Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dOgLoV napisał(a):hehe sprawdza Cię :diabloti: ja zaraz ją sprawdzę czy usiedzi na d*pie jak ją chlapnę:diabloti: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):ja zaraz ją sprawdzę czy usiedzi na d*pie jak ją chlapnę:diabloti: hahahaha lepiej głośno nie pisz ze chlapiesz psa bo zaraz sie ktoś doczepi :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dOgLoV napisał(a):hahahaha lepiej głośno nie pisz ze chlapiesz psa bo zaraz sie ktoś doczepi :eviltong: moja galeria i będę pisała co mi się podoba:eviltong: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):moja galeria i będę pisała co mi się podoba:eviltong: i prawidłowo :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dOgLoV napisał(a):i prawidłowo :diabloti: no a jak:diabloti: i jak się komuś nie podoba to niech spie*dala:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Hej :) U nas też leje :roll: a spacerek w deszczu wygląda tak , że pies wcale w deszczu nie chce chodzić ... Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Sonka95 napisał(a):Hej :) U nas też leje :roll: a spacerek w deszczu wygląda tak , że pies wcale w deszczu nie chce chodzić ... mu chodziłyśmy 2 spacerki po 1,5h:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):mu chodziłyśmy 2 spacerki po 1,5h:diabloti: Wow :evil_lol: Sonia jak wytrzyma 30 minut w deszczu to cud , bo chce zawracać do domu :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Sonka95 napisał(a):Wow :evil_lol: Sonia jak wytrzyma 30 minut w deszczu to cud , bo chce zawracać do domu :diabloti: ooo widzę ktoś tu jest z cukru i boi się rozpuścić:diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):ooo widzę ktoś tu jest z cukru i boi się rozpuścić:diabloti: chyba tak :evil_lol: ona strasznie nie lubi deszczu :diabloti: jak zobaczy , że pada to tył zwrot i chce do domu ... Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Sonka95 napisał(a):chyba tak :evil_lol: ona strasznie nie lubi deszczu :diabloti: jak zobaczy , że pada to tył zwrot i chce do domu ... nam deszcze nie straszne,choć nie jest zbyt przyjemnie moknąc Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 a my poszliśmy rano na spacer, bo nie padało. A jak wracaliśmy, to zaczęło padać i troszkę się Theosiowi zmokło :diabloti: dOgLoV napisał(a):Ja nie nawidze żelek :diabloti: dOgLoV napisał(a):nie wiem ale są nie dobre , tak samo jak galaretka w cukrze albo czekoladzie bleeeeee Aga KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!! Ja też nie lubię żelków i galaretki :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 magdabroy napisał(a): Aga KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!! Ja też nie lubię żelków i galaretki :evil_lol: :loveu::loveu::loveu::loveu: widzisz , mówiłam Ci że mam zajebis...e kubki smakowe :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 [quote name='dOgLoV']:loveu::loveu::loveu::loveu: widzisz , mówiłam Ci że mam zajebis...e kubki smakowe :diabloti: Tylko czasem :eviltong: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 magdabroy napisał(a):Tylko czasem :eviltong: najważniejsze ze sie zdarza :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 prawie spiekłam zapiekankę mojej mamy,zapomniałam że jest w piekarniku:diabloti: ale zdążyłam jest tylko trochę brązowa Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):prawie spiekłam zapiekankę mojej mamy,zapomniałam że jest w piekarniku:diabloti: ale zdążyłam jest tylko trochę brązowa tak to jest , na dogo sie siedzi i o świcie sie nie pamięta :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dOgLoV napisał(a):tak to jest , na dogo sie siedzi i o świcie sie nie pamięta :eviltong: to nie moja zapiekanka :eviltong: Quote
łamAga Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):to nie moja zapiekanka :eviltong: o swojej bys pewnie pamiętała :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 dOgLoV napisał(a):o swojej bys pewnie pamiętała :eviltong: :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Dobry wieczór :lol: dobry :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 A jak Ty dziś znikniesz bez pożegnania jak wczoraj, to masz wpie*dol :mad: Quote
Guest wolfheart Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 magdabroy napisał(a):A jak Ty dziś znikniesz bez pożegnania jak wczoraj, to masz wpie*dol :mad: ups:diabloti: Quote
*Magda* Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 marta.k9080 napisał(a):ups:diabloti: Ups nie wystarczy :eviltong: Quote
Recommended Posts