Avilia Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='Emiś']Rumbusi się sceniacków zachciało. Muszę jutro zahaczyć o weta i wziąć dla niej preparat na wstrzymanie laktacji...[/QUOTE] O matko... Quote
AtaO Posted September 17, 2012 Author Posted September 17, 2012 No tego jeszcze nie przerabialiśmy.....:razz:. Rumba - to my tu walczymy, a Ty co:mad:. Quote
piescofajnyjest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 hehheheheh:) jeszcze tylko nam szczeniaczkow od Rumburaka brakuje...;) Quote
__Lara Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 No, jeszcze tego brakowało, dokładnie :p Quote
Lobaria Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 No tak, ze sterylizacją trzeba przecież poczekać... Quote
Emiś Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Kupiłam dla Rumby syrop galastop, na razie na 3 dni. Cholerstwo drogie jak nie wiem, ok 60zł za to wyszło :/ Jutro jedziemy na kolejne USG, zobaczymy, czy da się jeszcze trochę odroczyć sterylizację, czy ilość ropy się znacznie zwiększyła i musimy ciąć na cito. Mam nadzieję, że galastop szybko zadziała i przed zabiegiem gruczoły jej się zmniejszą, bo takie powiększone utrudniają zabieg. Czy ona jest zgłoszona do skarpety sterylkowej? Lobaria, banerek w Twoim popisie nie jest podlinkowany. Quote
piescofajnyjest Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 odwiedzam sunie............ Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Emiś, podaj mi proszę nr konta na jaki mogę przelać kaskę z bazarku :) Quote
AtaO Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Emiś']Kupiłam dla Rumby syrop galastop, na razie na 3 dni. Cholerstwo drogie jak nie wiem, ok 60zł za to wyszło :/ Jutro jedziemy na kolejne USG, zobaczymy, czy da się jeszcze trochę odroczyć sterylizację, czy ilość ropy się znacznie zwiększyła i musimy ciąć na cito. Mam nadzieję, że galastop szybko zadziała i przed zabiegiem gruczoły jej się zmniejszą, bo takie powiększone utrudniają zabieg. Czy ona jest zgłoszona do skarpety sterylkowej? Lobaria, banerek w Twoim popisie nie jest podlinkowany.[/QUOTE] Emiś - zgłoszę Ją do Akcji Sterylizacja, ale musisz mi podać: nazwę lecznicy, nazwisko weta i przybliżony koszt sterylki :) Quote
AtaO Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='__Lara']Emiś, podaj mi proszę nr konta na jaki mogę przelać kaskę z bazarku :)[/QUOTE] Skarbnikiem Rumby ja jestem. Konto wydaje mi się, że masz - jeżeli nie to daj znać wyślę Ci na PW. Dziękuję w imieniu Rumby i swoim :) Quote
__Lara Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='AtaO']Skarbnikiem Rumby ja jestem. Konto wydaje mi się, że masz - jeżeli nie to daj znać wyślę Ci na PW. Dziękuję w imieniu Rumby i swoim :)[/QUOTE] Wyślij proszę kochana, bo mi się już wszystko kiełbasi :evil_lol: za dużo tego :p Quote
AtaO Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 No to skoro Ci się kiełbasi, to już wysyłam :). Jak dotrze na konto, to potwierdzę tu i na bazarku :) Quote
AtaO Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 (edited) [B]__Lara[/B] [B]Kwota 165,00 z Twojego bazarku dotarła na konto Rumby[/B]:multi:. [B]Z całego serca Ci dziękuję[/B]:) [B]Przypomnę, że rozliczenie Rumby prowadzone jest na bieżąco w #2 i na fb na wydarzeniu w opisie[/B]. :) Edited September 20, 2012 by AtaO Quote
__Lara Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='AtaO'][B]__Lara[/B] [B]Kwota 165,00 z Twojego bazarku dotarła na konto Rumby[/B]:multi:. [B]Z całego serca Ci dziękuję[/B]:) [B]Przypomnę, że rozliczenie Rumby prowadzone jest na bieżąco w #2 i na fb na wydarzeniu w opisie[/B]. :)[/QUOTE] To super :) niech służy Rumbie :) Quote
Emiś Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Bazarek ogłoszeniowy zamknięty, uzbierało się 246zł :) Rumba była wczoraj na USG. Na szczęście ropa zbiera się wolno, jest większa o 0,2mm więc zabieg wstępnie jest planowany na za 2 tyg. Mleka niestety ma wciąż dużo, wzięłam jej syrop jeszcze na dwa dni, mam nadzieję, że to wystarczy :/ Quote
piescofajnyjest Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 zeby tylko przetrzymac te 2 tygodnie!!!! Quote
AtaO Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Emiś']Bazarek ogłoszeniowy zamknięty, uzbierało się 246zł :) Rumba była wczoraj na USG. Na szczęście ropa zbiera się wolno, jest większa o 0,2mm więc zabieg wstępnie jest planowany na za 2 tyg. Mleka niestety ma wciąż dużo, wzięłam jej syrop jeszcze na dwa dni, mam nadzieję, że to wystarczy :/[/QUOTE] [B]Emiś[/B] Czekam na info od Ciebie dot. sterylki - zgłoszę Rumbę, ale musisz mi podać: nazwe Lecznicy, nazwisko weta i przybliżony koszt zabiegu - te info sa niezbędne do zgłoszenia. Quote
Emiś Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Przychodnia wet. Lupus, lek. wet. Edyta Hyla. Pytałam ją już kiedyś o koszt i pisałam to na wątku, ale za cholerkę nie pamiętam ile dokładnie to było, chyba ok. 250zł ale upewnię się po weekendzie. Quote
AtaO Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Hura :multi: Zgłosiłam Rumburaka do Akcji Sterylizacja i mam już odpowiedź - pomogą nam, będzie dofinansowanie:). Bardzo dziękuję za pomoc!!! Quote
Mazowszanka13 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 (edited) [SIZE=3][COLOR=#006400][B]Zapraszam Wszystkich na [/B][/COLOR][/SIZE][COLOR=#006400][SIZE=3][B]bazarek dla Morka i Rumby:[/B][/SIZE][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/231827-DLA-DOMU-do-4-X-21.00"]www.dogomania.pl/threads/231827-DLA-DOMU-do-4-X-21.00[/URL] [B]a przy okazji, po znajomości [/B];-) [B]dla trzech tymczasów Malagos[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232638-OBIAD-w-10-minut-i-inne-atrakcje-do-3-X-do-21-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...o-3-X-do-21-00[/URL] Edited September 26, 2012 by Mazowszanka Quote
Recommended Posts