Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted

Witam.

Podobno odbywają się jakieś szkolenia/działa jakaś grupa w okolicy Pola Mokotowskiego. Czy ktoś wie coś więcej na ten temat? Ogólnie jestem zainteresowany szkoleniem grupowym najlepiej na terenie ochoty.

• 4 weeks later...
Posted

widuje 2 grupy na polach-szczeniaczkowa i bardziej dorosla-nie podoba mi sie, i nie tylko mi:p

z ciekawosci-co to jest szkolenie indywidualne w szkole Russ? trwa miesiac, pies trenuje z trenerem sam?

• 5 months later...
Posted

Czy ktoś wie co się dzieje z Russem? W okresie wakacyjnym zapisywaliśmy się na PT, który miał się rozpocząć na początku września, wcześniej jednak ktoś miał się ze mną kontaktować. Kontaktu nie było, więc sama chciałam dowiedzieć się o termin szkolenia, niestety - tel komórkowy ma zapchaną skrzynkę, a stacjonarny wyłączony. Czy ktoś ma może jeszcze jakiś inny kontakt poza tymi telefonami na stronie?

• 2 months later...
Posted

Zalamalam sie, gdy dzis przypadkowo znalazlam sie na szkoleniu psow na Ursynowie,a po przeczytaniu tego watka, podejrzewam, ze bylo to szkolenie prowadzone przez szkole russ...Nie wiedzialam, ze sa jeszcze chetni na tak prowadzone zajecia:crazyeye:Wojsko!

Posted

[quote name='martita']Nie wiedzialam, ze sa jeszcze chetni na tak prowadzone zajecia:crazyeye:Wojsko!
Napisz coś więcej, bo jestem ciekawy :)
Nigdy nie miałem okazji oglądać, a tym bardziej brać udziału w tresurze psów. Kolczatki i te sprawy?

Posted

Powiedz konkretnie o co Ci chodzi. Tak się składa, że chodzimy na Ursynów do Russa ( na polu, nie daleko górki ). Nie jest to szkolenie iście pozytywne, ale bazujemy na wzmocnieniu pozytywnym. I w jakim sensie wojsko ? owszem chodzimy w szeregach, ale nie widze w tym nic dziwnego.

• 1 month later...
Posted

Właśnie mam pytanie i jakie wrażenia z tego szkolenia, bo jutro mam podpisać umowę, ale nie wiem czy jednak nie zrezygnować i do Baritusa nie zapisać się... Powiedz jakie metody, ile ludzi i kto prowadzi szkolenie jak możesz. Będę ogromnie wdzięczna.

Posted

Forest1 napisał(a):
Właśnie mam pytanie i jakie wrażenia z tego szkolenia, bo jutro mam podpisać umowę, ale nie wiem czy jednak nie zrezygnować i do Baritusa nie zapisać się... Powiedz jakie metody, ile ludzi i kto prowadzi szkolenie jak możesz. Będę ogromnie wdzięczna.

Zwróć też uwagę na to http://www.dogomania.pl/forum/f1076/trucizna-warszawa-ursynow-natolin-127973/index5.html#post11546801 jeśli chodzi Ci o ursynowskiego.
W Baritusie byłyśmy w przedszkolu więc mam jako takie porównenie.Tam mają bardziej pozytywne metody, kliker itd. za to w russie ( ursynów ) już troche mniej, zależy to na jakiego szkoleniowca trafisz. I tam grupy są dość spore ( kilkanaście ), ale się szybko wykruszają. Jak masz zamiar mimo wszystko na Ursynów to mogę Ci powiedzieć kilka szczegółów, bo tak to nie ma sensu, bo każdy ma inne metody, nawet jeśli pracują w tym samym ośrodku.