Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mroze']Ja jestem niestety zupełnie teraz spłukana. Jeśli nie zapomnę, pod koniec czerwca mogę wpłacić niewielką kwotę. Gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie ok. 27-go czerwca. Macie tu prześliczne, ciepłe, z sercem robione zdjęcia suni. Trzymam kciuki i przy okazji podnoszę wątek.[/QUOTE]

[quote name='psi']udostępniam FB ....[/QUOTE]

[quote name='ajw']Jestem i Rumby i będę zaglądać... narazie tylko tyle:([/QUOTE]

Dziękuję dziewczyny za odwiedziny, podnoszenie i udostępnianie, a Tobie Mroze gdyby coś, to pod koniec miesiąca pozwolę się przypomnieć.

Posted

[quote name='Mattilu']Jestem i deklaruje od 15 czerwca 20 zl.[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy za radosną wiadomość :).
W najbliższych dniach prześlę PW z numerem konta.

Posted

[B]Emiś[/B]
Mimo, że nie zamieściłaś rachunku za Rumbę, wczoraj przesłałam Ci całą kwotę jaką miałam tj. 135,32.
Mam nadzieję, że uda się dozbierać.

Posted

Liczyłam, ze uda mi się zrobić nowe fotki, żeby wkleić jak zawsze z rozliczeniem, ale niestety pogoda nie pozwala. Nadrobię, jak się rozpogodzi.

Rozliczenie bez zmian, 290zł za hotel z wyżywieniem.

Przelew za Wilczka i ten częściowy za Rumbę już dotarł, dziękuję. Czy jest szansa, żeby ktoś zrobił jakiś bazarek? Ja na tę chwilę niestety czasowo nie dam rady.

Posted

Z Klubu Przyjaciół Pszczyńskich Psiaków ma wpłynąć na konto Rumby 42zł w zamian za ogłoszenia, które zobowiązałam się zrobić. Czy ktoś jeszcze zamierza zrobić jakiś bazarek, czy coś?

Posted

Kolejny [B]Anioł z fb - Agata P.[/B] wpłaciła 30 zł na spłatę długu.
Serdecznie dziękuję :).
Brakuje jeszcze 45 zł.......