Natalia&Lola Posted August 3, 2012 Share Posted August 3, 2012 Witajcie, niedaleko miejsca w którym mieszkam dowiedziałam się, że ludzie posiadający 2 psy (jeden to labrador a drugi podobno coś ala kaukaz- niestety nie wiem bo sama ich nie widziałam), psy w malutkiej klatce zamknięte całymi dniami i nocami... Jak tylko mają okazję zwiewają i wracają po czasie- oczywiście później właściciel swoją furię wyładowywuje na nich:shake: Dziś się dowiedziała, że psy mają nie dość, że mały kojec to jeszcze w kojcu syf, psy brodzą we własnych odchodach. Właściciel podobno twierdzi, ze nie dają sobie rady z takimi dużymi psami.......... Gdzie zgłosić ten fakt? Towarzystwo Opieki Nad Zwierzętami? Straż dla Zwierząt? wystarczy powiadomienie telefoniczne/ mailowe? Mieszkam w Komorowie k/ Warszawy. Czekam na Wasze info! Ponieważ chcę aby specjaliści sprawdzili stan psów i ich klatki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
natka.jezewska Posted August 26, 2012 Share Posted August 26, 2012 Jest dużo takich organizacji, wystarczy poszukać w internecie, byle jak najszybciej! żeby skrócić cierpienie psiaków.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts