Jump to content
Dogomania

Potrzebne wsparcie finansowe oraz darmowe dt dla psów z pseudohodowli ....Pilnie!!!!!

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dniu wczorajszym ok 21/22 pies Husky przyjechał do mnie .Dostałam informacje ze pies wyje z głodu lecz on sie dusił <powiesił sie > po natychmiastowej reakcji i ściągnięciu psa pies został zabrany do mnie na noc na dzis pojechał na dt pod poznań ,Niko bardzo przestraszony ale mogłam robic wszystko przy nim grzebać mu w mice w pyku i był spokojny psy toleruje sa mu wręcz obojętne :diabloti: Dodam ze wlascicieli nie ma juz 3 dni dzis 4 wiec pies nie jadł 3 dni i nie pil .Brak kur**** słów .:diabloti::diabloti:

Maciej a tak chciałam go tobie wcisnąć i nic z tego ,

Posted

[quote name='Pola17']Maciej a tak chciałam go tobie wcisnąć i nic z tego ,[/QUOTE]
Jakoś to przeżyję;)
Najważniejsze, że wszystko dobrze się skończyło bo z tego co napisałaś było o krok od tragedii. Z resztą podobną tragedię to on miał na codzień w "domu". Brak słów...

Posted

Nie widzę sensu umieszczania tak ładnego psa w hotelu skoro jest DT - szybko znajdzie dom, a dla nas to minimalizacja kosztów :)
Hazer ma się świetnie, macha ogonkiem, zaliczył wizytę weterynarza - jest odpchlony i odrobaczony. w czwartek/piątek kastracja, ściągnięcie kamienia nazębnego (ma od niego stan zapalny dziąseł) i wycięcie guza. Następnie musimy przebadać guza... Tak więc - prosimy o wpłaty!!!

[FONT=lucida grande]Nr konta : 81 1090 1043 0000 0001 1986 0256[/FONT]
[FONT=lucida grande]PdZ: Sekcja Wlkp[/FONT]
[FONT=lucida grande]Tytułem: pomoc dla zwierząt[/FONT]

• 2 months later...
  • 1 year later...