Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś podwójna radość :)
Konto suni zasilone zostało dwoma wpłatami.
[B]Joanna R.G.[/B] przekazała 50,00 z okazji Dnia Kobiet :), [B]p. Grażyna D.[/B] 90,00 :).
Bardzo dziękuję:multi:

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AtaO']O Rumbie także staram się regularnie pisać na fb. Wstawiam różne fotki, a mamy ostatnio z czego wybierać dzięki sesji Emiś.
Nikt nie chce naszej suni :(......a wkrótce minie rok jak zamieszkała w hoteliku.[/QUOTE]

My tak samo mamy z Darmą :( Dlaczego niektórym psiakom jest tak trudno znaleźć domek :(

Posted

Jak na razie nie było ani jednego zapytania o dziewczynę :(

Rumba ma się całkiem nieźle. Przejęła po adoptowanej Shenzi rolę koguta. O poranku zaczyna po swojemu stękać budząc inne psy. Budzik jak ta lala. Szkoda, że nie ma opcji "drzemka" ;)

Rozliczenie za luty
hotel z wyżywieniem 280zł

Posted

[quote name='piescofajnyjest']moze moje ogloszenia sa pechowe?????[/QUOTE]

A dlaczego miałyby być pechowe?...:)
To raczej Rumba nie wpadła nikomu w oko:(

Musimy uzbroić się w cierpliwość, nic innego nam nie pozostało:razz:

Posted

[quote name='piescofajnyjest']moze moje ogloszenia sa pechowe?????[/QUOTE]

Nie Ty jedna ją ogłaszałaś, i efekt jak na razie za każdym razem ten sam :( Po prostu Rumburak-Jęczy-Dupa-Od-7-Rano jeszcze nikogo nie urzekła :( No nic, trzeba dalej próbować. A może papierowe ogłoszenia dałyby lepszy efekt? Mogę zrobić jakiś prosty plakacik i powysyłać na maila - można by wtedy powiesić u swojego Weta i w sklepie zoologicznym. Któraś z Was by na to reflektowała?

Przelew dotarł, dzięki AtaO

Posted

[quote name='Emiś']Nie Ty jedna ją ogłaszałaś, i efekt jak na razie za każdym razem ten sam :( Po prostu Rumburak-Jęczy-Dupa-Od-7-Rano jeszcze nikogo nie urzekła :( No nic, trzeba dalej próbować. A może papierowe ogłoszenia dałyby lepszy efekt? Mogę zrobić jakiś prosty plakacik i powysyłać na maila - można by wtedy powiesić u swojego Weta i w sklepie zoologicznym. Któraś z Was by na to reflektowała?

Przelew dotarł, dzięki AtaO[/QUOTE]

Ja tego nie rozumiem - co jest w tym psie nie tak??? :(

Posted

Ujawniła się cicha wielbicielka Rumby - [B]ppmat[/B] i przekazała dla suni kwotę 25,00:multi:.
Bardzo, bardzo dziękuję !:)!:)!:)

Posted

[quote name='AtaO']Ujawniła się cicha wielbicielka Rumby - [B]ppmat[/B] i przekazała dla suni kwotę 25,00:multi:.
Bardzo, bardzo dziękuję !:)!:)!:)[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy :D

Posted

Dzisiaj Rumbka dostała od [B]Zajączka Wielkanocnego[/B] prezent w postaci [B]wpłaty 50 zł[/B].:multi:
Zajączkiem tym jest niezawodna i pamiętająca o każdym święcie [B]Joanna R.G. z fb[/B].
Bardzo, bardzo dziękuję:Rose:.

Wpłynęła także [B]kwota 88zł [/B]od [B]Lika1771[/B], która pozostała po [B]Kukim[/B] (od 08.2012 w DS).
Ogromnie dziękuję :)

Posted

Buraczy jak to ona ma w zwyczaju. Na szczęście od czasu adopcji Shenzi zachowuje się znacznie bardziej przyzwoicie.

[IMG]http://imageshack.us/a/img199/5641/dsc4407.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img856/8166/dsc4415.jpg[/IMG]

Rozliczenie marzec

hotel z wyżywieniem 290zł

Posted (edited)

[B]Emiś[/B]
Kasa za Rumbę w drodze do Ciebie:)

Jak masz w swoim zbiorze jeszcze jakieś fotki to wrzuć, proszę. Sytuacja finansowa jest zła, zostało tylko 100 zł więc trzeba znowu prosić o wsparcie na fb.......

[B]Lobaria[/B]
Dzięki za Twoją deklarację, dzisiaj dotarła :)

Edited by AtaO