AtaO Posted March 5, 2013 Author Posted March 5, 2013 Dziś podwójna radość :) Konto suni zasilone zostało dwoma wpłatami. [B]Joanna R.G.[/B] przekazała 50,00 z okazji Dnia Kobiet :), [B]p. Grażyna D.[/B] 90,00 :). Bardzo dziękuję:multi: Quote
Romina_74 Posted March 5, 2013 Posted March 5, 2013 [quote name='AtaO']O Rumbie także staram się regularnie pisać na fb. Wstawiam różne fotki, a mamy ostatnio z czego wybierać dzięki sesji Emiś. Nikt nie chce naszej suni :(......a wkrótce minie rok jak zamieszkała w hoteliku.[/QUOTE] My tak samo mamy z Darmą :( Dlaczego niektórym psiakom jest tak trudno znaleźć domek :( Quote
AtaO Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [B]Sabina02[/B] - wielkie dzięki za deklarację stałą dla Rumby - dzisiaj otrzymałam na kolejne 2 miesiące :) Quote
Emiś Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 Jak na razie nie było ani jednego zapytania o dziewczynę :( Rumba ma się całkiem nieźle. Przejęła po adoptowanej Shenzi rolę koguta. O poranku zaczyna po swojemu stękać budząc inne psy. Budzik jak ta lala. Szkoda, że nie ma opcji "drzemka" ;) Rozliczenie za luty hotel z wyżywieniem 280zł Quote
AtaO Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='piescofajnyjest']moze moje ogloszenia sa pechowe?????[/QUOTE] A dlaczego miałyby być pechowe?...:) To raczej Rumba nie wpadła nikomu w oko:( Musimy uzbroić się w cierpliwość, nic innego nam nie pozostało:razz: Quote
AtaO Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [B]Emiś[/B] Kasa za Rumburaka w drodze :) Quote
Emiś Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='piescofajnyjest']moze moje ogloszenia sa pechowe?????[/QUOTE] Nie Ty jedna ją ogłaszałaś, i efekt jak na razie za każdym razem ten sam :( Po prostu Rumburak-Jęczy-Dupa-Od-7-Rano jeszcze nikogo nie urzekła :( No nic, trzeba dalej próbować. A może papierowe ogłoszenia dałyby lepszy efekt? Mogę zrobić jakiś prosty plakacik i powysyłać na maila - można by wtedy powiesić u swojego Weta i w sklepie zoologicznym. Któraś z Was by na to reflektowała? Przelew dotarł, dzięki AtaO Quote
__Lara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='Emiś']Nie Ty jedna ją ogłaszałaś, i efekt jak na razie za każdym razem ten sam :( Po prostu Rumburak-Jęczy-Dupa-Od-7-Rano jeszcze nikogo nie urzekła :( No nic, trzeba dalej próbować. A może papierowe ogłoszenia dałyby lepszy efekt? Mogę zrobić jakiś prosty plakacik i powysyłać na maila - można by wtedy powiesić u swojego Weta i w sklepie zoologicznym. Któraś z Was by na to reflektowała? Przelew dotarł, dzięki AtaO[/QUOTE] Ja tego nie rozumiem - co jest w tym psie nie tak??? :( Quote
AtaO Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Ujawniła się cicha wielbicielka Rumby - [B]ppmat[/B] i przekazała dla suni kwotę 25,00:multi:. Bardzo, bardzo dziękuję !:)!:)!:) Quote
Martika&Aischa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Rumba kochany psiaku ....pora do domku !!!!!!! Quote
AtaO Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Rumba kochany psiaku ....pora do domku !!!!!!![/QUOTE] No fakt, najwyższa pora......:razz: Quote
__Lara Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [quote name='AtaO']Ujawniła się cicha wielbicielka Rumby - [B]ppmat[/B] i przekazała dla suni kwotę 25,00:multi:. Bardzo, bardzo dziękuję !:)!:)!:)[/QUOTE] Pięknie dziękujemy :D Quote
AtaO Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Tym razem zareklamowałam Cię Rumburaku na fb jako niezawodny budzik :) Może ktoś się skusi ....? Quote
__Lara Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 [quote name='AtaO']Tym razem zareklamowałam Cię Rumburaku na fb jako niezawodny budzik :) Może ktoś się skusi ....?[/QUOTE] Może jest szansa? :) Quote
AtaO Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Dzisiaj Rumbka dostała od [B]Zajączka Wielkanocnego[/B] prezent w postaci [B]wpłaty 50 zł[/B].:multi: Zajączkiem tym jest niezawodna i pamiętająca o każdym święcie [B]Joanna R.G. z fb[/B]. Bardzo, bardzo dziękuję:Rose:. Wpłynęła także [B]kwota 88zł [/B]od [B]Lika1771[/B], która pozostała po [B]Kukim[/B] (od 08.2012 w DS). Ogromnie dziękuję :) Quote
AtaO Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [B]Joanna J. z fb [/B]przekazała swoją deklarację stałą za kwiecień dla Rumby. Bardzo dziękuję :) Quote
Lobaria Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Ja dziś dopiero wysłałam skromną deklarację... Quote
Emiś Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Buraczy jak to ona ma w zwyczaju. Na szczęście od czasu adopcji Shenzi zachowuje się znacznie bardziej przyzwoicie. [IMG]http://imageshack.us/a/img199/5641/dsc4407.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img856/8166/dsc4415.jpg[/IMG] Rozliczenie marzec hotel z wyżywieniem 290zł Quote
AtaO Posted April 3, 2013 Author Posted April 3, 2013 (edited) [B]Emiś[/B] Kasa za Rumbę w drodze do Ciebie:) Jak masz w swoim zbiorze jeszcze jakieś fotki to wrzuć, proszę. Sytuacja finansowa jest zła, zostało tylko 100 zł więc trzeba znowu prosić o wsparcie na fb....... [B]Lobaria[/B] Dzięki za Twoją deklarację, dzisiaj dotarła :) Edited April 3, 2013 by AtaO Quote
Recommended Posts