwyczajaj się :evil_lol:[/QUOTE] Nie ma sprawy, bo ze 2 kg więcej mi się przyda :lol: Quote
*Magda* Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta1624']Nie ma sprawy, bo ze 2 kg więcej mi się przyda :lol:[/QUOTE] Uważaj, żeby to nie buło 2[B]0 [/B]kg :diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='magdabroy']Uważaj, żeby to nie buło 2[B]0 [/B]kg :diabloti:[/QUOTE] Nie tyle to bym nie chciała :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 ja ważę 48-49kg na 173cm więc wpie*dalam ile wlezie,a nawet więcej:diabloti: Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']ja ważę 48-49kg na 173cm więc wpie*dalam ile wlezie,a nawet więcej:diabloti:[/QUOTE] No ja 48kg na 167cm i podobno mam anemię, przez co mam iść na badania, ale jakoś tak zapominam trafić :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 pij napar z pokrzywy ,pomaga na anemię;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2014 Posted March 7, 2014 [quote name='marta.k9080']pij napar z pokrzywy ,pomaga na anemię;)[/QUOTE] Jakby było dobre to może jeszcze jeszcze. Ale po nazwie sądząc to chyba nie bardzo? :lol: Quote
Recommended Posts