ajw Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) Jestem u Rumby i będę zaglądać... narazie tylko tyle:( Edited June 2, 2013 by ajw Quote
AtaO Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='mroze']Ja jestem niestety zupełnie teraz spłukana. Jeśli nie zapomnę, pod koniec czerwca mogę wpłacić niewielką kwotę. Gdybym zapomniała, poproszę o przypomnienie ok. 27-go czerwca. Macie tu prześliczne, ciepłe, z sercem robione zdjęcia suni. Trzymam kciuki i przy okazji podnoszę wątek.[/QUOTE] [quote name='psi']udostępniam FB ....[/QUOTE] [quote name='ajw']Jestem i Rumby i będę zaglądać... narazie tylko tyle:([/QUOTE] Dziękuję dziewczyny za odwiedziny, podnoszenie i udostępnianie, a Tobie Mroze gdyby coś, to pod koniec miesiąca pozwolę się przypomnieć. Quote
__Lara Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Dziękuję wszystkim przybyłym z zaproszeń! Idę posmęcić innym jeszcze :P Quote
AtaO Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='Mattilu']Jestem i deklaruje od 15 czerwca 20 zl.[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za radosną wiadomość :). W najbliższych dniach prześlę PW z numerem konta. Quote
Mattilu Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 [quote name='AtaO']Bardzo dziękujemy za radosną wiadomość :). W najbliższych dniach prześlę PW z numerem konta.[/QUOTE] I nazwa banku! Quote
AtaO Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [B]Emiś[/B] Mimo, że nie zamieściłaś rachunku za Rumbę, wczoraj przesłałam Ci całą kwotę jaką miałam tj. 135,32. Mam nadzieję, że uda się dozbierać. Quote
Emiś Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Liczyłam, ze uda mi się zrobić nowe fotki, żeby wkleić jak zawsze z rozliczeniem, ale niestety pogoda nie pozwala. Nadrobię, jak się rozpogodzi. Rozliczenie bez zmian, 290zł za hotel z wyżywieniem. Przelew za Wilczka i ten częściowy za Rumbę już dotarł, dziękuję. Czy jest szansa, żeby ktoś zrobił jakiś bazarek? Ja na tę chwilę niestety czasowo nie dam rady. Quote
Mattilu Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Mattilu']I nazwa banku![/QUOTE] czekam na priv z nr konta i nazwą banku :) Quote
AtaO Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Mattilu']czekam na priv z nr konta i nazwą banku :)[/QUOTE] Już wysyłam :) Quote
Mattilu Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='AtaO']Już wysyłam :)[/QUOTE] Dotarło, dzięki:-) Quote
Emiś Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Z Klubu Przyjaciół Pszczyńskich Psiaków ma wpłynąć na konto Rumby 42zł w zamian za ogłoszenia, które zobowiązałam się zrobić. Czy ktoś jeszcze zamierza zrobić jakiś bazarek, czy coś? Quote
__Lara Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Postaram się porozsyłać jeszcze zaproszenia na wątek. Quote
AtaO Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Trzy Dobre Duszyczki z fb: [B]Joanna R.G. Ewa K. i Aga J.[/B] wpłaciły w sumie 85 zł. Wielkie dzięki :) Quote
ajw Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='mroze']A ja wieczornie podrzucę stworka do góry.[/QUOTE] A ja podrzucę popołudniowo... Quote
AtaO Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Kolejny [B]Anioł z fb - Agata P.[/B] wpłaciła 30 zł na spłatę długu. Serdecznie dziękuję :). Brakuje jeszcze 45 zł....... Quote
Recommended Posts