natalia.aleksandrov Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Z tego,co widać, wpłynęło na konto tylko 15zł od pani Natalii S. Jeśli ktoś jeszcze wpłacał pieniązki, proszę o informację. Tutaj faktura: Quote
Pola17 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 W dniu wczorajszym ok 21/22 pies Husky przyjechał do mnie .Dostałam informacje ze pies wyje z głodu lecz on sie dusił <powiesił sie > po natychmiastowej reakcji i ściągnięciu psa pies został zabrany do mnie na noc na dzis pojechał na dt pod poznań ,Niko bardzo przestraszony ale mogłam robic wszystko przy nim grzebać mu w mice w pyku i był spokojny psy toleruje sa mu wręcz obojętne :diabloti: Dodam ze wlascicieli nie ma juz 3 dni dzis 4 wiec pies nie jadł 3 dni i nie pil .Brak kur**** słów .:diabloti::diabloti: Maciej a tak chciałam go tobie wcisnąć i nic z tego , Quote
natalia.aleksandrov Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dzisiaj jade odwiedzić DT i podpisać umowę z nim, jeśli psiak będzie mógł tam zostać na dłużej. Jeśli nie - pojedzie do hoteliku. Quote
bluewoman Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Dzień dobry. Co słychać u hasiorka? Znalazł dom? Co z jego naroślą? Quote
natalia.aleksandrov Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jest w domu tymczasowym, weterynarz w piątek :) Quote
Maciek777 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Pola17']Maciej a tak chciałam go tobie wcisnąć i nic z tego ,[/QUOTE] Jakoś to przeżyję;) Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło bo z tego co napisałaś było o krok od tragedii. Z resztą podobną tragedię to on miał na codzień w "domu". Brak słów... Quote
natalia.aleksandrov Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Nie widzę sensu umieszczania tak ładnego psa w hotelu skoro jest DT - szybko znajdzie dom, a dla nas to minimalizacja kosztów :) Hazer ma się świetnie, macha ogonkiem, zaliczył wizytę weterynarza - jest odpchlony i odrobaczony. w czwartek/piątek kastracja, ściągnięcie kamienia nazębnego (ma od niego stan zapalny dziąseł) i wycięcie guza. Następnie musimy przebadać guza... Tak więc - prosimy o wpłaty!!! [FONT=lucida grande]Nr konta : 81 1090 1043 0000 0001 1986 0256[/FONT] [FONT=lucida grande]PdZ: Sekcja Wlkp[/FONT] [FONT=lucida grande]Tytułem: pomoc dla zwierząt[/FONT] Quote
baranek123 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Czy są jakieś pieski które szukają DS ? Quote
natalia.aleksandrov Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Nie, już wszystkie mają domy :) Quote
maxishine. Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Siedzę na komórce i nie zauważyłam że są jeszcze dwie strony :) Super że mają domki. A co z pseudowlascicielem? Quote
Recommended Posts