edhel Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 no to juz dwa lata jak Thety nie ma, w tamtym roku przygarnęłam Nerę, tez dalmatynkę(była głucha jak się okazało, ale porozumiewaliśmy sie z nią na migi hehe, zwariowana była), ale jak widac nie mam szcześcia, bo... po paru miesiącach ktoś(z sąsiadów jakiś dalszych zapewne) postrzelił ją, wydaje mi sie ze z wiatrówki, byliśmy u weta i w ogóle, ale w ten sam dzień jeszcze wieczorem zdechła... musiały ulec obrażeniu jakieś narządy wewnętrzne, co za ch.... a teraz...mam dzidzię :) no i jeszcze Chestera, który jest obecnie u mamy, ale często z ODetką moją córką go odwiedzamy bo chce by lubiła zwierzątka, a on jak tylko ona zapiszczy, krzyknie to myśli ze coś się dzieje i chce ją bronić;) takze póki co bez pieska w domu, gdzie mieszkam, ale już wkrótce myślę że będzie sytuacja pozwalała na to :) Quote
:: FiGa :: Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Współczuję... 2 psy stracone w tak krótkim odstępie czasu... Pochwal się dzidzią, no nie bądź taka! :) Quote
Recommended Posts